Breakout room Den Bosch

4.73 van 5 sterren (72 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

2 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat was dat leuk!
Met 6 vrouwen in the Bloody Dentist. Heel leuke en soms lastige opdrachten. Zat met verlichting en geluid top in elkaar, dus een goede ambiance.
De ontvangst, uitleg en begeleiding was professioneel en zeer vriendelijk.
Fijne locatie en we gaan zeker nog de andere 2 ksmers doen!
17 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Breakout the room was fantastic
We hebben een geweldige ervaring bij beleeft bij de organisatie Breakout in Den Bosch
Nummer 1 Seven Sins... man wat een beleving.. ik voelen mijn hart gewoon bonken in mijn keel.... krijgt een dike 10 !
Nummer 2 Granny's Room.... de thee bij oma was zo zoet we wilden er gewoon niet weg... ook een dikke 10!
Nummer 3 Dr. Grony de tandarts.. die waren we even mooi voor geweest...ons gebit was te mooi hij heft ons laten gaan :)

wil je een escape room bezoeken en je mist wat ervaring de service is bij deze aanwezig vraag het de personeel en ze zijn tot u dienst. Wij zijn escape spelers en nog ontwettende in bepaalde escape rooms bij breakout vertellen ze enthusiast wat je het beste kunt spelen. Veel speel plezier bij Breakout in den bosch
15 dec 2017
4.67 ( 4.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Tof teamuitje
Wij hebben met 8 personen als teamuitje geprobeerd om binnen de tijd te ontsnappen. De Granny's Room werd nét op tijd geopend, de Seven Sins room helaas niet. Ondanks dat vond ik het wel één van de beste kamers die ik gespeeld heb. Het zit goed in elkaar, zowel qua verhaallijn als qua puzzels. Eén minpuntje is dat aan het einde het technische apparaat bleef hangen, waardoor we niet verder konden. Toen zaten wij al aan de tijd, dus het maakte niet meer uit. Maar als je het nog kunt halen, is dat natuurlijk wel vervelend. Verder erg gastvrije ontvangst en goed bereikbaar. Zeker een aanrader!
13 dec 2017
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg leuk!
Wij hebben met zin 5en genoten van Granny's room.Bijzondere puzzels en onverwachte wendingen. We hadden helaas serieus een halve minuut te kort! Dat was jammer, maar het was een mooie uitdaging. Bedankt!
21 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Toffe beleving!
Granny's room gedaan met vier personen. Dat was een goede hoeveelheid voor deze kamer. Super hoe allerlei techniek in deze kamer verwerkt is. Ook leuk om te ervaren dat een escape room niet perse 'eng' hoeft te zijn om het spel toch uitdagend en spannend te maken.
21 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Seven Sins
Super escape! Staat in mijn top 5 :)
31 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Echt heel leuk!
Dit keer Seven sins gespeeld. Hiervoor al eens de granny’s Room bij hen gespeeld. Seven sins is een heel stuk moeilijker en even next level!
Heel erg tof! Zeker een aanrader weer!
24 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagd team uitje!
Escape room met leuke thema's en wisselende moeilijkheidsgraad. We hebben met 3 teams 2 rondes gespeeld. Doordat de thema's, soort puzzels en moeilijkheidsgraad wisselen waren beide rondes een verschillende ervaring. Ontvangst was super, enthousiast en service gericht personeel. Zeker een aanrader!
21 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch
We hebben met een grote groep alle drie de kamers gespeeld. Mooie kamers en fantastisch ontvangst. Zeker een aanrader!
6 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
"super" in een woord!
De ontvangst is heel hartelijk, ze hebben aandacht voor hun gasten.
Dentist, Granny's en Seven zijn allemaal leuke kamers met een eigen karakter met vele technieken en puzzels.
Wij hebben er zeker van genoten, ga zo door!
7 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Tof
Twee kamers gedaan, erg tof! Eerste kamer niet gehaald (Granny), 2e kamer met 3 minuten over (se7en). Heel gaaf, allebei aanraders!
Ontvangstruimte aanwezig, drankjes te koop. Parkeergelegenheid bij locatie
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Perfect!
De eigenaren zijn enorm enthousiast en vriendelijk. Gezellig welkom. Granny's room was een leuke kamer met goede aankleding en leuke special effects. Goed opgezet spel. Zeker de moeite waard dus!
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wauw
Na de granny en dentist te hebben gespeeld, de nieuwe kamer Seven Sins gedaan! Verwachtingen waren hoog, maar wat was ie goed! Zeker de beste ooit en geloof niet dat er nog betere zijn! Wat een vakmanschap! Echt een aanrader voor iedereen!
5 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezellig uurtje teambuilding
Leuke ontvangst, goede uitleg.
Was onze 1e escape room. Maar wat zijn we blij dat we naar deze zijn gegaan.
Er kwam van alles voorbij heel verrassend (zal niet teveel vertellen)
Wij hebben Se7en gespeeld. een echte aanrader
26 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Team building
Een hele leuke afsluiting van een teambuildingsmiddag in de Breaakout Room. Leuke ontvangst en goede uitleg gevolgd door meerdere eerste bezoekers aan de 3 escape rooms. Een geslaagde activiteit en meerdere liefhebbers zijn geboren....
Bedankt!
25 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Epic Escape op bezoek bij Breakout room
Leuk aangekleede ontvangstruimte en goed ontvangst. Wij hebben de granny's room gespeeld en de puzzels waren zeer goed bedacht, ook de kamer was leuk aangekleed, lekker knus zoals bij oma thuis.. of nouja, knus... Ondanks dat we er snel uit waren vonden we het een toffe kamer, maar wat zat er nou toch in die theekan?? Ik ben zeker benieuwd naar Se7en!
8 nov 2016
2.67 ( 2.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Ik snap niets van deze hoge rating!
Na 15+ Escape Rooms beleefd te hebben was ik om te beginnen enthousiast over deze room. Zeker gezien de rating! Maar ik ben zéér terleurgesteld naar buiten gekomen (Granny kamer wel uitgespeeld).
En wel om meerdere redenen: 1) voor de ervaren escaper waren de puzzels makkelijk, 2) sommige technische zaken werkten matig, maar bovenal 3) de sfeer viel mij echt tegen. Slechte belichting en aankleding.

