Breakout Rotterdam

4.66 van 5 sterren (102 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

8 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Engine Rooms
Wat een geweldige ervaring! Het was een bedrijfsuitje en we hadden voor de Engine Rooms gekozen, zodat je tegen elkaar kunt "strijden". Je kunt zelfs zien hoe ver het andere team is, wat het nóg spannender maakt. Het was érg uitdagend, maar de opdrachten sluiten goed aan bij het thema. Zelfs de meer ervaren "Escapers" onder ons waren onder de indruk....een echte aanrader dus!
12 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Geschiedenis herhaalt zichzelf in Alcatraz!
Dit was alweer mijn 6e escaperoom en dit was echt de allerbeste tot nu toe. We werden eerst hartelijk ontvangen en hebben wat gedronken, waarna we de kamer werden binnengelaten. De kamer was erg uitdagend en werd afgewisseld met puzzels, rekensommen en zoek- en denkwerk. Verscheidene special effects zorgde voor een extra spanningselement. Het enige wat ik miste was een klok aan de muur die liet zien hoeveel tijd we nog hadden. Ideale groepgrootte: 4 tot 5 personen.

Maar het belangrijkste: binnen 48 minuten zijn we ontsnapt en heeft de geschiedenis van Alcatraz zichzelf herhaald! Aanradar! Ik kom hier zeker terug; ben benieuwd naar de andere escaperooms
19 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Flinke uitdaging, wel heel logisch
Wij hebben de engine room met veel plezier gespeeld. Het was een flinke uitdaging, maar de puzzels sloten wel eel logisch op elkaar aan. We zijn ontsnapt! Maar daar was wel echt teamwork voor nodig. Een aanrader als je echt uitgedaagd wil worden!
12 feb 2018
4.00 ( 4.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Niet ontsnapt, maar wel ontzettend ver gekomen!
Wat een ervaring, echt supergaaf! Na een warm welkom zijn we met twee groepen van 5 personen de engine rooms in gegaan. De sfeer van een engine room is goed nagebouwd en de puzzels en opdrachten sluiten goed aan bij het thema. Dat we met onze groepen tegen elkaar speelden was een leuk extra spelelement, zeker omdat je in de kamer ziet hoe ver het andere team is. Alle 10 zijn we het erover eens, deze eerste escaperoom-ervaring was tof!!!
11 feb 2018
3.33 ( 3.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Wodunnit is aanrader!
Prachtige locatie in de zolder van een monumentaal pand met zware houten balken. Gelukkig geen horror uitvoering van het thema. Leuke puzzels. Met 6 personen goed te doen. In 50 min opgelost. Gemiddeld qua moeilijkheidsgraad. Vriendelijk en hartelijk personeel. Aanrader!
17 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring Alcatraz
Leuke escaperoom. Met grappige details. Begeleiding was super. Daarna heerlijk gegeten bij de machinist in hetzelfde gebouw. Proeverij van gerechten is een aanrader. Top avond gehad
17 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Whodunnit
Superleuke ervaring met het team van onze kapsalon.
Bevestiging dat samenwerken loont 57 minuten en nog wat seconden en de deur ging open.
Leuke begeleiding en ontvangst in breakout Rotterdam
17 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Whodunnit
Superleuke ervaring met het team van onze kapsalon.
Bevestiging dat samenwerken loont 57 minuten en nog wat seconden en de deur ging open.
Leuke begeleiding en ontvangst in breakout Rotterdam
11 dec 2017
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geslaagd bedrijfsuitje
Voor de meeste van ons een nieuwe activiteit en echt een aanbeveling om te spelen. goede leuke ontvangst en kamers zijn uitdagend.
check ook de optie icm eten in "de machinist".
29 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Team uitje
Met een team van collega's hebben we simultaan ENGINE ROOM 1 + 2 gespeeld. Dit maakte het extra spannend door het competittie element.
Erg leuke ontvangst en enthousiaste uitleg. Er waren ook engelstalige collega's bij en dat was geen enkel probleem. Een klein puntje: de houten ballen met tips waren soms alleen in het Nederlands...dat is dan weer niet zo handig. Maar verder was alles perfect geregeld en hebben we een top avond gehad, een grote aanrader!
23 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Super aanrader super vriendelijk personeel zoveel werk ingestopt zelf ontworpen echt we komen terug mvg collega's bayards
5 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaaring
Voor velen van ons de eerste keer dat we een escaperoom speelde, maar de ervaring was erg goed. Iedereen van ons vond de kamers uitdagend en zeer mooi opgezet. Wij gaan zeker nog een keer terug.
20 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
CSI
Ontvangst was ongedwongen, gezellig. Goede uitleg. Leuke puzzeltjes op de tafels waar je alvast in de sfeer kan komen. Gezellige mensen die je begeleiden. Aanrader. Whodunnit geweldige kamer.
21 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
#Team TU op pad
Vanavond met 10 collega's in twee teams beide Engine Rooms gedaan. Team 1 met één ervaren escaper (ik) en team 2 met twee ervaren escapers.

