De Voltage Escaperooms Tilburg

2.86 van 5 sterren (27 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

21 mei 2017
1.67 ( 1.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Erg jammer...
Kwa aankleding en sfeer had het Ketelhuis grote potentie. Maar in uitvoering een grote tegenvaller. Het systeem met de hints slaat nergens op en het puzzel element was ver te zoeken. Om nog maar te zwijgen over de logica achter de meeste codes. Ook was meestal niet duidelijk bij welke kluis welke code hoorde. Tip voor Voltage is de hint's omzetten in puzzels. Puzzels waarmee je de informatie kan ontdekken die nu 'hints' genoemd werden, met een verduidelijking op welke kluis een hint slaat. Want na een paar foute codes, kan je een kluis 5 minuten lang niet meer openen.
21 mei 2017
1.00 ( 1.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Geldklopperij
Vandaag een van de nieuwere kamers gespeeld, het ketelhuis. Pure geldklopperij. Je hebt de hints nodig om er überhaupt iets van te kunnen maken, maar dat wordt je niet gezegd. Dat ze dit een escaperoom durven noemen verbaasde ons zeer. Het is een kwestie van een code zoeken en die zitten op plekken verstopt waar geen logica in is. Voor mij geen voltage meer, ondanks dat ik een fanatieke speler ben.
29 jan 2017
1.33 ( 1.33 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De verdwijntruc van je geld
2 keer geweest, 2 keer misgegaan. Antwoorden lagen de eerste keer op tafel, 2e keer moesten we aan de haal met een camera waarvan na 20 minuten bleek dat hij niet werkte. Met een bekocht gevoel het pand verlaten.
11 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Directeur F. Haltsman erg mooi
Vorige week met 4 personen Directeur F. Haltsman in de Voltage bezocht. We werden vriendelijk ontvangen en waren niets te vroeg, dus we moesten nog even plaatsnemen in de sfeervolle 'kantine', waar het overigens ook mogelijk was om hapjes/drankjes aan de bar te bestellen. Vervolgens werden we opgehaald en naar de escape room gebracht. Daar kregen we een korte uitleg en een filmpje te zien (op een oude tv/beeldbuis, erg leuk gedaan). Er is een kluis met hints, mocht je er niet uitkomen. Aangezien dit onze eerste escape room ooit was, hebben we de hints wel kunnen gebruiken. Leuke effecten en puzzels in de kamer. Voor een eerste keer, was het moeilijk zat. Doordat de kamer redelijk donker was, was het ook spannender om de kamer te voltooien. Met nog een halve minuut op de klok (van de 45 minuten) zijn we erin geslaagd om uit de kamer te ontsnappen.
24 sep 2016
1.33 ( 1.33 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Beetje jammer
Na binnenkomst in deze prachtlocatie worden we door een vriendelijke medewerker meegenomen naar de escape room en daar achter gelaten. Dit blijkt de verkeerde plek, beetje jammer. Gelukkig is medewerker 2 erg goed in het beschrijven van de weg terug. Wij vinden hiermee de weg naar de juiste locatie en gaan daar maar even zitten in afwachting op een prachtervaring. Na een tijdje komt medewerker 3 aanlopen al klagend dat hij ons kwijt was. Tjah, dat gebeurt als je achter een medewerker aanloopt. Hij geeft netjes aan waar welke kamer is, en gaat vervolgens weg. In onze verwarring gaan wij maar vast vooronderzoek doen in onze escape room (de deur is overigens op dit punt nog gewoon open). Weer wat minuutjes later komt meneer weer terug. Legt kort wat uit en doet de deur dicht. Introfilmpje! (met exact hetzelfde als wat