Clocked-Up Arnhem

4.65 van 5 sterren (28 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

10 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke escaperoom ervaring!
Hartelijk en vriendelijk ontvangen met een kop koffie of thee. Na duidelijke uitleg en een introductie verhaaltje, betraden we de kamer. De kamer zat vol uitdagende puzzels en vergde veel denkwerk waarbij samenwerking belangrijk was.
Tip: doe deze kamer alleen als je al meer ervaring hebt met escaperooms!
3 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Clocked Up Arnhem
Zeer vriendelijk ontvangen, originele en creatieve puzzels en mooi uitgewerkte thema's. De escape rooms hebben alle een andere moeilijkheidsgraad, wat het geschikt maakt voor ervaren en niet-ervaren spelers.
26 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een heerlijk (spannend) avondje uit!
Boven verwachting leuk en super goed in elkaar gezet. De sfeer in de room (cel) is 'verdacht' goed en het geheel wekt fanatisme en enthousiasme uit. De medewerkers zijn alleraardigst en de begeleiding is prima. Kortom: een aanrader!
16 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke room met aardige begeleiding
We hebben Not Alone gespeeld. Fijne begeleiding was aanwezig. Wel wat hints nodig gehad om eruit gekomen, maar leuke uitdagingen. Al met al mooi, iets meer variatie in de omgeving/sfeer was wel fijn geweest.
15 okt 2017
3.67 ( 3.67 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Not alone
Leuke escape room. Veel puzzelen. Behoorlijk pittig maar wel binnen de tijd. Mechanismes in de kamer lopen soms wat stroef. Verder prima
12 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch! Going back in time, VOC Style.
Na een ontzettend fijne en uitgebreide ontvangst door de gastheer Alex, mochten we terug de tijd in door opgesloten te worden in de VOC kamer.
Omdat we niet wisten wat we konden verwachten, werd het een super leuke ervaring met een hoge diversiteit aan spel elementen.
Letterlijk voor ieder wat wils en ieder kon op zijn eigen manier zijn kennis gebruiken binnen het spel.

Buiten het feit om dat we in het hartje van Arnhem stonden, waande ik mij letterlijk in de VOC tijd.
Prachtig neergezet en volledig in stijl.

Dank je wel voor deze ervaring en we komen graag terug om de andere kamers te spelen.
14 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
bedrijfsuitje
Hele leuke ervaring! Volgens een ervaren collega zaten er niet zo veel fysieke spellen in de VOC kamer, maar de puzzels en sfeer was heel erg leuk. Erg goed ontvangst en uitleg van een hele aardige gastheer.
7 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Clocked-up, absoluut een aanrader!
Met ons teamuitje (15 pers)wezen ontsnappen bij Clocked-up.

Ontvangst en uitleg was super. We werden in 3 groepen verdeeld met elk een eigen thema.

Ondanks dat we met een zeer divers gezelschap waren, heeft iedereen het echt super leuk gehad.

We hebben achteraf nog uitleg gekregen en zelf nog wat tips aan de gastheer kunnen geven.