Na een enthousiast welkomstpraatje en uitleg van Jeroen en z'n vrouwelijke collega (sorry, naam vergeten) gingen we de kamers in. En de eerste indruk was zeer goed, wat zien deze kamers er fantastisch gedetailleerd uit. In de kamers moet je twee opdrachten onderverdeeld in diverse subopdrachten oplossen. De puzzels zijn enorm gevarieerd en moeilijk, heel veel mooie technieken worden er gebruikt en godzijdank geen cijfer- en hangsloten. Het hintsysteem werkt goed en is mooi uitgewerkt. Ook de aanwezige muziek, geluidseffecten en het licht is tot in de puntjes verzorgd.

Met slechts 2 seconden over kwam team 1 als eerste uit de kamer, 40 seconden later team 2. Uiteraard ging Jeroen nog even met team 2 de kamer in, ze konden nog wel wat van ons leren. ;)

Achteraf nog even met Jeroen nagepraat, terwijl de dame alles weer voor de volgende dag gereedmaakte.

Na eerder Alcatraz gedaan te hebben en deze wat tegenviel, kan ik niet anders zeggen dat deze kamers echt fantastisch zijn. Dikke complimenten voor het team van Breakout Rotterdam.
31 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Superervaring!
De Whodunnit escaperoom gespeeld, echt ge-wel-dig! Goed verhaal, uitdagende, gevarieerde puzzels en een mooie locatie. Van ontvangst tot afscheid was alles helemaal naar wens, mijn complimenten :) Echt een aanrader!
30 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend speuren
Erg leuk en goed in elkaar gezet. Je moet echt goed zoeken om de clues te vinden, en gelukkig wordt je af en toe een beetje geholpen met een hint ("You've got mail"). De special effects maken de sfeer compleet en ook heel spannend. Het is moeilijk maar niet onmogelijk en een aanrader voor iedereen die Mist en Agate Christie leuk vindt!
27 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wederom een prachtige, leuke kamer van Breakout
Met een groep van 6 hebben wij al eerder de kamers Alcatraz en Whodunnit gedaan en die vonden we allebei ZO GAAF en mooi dat we heel graag nu de Engine Room wilden doen. En die stelde zeker niet teleur, wow wat een gave kamer! Je zit er helemaal in, vergeet bijna dat je in een kamer bent ipv een engine room haha! Leuke puzzels, echt wel een uitdaging. Maar toch een mooie tijd met 49 minuten, hoera! Jammer dat we ze nu allemaal gedaan hebben bij Breakout :)
8 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Engine room 1
Dit was onze tweede escaproom als gezin: vader, moeder zoon 16 en zoon 8. De kamer was leuk ingericht conform het thema en had (voor ons) best moeilijke puzzels. Je krijgt wel duwtjes in de rug om verder te komen. Desondanks vond iedereen de kamer leuk (ook de kleinste heeft dingen kunnen vinden en mee kunnen doen). Helaas niet gehaald maar na afloop laten ze je nog zien hoe dichtbij je was....en dat viel uiteindelijk best mee! Gaan zeker de andere kamers ook nog doen.
4 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnappen uit Alcatraz?
Ontsnappen uit Alcatraz is makkelijker gezegd dan gedaan. Sfeer supergoed weergegeven. Gave props, moeilijke puzzels. Het was onze eerste espace room, geweldige ervaring. Erg leuk en smaakt zeker naar meer. Flink gelachen en ook gegild :-)
31 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
3x smullen
Ontzettend genoten met deze escape room.
spanning en uitdaging voor jong en oud. Onze jongste aanwezig was 10 en onze oudste 75.
3 kamer tegelijk gestart. Verrassing voor ons allemaal.
Toetje op mooi week weg
25 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Dit was onze eerste escaperoom (dus geen vergelijkingsmateriaal) en wij vonden het erg leuk om te doen.
Wij hebben het helaas niet gered maar volgende escaperoom gaat dit vast lukken
13 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring
