Clever Cat Escapes Haarlem

4.00 van 5 sterren (24 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

13 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super afwisselend!
Wat een leuke kamer om te doen. Wij waren met vijf personen, in de leeftijd van 13 tot 69 en de kamer was voor iedereen leuk. Veel, hele afwisselende puzzels en verrassende effecten, zeker een aanrader. Hele aardige gastvrouw die rustig de tijd nam. Aanrader
22 jan 2017
2.00 ( 2.00 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Amateuristisch, wel goede puzzels
Clever Cat Escapes, de Vliegende Hollander Escape Room gedaan. Op zijn zachts gezegd was deed de hele ervaring heel amateuristisch aan. Hoe vriendelijk de ontvangst ook was. De spelleider was slecht te verstaan en was nu niet echt een visitekaartje voor het bedrijf. Vieze, niet passende en stukende kleding is niet iets waar je klanten mee zou willen ontvangen. Ook het feit dat ze na afloop ons liet zitten in de wachtruimte waarbij ze zelf de kamer al ging opruimen....zou je niet eerst netjes van je gasten afscheid moeten nemen? Of op zijn minst ons iets aanbieden. Foto wordt gemaakt, ja met onze eigen mobiele telefoon :-( Dan de kamer, sommige puzzels waren uitstekend bedacht en uitgedacht, complimenten daarvoor. Maar de kamer is zo slecht verlicht dat sommige puzzels gewoon niet te doen zijn. Volgens de spelleider wordt daar aan gewerkt maar wij hebben er niets meer aan. Al met al is deze 6de Room die wij doen onze slechtste ervaring geweest. Waaruit volgens ons maar weer blijkt dat niet iedereen zomaar een Escape Room kan bouwen en niet iedereen zomaar spelleider kan zijn.
O ja, voor ik het vergeet, toen wij al in Haarlem waren kreeg ik een e-mail op de PC thuis met bevestiging, 7 min voor tijd, met routebeschrijving. Toen zaten wij al lang en breed binnen bij Clever Cat, niet echt Clever lijkt me.
6 nov 2016
2.67 ( 2.67 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verrassende kamer, slechte gastvrouw
De kamer van de Vliegende Hollander heeft ons positief verrast. Helaas was onze 'gastvrouw' weinig gastvrij: niet enthousiast, beetje chagrijnig en geen tijd genomen om de kamer achteraf te bespreken.
21 aug 2016
3.33 ( 3.33 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Het was onze eerste keer met onze meiden van 10 en 12. Ze bleken ware speurneuzen te zijn.Veel verschillende puzzelelementen, toch af en toe een hint gebruikt. Voor kinderen is deze kamer goed te doen. Zelfs papa die niet van spelletjes houdt, vond dit wel leuk.
23 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Na al een aantal escape rooms gedaan te hebben, deze ook gedaan tijdens een dagje Haarlem. Leuke locatie in een oud schoolgebouw. Leuk verhaal waar ze goed gebruik van hebben gemaakt in de kamer. Veel verschillende puzzels en sloten, waardoor je veel "geluksmomentjes" hebt.
De hints geven ze in een envelop zodat je zelf kunt bepalen of je het wilt zien. We hebben we elke keer geopend, omdat we bang waren op een totaal verkeerd spoor te zitten. Achteraf bleek dit niet nodig, we hadden ruime tijd over. 1 tip dus; niet te snel hint geven of voor de spelers, niet te snel gebruik maken van de hints.
12 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel cool
Verstopt in een leegstaand oud schoolgebouw, heel leuke puzzels en de hersens lekker aan het werk gezet. Leuke sfeer in de kamer.
4 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuke escape room!
Niet makkelijk te vinden en wat sobere entree...maar de persoonlijke ontvangst is leuk en dan die kamer waar je in gaat... Leuk verhaal, verrassende puzzels en technische snufjes. Erg leuk!!