Ik had echt meer verwacht. En snap dan ook niet van deze hoge rating.
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super
Zéééééééééééééér leuke ontvangst, gezellige babbel (ook nadien). Leuke kamer (Granny) met goede puzzels en toffe sfeer. Zeker een aanrader!
26 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt concullega's Breakout Den Bosch
Het einde van een supergaaf Escaperoom-Weekend voor 2 personen.
Kamer 6 en 7 van het weekend hebben dit tweetal zeer gefrustreerd!!!
Ondanks dat wij beide kamers gehaald hebben is er wel het een en ander gevloekt, waarvoor onze excuses!
Dingen die ZO voor de hand liggen en ze gewoon ECHT niet zien... Dat ligt niet aan de kamers maar in dit geval aan de spelers.
De eerste kamer die wij speelden was 'The Bloody Dentist', door een technisch onvolkomenheidje hadden wij geen achtergrond geluid, dit maakte de sfeer niet heel spannend. De puzzels zijn leuk gevonden en passen goed in het thema.

Tweede kamer: Granny's Room;
Wat een rotmens, deze oma!!!! Wat een geheimen en vervelende listen heeft zij uitgehaald! Haar kamertje is goed ingericht/aangekleed in het thema. De puzzels zijn voor de doorgewinterde escapers mogelijk 'herkenbaar' uit andere kamers.
Dit mocht de pret niet drukken!