meneer net verteld heeft, de kracht zit hem in de herhaling). Vervolgens.. Ik weet niet zo goed of ik juist meer of minder tijd had gewild. De kamer lag vol sfeervol puin, waarvan 1 a 2 items daadwerkelijk zinvol (als je ze eenmaal gevonden hebt onder het eh.. puin). Als je die dan op onlogisch object 1 loslaat en daarmee via muur A en B naar nog redelijk logisch (het was niet allemaal ruk) object 2 gaat en een wiskunde B vraagstuk oplost... Heb je 20% van de puzzel opgelost. Yes! (dit ging overigens verre van vanzelf, maar we houden van een uitdaging). Later komt er een hint naar een specifiek object! Daar houden we van. Van de puinitems lijkt 1 item hier het meest op, die is het dus niet. Nou goed, dit ging zo 45 minuten door en voor het eerst hoop ik dat die klok op 0 gaat staan (dat is me nog nooit gebeurd). Ik ben blij dat er meer mensen zijn die zich aan het niveau van vergezocht ergeren. Moeilijk is een ding, onsamenhangend op de grens van willekeurig iets minder. Eindelijk die teller op 0. Zucht van verlossing. Geduld.. Er gebeurt niks. Na wat voelt als een Brabants kwartiertje gaat de deur open en legt meneer de medewerker (die ons eerder kwijt was) in 20 seconden uit hoe wij viaviaviavia de juiste oplossing hadden moeten vinden (dat kan ie dan wel snel). Ik uit een lichte irritatie over de logica van de oplossing waarop hij met een grijns antwoordt: tjah, het is een escape room he, geen theekransje. Het zal wel aan mij liggen, maar volgens mij heb je bij een escape room een kans om te ontsnappen binnen de tijd door het gebruiken van logica. Of in ieder geval personeel dat zich fatsoenlijk gedraagt tegenover betalende klanten.
24 sep 2016
1.00 ( 1.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Waardeloze escaperoom/personeel
Waardeloze begeleiding door het personeel, saaie escaperoom met vergezochte clues. Personeel komt gewoon binnen tijdens het spel. Als redelijk ervaren speler kan raad ik het spelen van deze room af. Steek je geld liever in de fik, dan heb je er nog een beetje warmte van.
28 jun 2016
1.67 ( 1.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Slechtste escaperoom ooit!
Wat een escaperoom de fanfare, beleving is slecht. Medewerkers komen zo maar kamer binnen gelopen. Je krijgt geen hints of wordt niet geholpen. Zit totaal geen logica in de kamer. Slechtste kamer die ik ooit heb gespeeld, voor die 15 euro p.p. ook totaal te begrijpen. Het is zo in elkaar geflatst. Jammer geld.
27 jun 2016
1.33 ( 1.33 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Veruit slechtste escape room die ik gespeeld heb.
Ik heb inmiddels toch aardig wat escape rooms gespeeld, maar deze viel verschrikkelijk tegen. Wij zaten in kamer "de fanfare".
Puzzels waren totaal niet samen hangend, allemaal losse onderdelen die niet echt iets met elkaar te maken hebben.

Maar het ergste was toch wel dat er tijdens de 45 minuten iemand de kamer binnen kwam om te vragen hoe het ging. Daar heb je toch camera voor, hij gaf ook een hint toen hij binnenkwam. Totale afbreuk aan de sfeer, zeker als deze persoon aangeeft dat t wel een beetje een rommel is en hij alvast de kamer gaat opruimen. Kun je toch niet maken als mensen bezig zijn met een kamer.

Ik geef 1 tip, wil je een echte escaperoom ervaring ga niet naar de voltage. Genoeg andere leuke dingen te doen hier, maar de escape room is dat niet.
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Een van de betere escaperooms !!!!!