20 nov 2015
3.33 ( 3.33 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Net op tijd bevrijd!

Leuke kamer met een chronologische volgorde. Dat vind ik fijn. Leuke verschillende puzzels.
Alleen een minpunt vind ik de lokatie, want die is lastig om te vinden. We hebben een aantal keer moeten zoeken voordat we het vonden. Onduidelijk aangegeven.
De ontvangst ruimte was klein. Dat kan professioneler.
Al met al een leuke room met een enthousiaste dame als leidinggevende!
14 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging met niveau.
Dit was niet onze eerste escape room, en dat was maar goed ook. Goed verhaal, leuke wendingen, uitdagende puzzels en een uitstekende begeleiding.
Dit is duidelijk niet even snel in elkaar gezet. Hier is over nagedacht en dat levert een uur spanning op. Great!!
29 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke puzzels, iets voor iedereen!
Na al twee keer eerder een escape room te hebben gedaan dacht ik dat ik wel voorbereid zou zijn - maar het was een verrassende opdracht met een grote diversiteit puzzels. Het had wat mij betreft nog een tikkeltje moeilijker kunnen zijn, we waren na een half uur al klaar (met veel adrenaline in het lichaam, dat wel!)
6 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
A clever cat catches the first bird
Dit was de eerste keer dat wij een escape room hebben gedaan, en het was een heel leuke ervaring. Complimenten voor degene die de puzzels heeft gemaakt, ze waren leuk, afwisselend en verrassend om te doen. De puzzels pasten goed bij het verhaal, daar was duidelijk aandacht aan besteed. Soms word je ook flink op het verkeerde been gezet, en er zitten een paar leuke verrassingen in. Zeker voor de eerste keer was het een mooie ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Dus ik kijk uit naar de tweede escape room die ze voor ons in petto hebben.
Het was even zoeken naar de locatie en de eerste aanblik lijkt niet echt heel sfeervol, maar de escape room zelf is wel mooi volgens het thema ingericht. En gelukkig was de kamer voorzien van airconditioning, wat op die dag wel zeer welkom was! Gewoon proberen, leuke ervaring gegarandeerd!
2 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Clever Cat Escapes
Tot nu toe een van de leukste , wisten niet wat we moesten verwachten , maar alles was goed gekomen en hij heeft een goed denk en doe factor. Erg positief , enige nadeel is de prijs per persoon , zou beter zijn dat je hem per kamer huurt.
2 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Verassende room
Het was voor ons de eerste keer, en we hebben ontzettend gelachen. Ik vond vooral sommige technische verassingen erg leuk, dit maakte dat je steeds weer nieuwe dingen ontdekte van de kamer. Een geweldige ervaring en een hele leuke kamer!!
1 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Clever Cat Haarlem
In augustus ben ik samen met 2 vriendinnen voor het eerst naar een escape room gegaan. We kwamen terecht bij clever cat in Haarlem. De kamer is heel goed opgezet en zit vol met verrassingen! Wij hebben genoten en na deze geslaagde escape room gaan we er zeker ook nog meer doen. Top!
1 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Clever Cats
Het was ontzettend leuk om te doen. Puzzelen, samen spelen en nadenken en dan als je op tijd eruit ben het HOERA gevoel. Ontzettend leuk om te doen.
1 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke Escape Room, mooi gebouwd
ik vind dit een erg leuke escape room. De sfeer van de kamer is door het thema lekker oubollig , maar de manieren om te 'ontsnappen' zijn dat zeker niet. Vriendelijke ontvangst en ondanks dat we even moesten wachten op onze 'escape-genoten' hebben we ons geen moment verveeld door de leuke puzzels die op tafel liggen voordat je de kamer ingaat. Aanrader!
1 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Genieten....
Het was voor ons, 2 zusjes, 2 schoonzusjes en ikzelf een leuke ervaring. Belangrijk is het samenwerken, elkaar op de hoogte brengen van wat je hebt ondekt. Kortom, een topmiddag.