Met een score van 2 uit 2 kamers verlieten wij Eindhoven na een voorlopig laatste cola vanuit het zuiden.
Bedankt voor de gastvrijheid!
31 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Breakout
Erg vriendelijk ontvangst. Leuke kamer. Zeker een aanrader!!
23 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
zeer leuk
De Granny's room is een zeer leuke en verassende kamer. Ook de inrichting en afwerking zijn zeer goed. Het hulpsysteem belt soms zelf op in functie van de ervaring die je hebt met breakout rooms.
15 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super kamers!
Perfecte afwerking van de kamers, je zit meteen in de sfeer als je de kamer binnenkomt. Speciale effecten zijn leuk!
7 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Granny's room
Een leuke escaperoom voor de beginner. Op 3;46 gehaald.
Gastvrije en leuke gastheer en vrouw. Echt waard om heen te gaan!
17 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Granny's room
Al een aantal escape rooms gedaan maar deze is tot nu toe wel de leukste. Veel onverwachte oplossingen. Vriendelijk en enthousiast ontvangst, goede service en zeker de moeite waard voor een (volgend) bezoek.
17 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer goed
Zeker aan te raden
10 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Smaakt naar meer!
Verrassend spel. Wij hadden de kamer van The Dentist. De tijd vliegt voorbij. Moeilijkheidsgraad precies goed. Hartelijke ontvangst. De uitleg was top. Erg leuke middag gehad!
10 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Beide escape rooms gespeeld, zitten goed in elkaar. De dentist is een goede kamer voor "beginners" en Grannys room voor groepen die al vaker een escape room hebben gedaan. Effecten in beide kamers zijn erg gaaf gedaan. Het personeel is ook top, behulpzaam en gezellig. Hier gaan wij zeker nog een keer terug als er weer een kamer bij is.
3 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke middag
Vanmiddag met zes personen de Granny's room gedaan. We werden vriendelijk ontvangen door het personeel en kregen een duidelijke uitleg. De kamer zat ontzettend goed in elkaar, heel leuk gedaan. Zeker een aanrader!
3 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk uitje gehad!
Leuke ontvangst door eigenaren en goede uitleg van tevoren, mooie kamer, leuke puzzels (precies moeilijk genoeg!)
2 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!!
Het was echt een super leuke ervaring! De spanning steeg goed in de dentist room! Helaas niet ontsnapt met ons tandarts team.
26 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super ontvangst door de eigenaren!
We werden heel hartelijk ontvangen. Lekker eerst nog een drankje gedaan voordat we de dentist room ingingen. Gehaald!!!! Jeej! Na afloop weer een drankje gedaan in de leuke ontvangstruimte. Erg vriendelijke eigenaren.
Leuke licht- en geluidseffecten in de kamer.
Aanrader!
23 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
We hebben de Dentist gespeeld en zijn ontsnapt! Super gave kamer met veel verassende effecten. Zeker de moeite waard om een keer te spelen!
21 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Bloody Dentist leuk voor 'beginners'
De Bloody Dentist gespeeld met 6 personen. Wij waren van mening dat deze kamer eigenlijk beter met maximaal 4 personen gespeeld kan worden, tenzij het de eerste of tweede keer is dat je een escape room bezoekt. Er zaten leuke, originele puzzels in maar enkele vond ik te ver gezocht/vaag. We zijn ruim binnen de tijd ontsnapt. We komen waarschijnlijk nog wel een keer terug voor Granny's Room, die moet lastiger zijn!
19 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Granny's room
Superleuke ervaring! Moeilijke kamer voor de eerste keer. Erg gastvrije ontvangst en hulp! ????
14 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie escape room
Beide kamers in korte tijd gespeeld, de Bloody Dentist wel gehaald de Granny's Room helaas net niet. Toch vond ik allebei de kamers leuk bedacht en zat er een goede opbouw in de kamers met verrassende elementen en leuke puzzels. Hierbij enthousiaste medewerker en grote ontvangstruimte. Beide kamers zijn zeker een aanrader! Wij komen zeker terug voor de volgende kamer die momenteel in ontwikkeling is
13 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Granny's room
Leuke escaperoom...verrassende elementen in verwerkt.
En natuurlijk toch weer geschrokken...?
6 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Het spelen waard.
Beide kamers (Granny en Dentist) gespeeld met wat collega's.
De ontvangstruimte en het ontvangst zelf is is zeer netjes geregeld.
De kamers zitten allebei goed in elkaar en zijn zeker het spelen waard.
We zijn erg benieuwd naar nieuwe kamers.
3 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Echt een super leuke kamer!
1 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste ervaring!
Voor de eerste keer een escaperoom gespeeld! Gekozen voor de Bloody Dentist. Mooie kamer en mooie aankleding waardoor er spannende sfeer hing. Op het nippertje ontsnapt! We gaan zeker nog een keer spelen.
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!!!
Vorig jaar de Bloody Dentist gespeeld en nu Granny's Room. Wat een fijne ontvangst, eigenaren met humor en mega attent en klantvriendelijk. De kamers zitten enorm goed in elkaar met allerlei verrassende foefjes en spelelementen. Een echte aanrader!
Ik kan niet wachten op de volgende kamer waar ze mee bezig zijn. Die gaan we zeker boeken!
30 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
WAT EEN BELEVING!
Afgelopen week hebben wij de Granny Room gespeeld. Wat een super gave kamer! Hier hebben wij dingen gezien die we nog niet eerder gezien hebben bij een andere escaperoom! De ontvangst is heel mooi in orde. Je ziet dat ze erg de moeite gedaan hebben om ons welkom te laten voelen. Heel gastvrij personeel dat ons van begin tot eind goed geholpen heeft zowel buiten het spelen van de kamer, als tijdens het spelen van de kamer. We hebben er erg van genoten en zijn super benieuwd naar jullie derde kamer! We komen zeker een keertje terug.
29 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Leuke afwisselende kamer en gezellige hosts