Afgelopen zaterdag met vrienden de Voltage in Tilburg bezocht. we wilden al eerder gaan maar ze waren steeds volgeboekt in het weekend. Goed voor hun maar jammer voor ons. maar we zijn dus geweest. Ik snap bovenstaande recensies niet zo goed, maar na enig doorklikken kom ik erachter dat veelal dezelfde personen negatieve recensies plaatsen. waarschijnlijk medewerkers van concurrentie escape rooms zou je zo denken...... Wij waren hier in ieder geval voor de eerste keer op aanraden van mijn collega. We zijn hartelijk ontvangen op een drukke zaterdag middag. na rustig ons drankje te hebben genuttigd werden we opgehaald en kregen we eerst uitleg waarna we inderdaad 45 minuten de tijd hadden om de kamer hopelijk te verlaten. We hadden gekozen voor 'de keuken. Deze kamer is qua moeilijkheidsgraad de meest lastige, maar aangezien we bij andere, zogenaamde 'moeilijke' kamers er binnen 30 minuten al uit waren, besloten we voor de moeilijkste te gaan. En ja, hij was pittig..... we hebben hebben hem ook niet gekraakt. Maar we hebben wel plezier gehad en behoorlijk wat stress. we hebben besloten om een keer terug te komen want we hebben de andere 7 kamers gezien en vooral 'het ketelhuis'zag er erg indrukwekkend uit. Sowieso heel de entourage en inrichting van de gehele Voltage is prachtig. Na de mislukte poging hebben we nog twee drankjes aan de bar gedaan, waar een mederwerker ons vertelde dat er twee supergave break-in rooms gebouwd gingen worden. Dat schijnt weer een nieuwe trend te zijn. Wij zijn benieuwd......;-) 5 sterren wat ons betreft
17 mei 2016
1.00 ( 1.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Bedroevend

Wij hebben de keuken gespeeld, ik wil graag andere mensen behoeden om hier ook maar 1 euro aan uit te geven. Slechte uitleg vooraf, geen logische opbouw in de puzzels waardoor het veel te moeilijk en onoverzichtelijk wordt. Als klap op de vuurpijl komt er een medewerker halverwege de escape de room binnen lopen om te kijken of het lukt, geeft vervolgens 1 hint en is daarna weer weg. Voor de rest geen hints gekregen of kunnen vragen waardoor we het bij lange na niet gehaald hebben. Al hadden we er nog drie uur in gezeten dan waren we nog niet ontsnapt.
3 mei 2016
3.00 ( 3.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
De keuken
Wij als ervaren groep van 4 gingen De keuken doen bij de Voltage in Tilburg.
Eerste indruk van de kamer is goed, mooi en rommelig(positief bedoelt)
Qua puzzel aanbod, viel het beetje tegen, ze waren echt moeilijk! En ook enorm lastig te vinden.

Ook is het enorm jammer, en eigenlijk een enorme teleurstelling, dat je geen 60 minuten maar 45 minuten hebt om uit de kamer te ontsnappen. Dit is écht veels te kort!!
Wij vonden ook dat je voor €15 wel mag verwachten dat je de volledige 60 minuten opgesloten mag zitten, dus hier zit écht wel een verbeterpunt!

Al met al een kleine teleurstelling van deze kamer, en we vonden het ook echt geen €15 waard!
10 jan 2016
3.67 ( 3.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk en spannend
Eenmaal aangekomen bij de Voltage werden we netjes ontvangen, we mochten plaats nemen in de bar en konden nog net wat drinken voor we opgesloten werden. Wij hebben de Werkplaats gespeeld, die was erg spannend. We waren met nog 3 minuten op de klok er nog net uitgekomen.
31 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede sfeer, leuke escape rooms
Bij de escape rooms moest je goed nadenken over de hints en dat maakt het leuk. En het personeel is vriendelijk.
28 dec 2015
3.33 ( 3.33 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Moeilijk
Één escaperoom gedaan bij de Voltage, die van Dr. Alfred. Was heel moeilijk, stonden veel dingen in de kamer die niks met het spel te maken hadden. Begin hints waren niet heel duidelijk.
Uiteindelijk ook niet uit de kamer gekomen. En als je dan vervolgens de oplossing hoort denk je van: "euh hoe hadden wij daar op moeten komen?"
27 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke verschillende escape rooms
Na zowel beneden als boven gemeld te hebben werden we naar 15 minuten opgehaald door de begeleider om onze eerste kamer te spelen. Dit was de directie kamer. Deze kamer was goed ingericht en had leuke opdrachten zoals kluisjes kraken. We moesten een blaadje volgen met soort van rebussen. Gelukkig waren we nipt op tijd ontsnapt. Nadat we de kamer uit waren konden we rustig een halfuurtje wat drinken in de gezellige bar. Toen werden we opgehaald voor de werkplaats, dit was een veel andere kamer maar dat maakte hem niet minder leuk! De begeleider Mark gaf ons goede tips zonder dat die te veel prijs gaf, dit had hij goed gedaan ondanks dat is het niet gelukt om te ontsnappen. Maar we waren al een heel eind. Wij vonden het twee leuke kamers en komen zeker terug voor de andere!