1 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoomClever Cats
Het was een ontzettende leuke ervaring, vooral om dat ik geen idee had wat ik me bij een escaperoom moest voorstellen. Heel leuk om te doen. Een echte aanrader, voor een uitje met het gezin, teambuilding of zo maar. Als je eenmaal in de kamer bent opgesloten en de eerste aanwijzing hebt gevonden, volgt de rest vanzelf. Tip: overleg en communiceer met elkaar.
1 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Slim dametje. Eerste escape room, maar reuze leuk!
Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten, maar omdat onze schoonzoon en dochter het al vaker gedaan hadden wilden mijn man en ik ook een keertje een escape room doen! Wat een leuke ideeën, supergoed gevonden en doordacht. Omdat we met 2 generatie het spel speelden was er altijd wel iemand die een oplossing wist aan te dragen :) We waren best snel en door de tijdsdruk wordt het heel spannend. Helaas geen record gebroken.
Het enige minpuntje is de locatie, die ook nog eens moeilijk te vinden is. Da's jammer, aan de andere kant kun je het ook als een eerste uitdaging zien om de plek te vinden! De ontvangst, uitleg en kopje thee na afloop waren prima. Maar ja, als je te lang er over doet en er staat een nieuwe groep te wachten, dan is er geen tijd meer voor een kopje thee.
We kijken uit naar de 2e escape room! Plek genoeg daar!
1 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een slimme kat, maar een nog slimmere kamer!
Echt een geweldige escape! In eerste instantie hadden mijn vriendinnen en ik absoluut geen idee wat te doen. En dat terwijl het toch echt niet onze eerste ontsnapping was. Maar het is ons gelukt; met nog 18 minuten op de klok ontsnapten we. Met enorm veel plezier. De kamer heeft unieke details, slimmigheden en gekke verrassingen. Een super leuk concept en anders dan alle andere kamers. Linda, ik feliciteer je met deze leuke kamer. Bedankt voor een geweldige avond!
1 okt 2015
3.33 ( 3.33 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
clever cat
Prijs is goed te doen. Het was mijn eerste escape, dus ik heb weinig vergelijk, maar spannend! Uitleg was duidelijk. De vertelling van het verhaal mag wat charismatischer/ enthousiaster. Zou het ermee te maken hebbben dat onze host het omwille van een van de deelnemers in het engels deed? Locatie is minder gezellig. Er werd ons wel koffie/thee aangeboden, dus de gastvrijheid van onze hostess was prima. Maar een gezellig koffiehoekje zou niet gek zijn.
Puzzels waren leuk en uitdagend.
29 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend leuk!
Mijn tweede escaperoom en bij het thema en de eerste aanblik van de kamer had ik even m'n twijfels. Het was echt een huiskamer van een oud vrouwtje. Eenmaal op gang met het puzzelen kwamen er steeds meer verrassende dingen naar voren. Uiteindelijk een erg leuke en goed doordachte room, die garant staat voor de nodige verrassingen en adrenaline!
17 mei 2015
3.67 ( 3.67 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
M'n eerste escape room en leuke ervaring
De eerste keer is misschien wel extra spannend: wat staat me te wachten en lukt het wel om er uit te komen binnen het uur.
Ik geloof dat deze escape room heel geschikt is als eerste kennismaking. Leuke puzzels en tegen het eind steeds spannender door de tijdsdruk. Omdat het nèt lukte binnen de tijd natuurlijk een extra kick.
Beetje lastig te vinden maar wel een heel leuke, aparte locatie. Kopje thee had ook gekund.
12 mei 2015
3.67 ( 3.67 /5) Clever Cat Escapes Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Clever Cat escape
Leuk om met 6 vrienden opgesloten te worden als onderdeel van een avondje uit. Mijn eerste keer en ik vond het superleuk om op zoek te gaan naar sleutels en clou's. Aanrader!