Absoluut een geslaagd uitje en voor herhaling vatbaar ????
15 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team uitje
Met 6 man het gevangenis thema gespeeld. Eerste indruk is erg goed. Nette ontvangst met iets drinken en een leuk gesprek waarna de uitleg volgt. In de kamer zitten gebruiksvoorwerpen op leuke plaatsen verstopt. Daarna in een keer veel codes en moet je echt goed nadenken welke codes bruikbaar zijn en welke niet.
Allemaal heel erg positief, super leuke escape room en zeker een aanrader!
7 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
In 1 uur met z'n tweeën een zee van raadsels oplossen om uit de cel met de naam van de eigenlijke gevangene te geraken is bijzonder spannend! Leuk teamwork en denkwerk.
2 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon geweldig!
Inmiddels is het alweer een week geleden dat ik mijn eerste escape room ervaring heb gehad. Nog steeds als ik eraan terug denk komt de adrenaline weer naar boven, zo fantastisch was het! De kamer 'Doing Time' is dan ook een echte aanrader en zeker als je beginnend bent. Alles is er tot in de puntjes verzorgd, een goede sfeer en uitdagende puzzels. Daarbij gaat een compliment uit naar de leuke gastvrouw en heer. Ik sta te popelen om weer terug te gaan. Dus als je twijfelt, niet doen en gewoon gaan! :)
27 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!
Nog nooit eerder escape room gespeeld, maar wat was dit gaaf om te doen! Met 4 personen heb ik de kamer ''Doing Time'' gespeeld. Het verhaal, de aankleding van de kamer, de puzzels, alles bij elkaar maakte het tot een grote uitdaging om te ontsnappen! Zeker een aanrader!
26 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuke ervaring
Ik ben een hele leuke ervaring rijker. Heel goed ontvangst en we hebben een goede uitleg van te voren gekregen. De kamer, Doing time, is een echte aanrader. Ik ga zeker terug om de andere kamers ook uit te proberen.
26 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Doing time
Het was mijn eerste ervaring met een escape room en heb het enorm naar mijn zin gehad. Het was een hele uitdaging om uit 'Doing Time' te komen maar we hebben het net op tijd gered. Het was een leuke mix aan puzzels en uitdagingen die je als team op moet lossen. Een goede gastheer en gastvrouw en een tof thema en goede aankleding. Echt een aanrader en ik kom zeker een keer terug.
10 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Met 6 personen van verschillende leeftijden gespeeld, was erg goed te doen. De ruimte is mooi ingericht, goede sfeer en leuke puzzels! Goede gastheer en met maar 6:40 over op de klok ontsnapt! Aanrader!
12 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room
Al meerdere escape rooms gedaan, maar deze escape room is een aanrader. Escape room zelf is leuk om te doen, niet veel technische snufjes, maar voor mij is de opzet van puzzels en thema veel belangrijker. Wat ook een grote pluspunt is dat de gastheer de tijd neemt voor ons, voor en na het spel. Leuke escape beleving gehad!
4 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende escape rooms
Ondertussen hebben we twee escape rooms gedaan bij deze organisatie, doing time en not alone.
Doing time is echt heel leuk. Een leuk gevangenis thema, waarbij je echt uitgedaagd wordt. Veel puzzels om op te lossen en een spannende sfeer! Een echte topper.
Not alone is een andere escape room dan andere en juist dat maakt hem zo leuk. Je moet je hersens flink laten kraken. Daarom is het een kamer voor de meer ervaren spelers.
Al met al kun je merken dat deze escape rooms worden gerund door mensen die er een passie voor hebben. Het zijn niet de eerste de beste, standaars kamers, maar juist unieke en diverse uitdagingen. Wij komen dan ook zeker terug voor de laatste kamer!
4 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Escape rooms van hoog niveau!
Met een vaste groep spelers hebben wij al een flink aantal escape rooms gedaan, waaronder 'Doing time' en de nieuwste 'Not alone'. Persoonlijk staan deze twee kamers bij mij in de top 3! 'Doing time' is een echte klassieke kamer voor de beginner maar ook de ervaren speler kan hier flink puzzelen. De nieuwe kamer 'Not alone' geeft een frisse en leuke draai aan het escape room concept en is zeker voor de ervaren escaper de moeite waard! De spelmakers hebben passie en dat is terug te zien in de puzzels en aankleding. Zij dagen je uit en geven je de juiste motivatie om net een beetje beter je best te doen en verder te kijken dan gebruikelijk. Een aanrader voor iedereen!
4 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke diversen escaprooms
Hier hebben wij nu doing time en de nieuwe not alone room gespeeld! 2 heel verschillende kamers en dat maakt het juist erg leuk. In de nieuwe room ook veel leuke technische puzzeltjes. Wij moeten alleen nog de the new world spelen en daarvan verwachten wij ook dat dit een zeer leuke escaperoom is! De bedenkers en toezichthouders als je aan het spelen bent zijn erg leuke en aardige mensen waarvan je merkt dat ze zelf ook een grote passie hebben voor escaperooms!
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk!
Mijn allereerste ervaring in een escape room was in de VOC-kamer van Clocked-up en het was zeker heel geslaagd. De tijd vloog voorbij en het was ontzettend leuk om te doen! Ga zeker nog eens terug voor de andere kamers.
10 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super geslaagde escape room
Het was voor ons de eerste ervaring met een escape room. En de ervaring van de escape room Doing time bij Clocked-up was ver boven verwachting. Goede uitleg, mooie aankleding en goed niveau van het spel.
11 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Hele mooie en uitdagende escaperooms met goede begeleiding
Ontvangst is goed, er wordt tijd voor je genomen en alles wordt duidelijk uitgelegd. De rooms zijn beiden mooi gemaakt er wordt echt op details gelet, de puzzels zijn niet te moeilijk en niet te makkelijk, echt een uitdaging. De makers hebben echt liefde voor het vak en dat is te zien!