Wij hebben de engine room gekozen en helaas niet uit kunnen ontsnapoen. Maar wat een toffe ervaring, heel leuk al die raadsels en effecten. Ontvangst zeer vriendelijk en nog een drankje gedaan na afloop.Zeker voor herhaling vatbaar.
27 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Het was fantastisch!
De raadsels waren ingewikkeld. Zo ingenieus in elkaar gezet... dat simpel denken uitgeschakeld werd. Zodat dingen die voor de hand lagen al niet meer gezien werden. We zijn helaas niet ontsnapt, maar vrijgelaten ???? super lol gehad!! Samen met 5 anderen voor Nancy haar verjaardag
6 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader!
Met het team van onze school hebben we op woensdagmiddag Breakout Rotterdam bezocht. De ontvangst was gastvrij en de instructies voor we gingen beginnen waren uitgebreid en duidelijk. De begeleiding tijdens het spel was uitstekend! Alle drie de teams kregen precies voldoende aanwijzingen om goed bezig te blijven en om het spannend te houden. Helaas lukte het ons niet om te ontsnappen, maar dat werd door niemand als vervelend ervaren. Dat komt ook omdat de medewerkers na afloop lieten zien hoe dicht we bij de oplossing waren en wat er gebeurd zou zijn als we wel waren geslaagd in onze missie.
Na afloop hebben we niet teveel nagepraat over details, omdat bijna iedereen terug wilde komen om nog een andere kamer te proberen.
3 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teambuilding to the max
Wat hebben wij genoten zeg.
Natuurlijk vond niet iedereen het geweldig, maar de sfeer was heel goed en dat had ons team hard nodig.
1 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitje was geslaagd
We waren met 12 collega's en hadden beide kamers gedaan. De groepen waren gemixt met wel en geen eerdere ervaring.
Locatie was prima en personeel was erg vriendelijk.
Voor mij was het de eerste keer en ik vond het erg leuk. Het uitje was voor iedereen geslaagd.
20 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Aangenaam verrast...aanrader
5 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape
Wij waren met vrienden we vonden het een hele ervaring ,want we hadden nog nooit een escape room gespeeld .
We werden heel vriendelijk ontvangen en we kregen goed uitleg , we gaan het zeker nog een keer spelen
15 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader
Vanuit ons bedrijf hebben drie verschillende teams de Alcatraz escape room gedaan. Het ontvangst was iedere keer enorm vriendelijk met een gave introductie die de experience echt verhoogd. Het spel is niet makkelijk en daarom extra spannend. De hele kamer steekt slim in elkaar met verassende elementen. Ieder team was enorm enthousiast na het spelen en we gaan dit zeker vaker doen met andere teams! Perfecte manier voor team building en een toffe ervaring!
17 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Vergt dat extra stapje om te kunnen ontsnappen
Super locatie in Coolhaven en wat hebben we gezweet om de breinkrakers op te lossen. Uiteindelijk in de laatste minuten hebben we onszelf kunnen bevrijden. Machtig gevoel en zeker als je weet dat 6/10 teams het niet halen. Top. Onthaal was prima, eventjes van te voren borrelen en na afloop kan je goed dineren in het restaurant op de begane grond.
15 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!!!!
Leuk ontvangst en duidelijke uitleg.
Whodunnit, spannend tot het laatste moment.
25 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en spannend
Wij hebben met z'n 3en de Alcatraz-kamer gedaan.
Goede introductie, veel kennis van Alcatraz, opbouw van de spanning is goed. Mooie kamer, leuke uitdagingen, erg divers en een verrassend einde.
Hints worden op het juiste moment gegeven.
Wanneer de 2 nieuwe kamers klaar zijn komen we zeker nog een keer terug!