29 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super kamer
Gisteren de grannys Room gespeeld! Wat een geweldige kamer! Zoals ze in het begin zeiden deze kamer is echt voor een gevorderde speler en zat dus goed in elkaar! Verder een goede ontvangst gehad en lekker nakletsen!!
24 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ook verslavend voor 65+!
Vandaag, 24 mei 2016, waren we met een groep van 9 vrienden, waarvan de vrouwen schoolvriendinnen zijn (jaren '60) te gast bij Jessica en Mels in hun Breakout Room, of liever roomS. We hebben de groep gesplitst teams van 4 en 5, en beide hebben we enorm genoten van de prachtig uitgevoerde escape rooms en de ontzettend goed bedachte en vorm gegeven puzzels. Voor bijna allen was het de eerste keer, maar een absoluut verslavende ervaring! Dikke complimenten.
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Outbreak with the girls
Bedankt voor de gewelige ontvangst.Super gastvrij en met zoveel energie en passie geholpen dat mede door jullie enthousiasme er van ons meidenweekend een pracht afsluiting is gemaakt. Wij hebben met één groep van 8 meiden alletwee de kamers tegelijk gedaan en dat was perfect. Goed geregeld en doordat wij op ongeveer dezelfde tijden in de kamers waren de schrik effecten van de andere groep ook mee kunnen maken. Spelelementen, kamer en de hulplijnen zitten goed in elkaar en zeker de moeite waard straks terug te komen voor kamer 3. Zeker een aanrader ook al heb je al wat andere kamers gedaan want de spellen om de codes te kraken zijn creatief en doordenkers. Tot de volgende keer.
22 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer
De eerste keer bij een escape room (grannies) en het was een super gave ervaring! Over de kamer? Die moet je zelf ervaren ;-) Locatie is goed bereikbaar, gratis parkeren op terrein, gastvrije ontvangst en spontane eigenaren. Nog geen vergelijkingsmateriaal, maar nu al een aanrader!
19 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prima Escape Room!
Vriendelijke ontvangst, tijd voor gezellig gesprek en uitleg. De kamer, Dentist, gespeeld met zijn 3-en. Leuke kamer, niet zo heel groot met leuke puzzels, ook voor beginners. Met de mogelijke hulp net op tijd ontsnapt! Ook nog maar een keer de andere kamer gaan doen. Eigenlijk niets op aan te merken...
19 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Leuke, enthousiaste medewerkers.
En super gave kamer!!
18 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Toffe kamer!
Wij hebben afgelopen maandag met 3 personen Bloody Dentist gespeeld. Een erg spannende kamer. Wij hadden eerder al een andere escape room gespeeld in Eindhoven, maar deze was veel spannender en moeilijker en daardoor ook leuker. Een erg mooie locatie en ontzettend aardig personeel. Een echte aanrader!
17 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Gisteren voor het eerst een escape room ( bloody dentist) gedaan hier in breakout room Den Bosch. Goed ontvangen door vriendelijk personeel! Ook de escape-room zit goed in elkaar met leuke en uitdagende puzzels. Zeker een aanrader!
16 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperooms, super leuk!
Leuke middag gehad bij de escape room! We hadden de Grammy,s room. Helaas er niet uit gekomen maar het was super gaaf om te doen! En het personeel is super leuk! Warme ontvangst en na het spel ook nog gezellig na zitten kletsen! Echt een aanrader!
16 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Ontvangst was hartelijk en enthousiast. De kamers waren erg leuk en hoewel het niet vooraf gereserveerd was, konden we de andere kamer ook nog doen. Erg flexibel.
16 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste en perfecte ervaring van een escape room - Granny's r
De medewerkers ontvingen ons erg enthousiast en energiek. Ze speelden het spelletje goed mee! De kamer is leuk om te doen met vier personen. Heel bijzonder hoe gedetailleerd de kamer was opgemaakt en knap hoe de attributen, mechanismen op elkaar aansloten. Dit is zeker een gave kamer om unieke puzzels, codes en raadsels op te lossen!!
16 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperooms, super leuk om te doen!
Gezellige ontvangst. Spannend en uitdagende puzzels..wij hebben genoten en smaakt naar meer.
14 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer escaperoom Bloody Dentist
Het was mijn eerste keer in een escaperoom. We werden vriendelijk ontvangen door enthousiaste medewerkers. De kamer bevat genoeg spannende elementen voor een grimmige sfeer in de groep. Lekker doorpuzzelen in deze kamer is een feit.
3 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top kamers
Hele gave kamers! Top ontvangst en gezellige uitbaters! Tevens goede parkeer gelegenheid en mooie lounge room en bar!. Kan niet wachten tot de 3e kamer open gaat!.
2 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk, en nog ontsnapt!!!
We werden leuk ontvangen, vriendelijke gezellige eigenaar.
De room zelf was origineel! Veel puzzels, spannend maar niet doodeng.
In een woord : TOP!!
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende en mooie kamer met veel oog voor details!
Geweldige kamer, goede sfeer, uitdagend met verrassende puzzels! Knap gedaan!
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Toffe thema's, super goed uitgewerkt!
We hadden al veel kamers gedaan, dus we waren voorbereid. Maar deze waren weer heel anders... erg verrassend en ook best moeilijk, maar dat houdt de spanning erin. We hebben de volle tijd nodig gehad om net wel of juist net niet te ontsnappen. Je merkt dat de kamers met passie zijn gemaakt, met veel technische snufjes die je elders niet ziet. We kijken nu al uit naar de nieuwe kamers daar!
23 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Thematisch goed uitgewerkte kamer met veel verrassingen
Gezellige ontvangst; de eigenaren zijn heel enthousiast en maken graag een praatje. We speelden met vier personen de granny's room. De sfeer in de kamer is heel goed, het ziet er echt uit zoals bij oma thuis. Er zitten veel verrassingen ingebakken, wat het spelen erg leuk maakte. De puzzels pasten goed bij het thema. Lekker veel zoekwerk. Wat ontwikkeling van het verhaal tijdens het spelen ontbrak. Een prima kamer voor beginnende én gevorderde spelers.