Prijs met 2 personen is pittig maar als je met meerdere gaat wordt dit relatief goedkoper.
27 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke, uitdagende escape room
Gister met vier onervaren escapers deze kamer gespeeld. Zeer hartelijk ontvangst, duidelijke uitleg en dan vol adrenaline de kamer in. De kamer bevat leuke en soms ook echt pittige puzzels waarbij samenwerken echt een must is. We hebben het niet gered zonder hints, maar zijn desondanks met voldoende tijd over ontsnapt. Perfecte kamer als je nog niet heel veel kamers hebt gespeeld maar ook nog uitdagend als je wel bekend bent met escape rooms. Erg leuk ook dat je daarna nog even kan napraten en wat clues van wat puzzels kan horen. Wij komen zeker terug als de nieuwe kamer eind juli klaar is!
26 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Snufjes
Wij hebben met een vriendengroep van 5 personen de Escape Room: Doing Time gespeeld. Omdat we allemaal niet eerder een ER hadden gedaan, wisten we niet precies wat ons te wachten stond. Toffe ervaring. Leuk ook om een volgende kamer in te gaan. Wat mij betreft hadden er wel meer 'snufjes' in mogen zitten (ik doe iets hier, en daar gebeurd wat). Desondanks een hele leuke activiteit gehad. Bedankt!
7 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer
Vandaag escaped uit 'Doing Time'. Vriendelijke ontvangst en een mooie kamer. De puzzels paste zeer goed in het verhaal en sommige waren echte doordenkers. Een van de meer uitdagende kamers die we gedaan hebben, maar met een aantal hints goed te doen. Een aanrader!
17 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke ervaring (room: doing time)
Voor mij de eerste keer dat ik een escape room bezoek. We waren met z'n vieren en werden erg vriendelijk ontvangen. Koffie en uitleg van het spel en toen konden we aan de slag! Erg leuke puzzels. Wij zijn net op tijd ontsnapt!

Ik ga zeker andere escape rooms bezoeken en de tweede room van Clocked-up gaan we zeker ook een keer spelen
9 okt 2015
3.33 ( 3.33 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke escape room
Eerste X escape room.
Fijne ontvangst, locatie wel beetje verstopt.
Leuke ervaring en ook tijdig ontsnapt.
6 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Clocked-Up Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
geweldige escaperoom!
Erg goed in elkaar gezet, moeilijke puzzels en de hints zijn ook goed (criptisch). De tegenstelling tussen de beide ruimtes werkt erg goed en er het loopt niet van de ene puzzel over in de andere zoals veel escape rooms. Er lopen meerdere lijntjes tegelijk wat het extra moeilijk maakt. Heel leuk!