4 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk, en echt een aanrader
Ik ben al bij meerdere escape rooms geweest, maar deze is echt een aanrader! Wij hebben met een groep van 6 man de escape room gespeeld. We kregen eerst een kort maar krachtige uitleg en daarna werden wij naar de directie kamer geleid. Het was zeker niet simpel maar we wisten er net op tijd uit te komen! Uitleg, spel, inrichting, sfeer, personeel, het was allemaal top! Net een beetje Efteling :) en complimenten aan Thom, een activiteiten begeleider die ons hielp. Je zag aan alles dat die zijn werk begreep. Hij wist ons echt in een bepaald sfeertje te krijgen. Erg knap! Alsof die het al tig jaar deed.
Dus voor iedereen! Het is erg leuk en erg betaalbaar, wij kijken er al naar uit om snel weer langs te komen bij de voltage voor de volgende kamers!!
4 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Hele mooie ingerichte kamers
Wij hadden bij de Voltage het escape pakket gepakt voor 2 kamers incl. drankjes. We hadden gekozen voor het laboratorium en de werkplaats.
Beide kamers zijn gedetailleerd ingericht met een leuke storyline vooraf, je gaat bijna denken dat het waargebeurd is. De werkplaats was een echte uitdaging en bij het laboratorium was er zelfs een onderdeel dat als je normaal kijkt niet kunt zien.
Verder erg leuk activiteitencentrum en gezellige bar. We gaan zeker terugkomen voor de nieuwe kamers die in aanbouw zijn (had de begeleider verteld)
18 okt 2015
1.00 ( 1.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Niet voor herhaling vatbaar! Wij voelden ons zeer bekocht
We hadden de laboratorium kamer.
Met zijn 8-en in een kamer a 15,- pp is veel te goed betaald. Er was geen speluitleg. We werden alleen gewezen op een a-4 tje, dat bleken ook de enige vier denkpuzzels en meteen ook de oplossing van de 4-cijfer code te zijn. Toen we een hint vroegen kregen we meteen de oplossing voor het eerste cijfer. en wisten we ook wat we met de overige drie puzzels moesten. Binnen twintig minuten stonden we dus buiten. Alle attributen stonden er voor de show! Geen cijferslotjes te kraken, puzzelstukjes te vinden, geen sleuteltjes die ergens op zouden moeten passen, geen blacklight geheime woordcodes, geen geheime laatjes, kortom helemaal niets aanwezig. We hebben vaker escape-rooms gedaan maar nog nooit was het zo'n sof. Het zag er mooi uit, maar dat was het dan ook. We voelden ons zeer bekocht en onze middag was verpest. Hier komen we nooit meer terug.
18 okt 2015
1.67 ( 1.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
2 Nieuwe kamers, Laboratorium en werkkamer
Geen leuke kamers. Duidelijk erop ingericht dat niets "hersteld" hoeft te worden voor de volgende groep. 8 personen a 15 euro is 2x teveel mensen voor de kamer, er is te weinig te doen. Oplossingen zijn vergezocht of te simpel. Veel losse attributen die niets doen. Deur in de eerste kamer kan je gewoon open duwen, op zich geen probleem want je wil de code maar wel jammer. In de werkkamer was geen timer, maar werd het af en toe zachtjes geroepen door de intercom. Zo waren er nog meer dingetjes die de algehele sfeer een beetje verpesten. Al met al geen aanrader!
De 2 oudere kamers zijn schijnbaar leuker, wel met puzzels en slotjes en dergelijke, toch wat meer de kamers die wij iig verwachtten. Maar na deze 2 kamers gaan wij hier niet nog meer geld aan uit geven.