Ideale groepsgrootte: 4 personen
18 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Granny's Room
De Granny room gespeeld met 3en, erg leuke uitdaging goede tijd en vaak verrassende puzzels en oplossingen. De kamer zelf ook mooi aangekleed met oogvoor detail!
19 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede escape room
Erg leuke kamer (dentist). Was voor ons 1e keer, weten nu wel dat we veel secuurder moeten kijken naar alles!
5 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Granny: Onverwacht tof
Echt een puzzel/detectiveverhaal! Het onderwerp zei me vooraf niet zoveel, maar de kamer zelf zat verrassend goed in elkaar. Jammer dat niet alle puzzels/effecten even vlekkeloos werkten, maar dat werd snel opgelost.

Een stuk moeilijker dan de Dentist!

De eigenaren waren super gastvrij!
5 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Bloody Dentist: toffe effecten en thematisering
Leuke escaperoom. Kamers en puzzels zaten leuk in elkaar en er waren ook een aantal verrassende effecten!

Eigenaren waren super vriendelijk, gastvrij en behulpzaam!
24 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
Leuke kamers (bloody dentist & granny's room) en leuke eigenaren! Nu aangestoken met het escaperoom-virus! :)
23 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Dentist én Granny's Room: MUST DO!!
Beide kamers inmiddels gedaan. Daar waar de Dentist al voor spanning en sensatie zorgde met goed doordachte puzzels, is Granny's Room de overtreffende trap!
Dat in combinatie met het meer dan gastvrije eigenaarsduo gegarandeerd een uitje dat je lang blijft heugen! MUST DO!!
31 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste maar zeker niet de laatste keer
Geweldig warme ontvangst, we werden buiten opgewacht. Ook na het spel gezellig nagekletst. De kamer zat leuk in elkaar en de puzzels waren zeker niet makkelijk. Goed hintsysteem, wanneer we vastzaten kon gebeld worden voor een hint. Echt een top ervaring, smaakt naar meer en als de tweede kamer ( oma's kamer) is geopend gaan we zeker nog eens terug.
28 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig ontvangst
Leuk en warm welkom.hele spontane en enthousiaste mensen.leuke ruimte en de hints liggen niet voor het oprapen waardoor het leuk en intressant blijft.een echte aanrader!!
28 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super originele puzzel
Wat een leuke escape room. Originele lastige puzzel toch weten op te lossen.
24 mei 2015
4.00 ( 4.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring. Top voor de teamspirit
Geweldige ervaring. Top voor de teambuilding.
Unieke uitdaging.
24 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige room!!
Heel erg leuk om te doen. Erg leuk om te doen met je gezin als je elkaar goed aanvoelt, maar ook zeker leuk met vrienden of collega's!! Wist niet wat ik moest verwachten maar dit was echt geweldig!!
16 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout room Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Super gave escape room
Leuke spellen en goed doordacht, spellen lopen goed in elkaar over. Pittige escaperoom.