Mooi centrum om te karten :)
20 aug 2015
3.67 ( 3.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg makkelijk
Met 8 personen (waarvan 4 pers niet serieus echt waren) met 11 min over al uit de kamer. Voor een eerste escape room vond ik hem wel leuk, maar hoop dat de volgende rooms wel wat meer uitdagender zijn.
15 aug 2015
1.67 ( 1.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Werkplaats & Laboratorium
In 2 groepen van 4 beide kamers gedaan. We hebben in NL en buitenland al meerdere kamers gedaan, maar deze kamers hebben een totaal andere opzet. Wellicht dat we anders zijn gewend, maar ze missen sensatie en de puzzels zijn onsamenhangend. Vooraf waren de kamers niet opgeruimd. Te veel afleiding door onnodige attributen en lukte het om binnen een minuut kortsluiting te veroorzaken.
Daarnaast was de temperatuur in de kamers niet te harden en waren we blij dat we buiten stonden. De overige 2 kamers zijn wellicht wel heel leuk, maar wij passen er voor.
Ik denk dat deze kamers nog eens goed doorgetest moeten worden.
Mochten we hier nog een keer terugkomen dan gaan we wel karten of steengrillen...
29 jul 2015
2.67 ( 2.67 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Te saai
Puzzels waren TE makkelijk, als je een beetje normaal IQ hebt...
Het zit allemaal te simpel in elkaar, sfeer van de kamer was wel goed. Ik zou deze kamer niet aanraden bij vrienden.
18 jul 2015
1.33 ( 1.33 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Commerciële escape room zonder service
De ontvangst was al slecht en het werd alleen maar erger. We hadden gereserveerd om 4 uur maar pas 40 minuten later werden we gehaald om naar de kamer te gaan. Daar werden we meteen opgesloten met alleen de mededeling nergens aan te komen. In de kamer zijn vervolgens geen goede puzzels, niet uitdagend en er is ook geen mogelijkheid tot hints als je vastloopt. Later blijkt dat de kamer ook pas 3 dagen open is. Ik denk niet dat deze kamer voldoende getest is. Na de ontsnapping kun je gewoon weglopen en is geen medewerker te zien. Het voelt erg commercieel en als je betaald hebt -vooraf - is er geen aandacht meer voor je. Teleurstellende ervaring dus.
9 jun 2015
4.33 ( 4.33 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
We fixed it!
Helemaal uit Drenthe naar Tilburg om beide kamers te spelen. Was een super leuke dag! Wij meiden gaan ermee door! Op naar de volgende! Ps. Deze kamers zijn niet voor te jonge mensjes, die kleine van ons (15) was toch nog best bang af en toe! Watje!
9 jun 2015
3.00 ( 3.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer, eenvoudige escape
Room: Dr. Alfred
Groep: 6 intelligente WO afgestudeerden
Aardig ingerichte kamer met leuke effecten. Room is redelijk straightforward en raadsels zijn niet heel varierend, laat staan uitdagend. Voor de wat minder intelligente personen wellicht nog enigszins gecompliceerd.
7 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Fantastisch!
Beide rooms hebben een fantastische, volledig gethematiseerde uitstraling! De raadsels zijn doordenkers, maar het is niet onmogelijk om er uit te komen. Escape Extraordinary is echt een aanrader, zeker voor mensen die als teambuilding iets willen doen. Hier kan je maar met maximaal acht personen in helaas, maar het is en blijft een uitdaging. Met een grotere groep kunnen ze je zo verdelen dat jullie tegelijk een escape room doen, verdeeld in twee groepjes.
Als je een keer iets wil doen als teambuilding, vrijgezellenfeestje of wat dan ook, is dit echt ideaal!
4 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) De Voltage Escaperooms Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Aanrader!
We waren met een groep vrienden afgelopen vrijdag bij de voltage in Tilburg, wist niet wat we konden verwachten maar dit was echt vet! As. donderdag gaan we de tweede kamer doen! Super leuk!

We hadden na 10 minuten nog geen idee wat we moesten doen! Menno gelijk zoals istie een nerd is vond de eerste aanwijzing en dar gingen we! Haha echt leuk! We gaan er meer doen!