tip: gratis parkeren na 18:00 voor de deur!
24 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader van een Alcatraz voortvluchtige
Voor het eerst gespeeld bij Breakout R'dam, wij hebben voor de Alcatraz kamer gekozen.
We zijn zeer vriendelijk ontvangen, en werden tijdens de uitleg al helemaal in de sfeer gebracht, we gingen de kamer in met 1 missie, ontsnappen!
Het is een hele leuke en tevens uitdagende kamer gebleken.
De sfeer en inrichting in de kamer klopt helemaal met het thema, ook de manier waarop de hints gegeven worden is erg leuk en gepast.
Hoe verder we kwamen, hoe groter de drang werd om te ontsnappen. Je verbaasd je steeds weer in deze kamer, het is heel creatief bedacht en in elkaar gezet. We hebben ons ook rot gelachen op sommige momenten.
We kwamen vol euforie naar buiten omdat het echt voelde alsof we net met z'n allen uit een gevangenis ontsnapt waren. Dit is echt een aanrader om te doen met een groepje vrienden of familie, wij hebben echt enorm genoten!
We komen zeker gauw terug voor de Whodunnit, en staan te popelen voor de nieuwe kamers!
20 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Het is al een tijdje geleden dat wij zijn geweest maar het was super! Ontvangst heel vriendelijk, voelde je meteen welkom. Na de intro de kamer in die wel heel spannend was en toch wel lastig. Wij hebben het niet gehaald maar na uitleg viel het kwartje wel. Kamer ziet er netjes uit en de puzzels leuk bedacht bij het thema. Zeker een aanrader! Voor de andere kamers komen we ook terug!
27 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heerlijke middag in Alcatraz
Enthousiaste spelleider, voor velen de eerste keer, erg genoten. Met collega's fijne teambuilding event, onverwachte wendingen en verrassende ontknoping. Aanrader! Ook die andere kamer waar de rest van de groep in mocht veel leuke reacties gehoord. Aanwinst voor Rotterdam in mooie setting.
22 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top!
We hebben dit als bedrijfsuitje gedaan en hebben het erg naar ons zin gehad! We werden leuk ontvangen en kregen een goede uitleg :-)
16 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en uitdagend
Min derde kamer en tot nu toe de leukste. Moeilijk, maar niet onmogelijk.
24 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Gastvrij ontvangst, goede uitleg, de kamers zijn: leuk ingericht, uitdagend, spannend, alles past bij het thema en creatief bedacht! Zeker voor herhaling vatbaar als er nieuwe kamers komen. Bedankt!
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Topkamer!
Leuk ontvangen en in 2 groepen beide kamers gespeeld. 1e keer dat wij een escape room speelden was meteen een geweldige ervaring die naar meer smaakt! Puzzels van WHODUNNIT zijn verrassend leuk en uitdagend voor iedereen terwijl ons groepje varieerde in leeftijd van 12 tot 70 jaar.
Ook over Alcatraz zijn we zeer te spreken. Ook al hadden de mannen er wat meer moeite mee om uit te breken dan ze hadden verwacht.
ZEER de moeite waard en voor ons is het een zekerheid dat we binnenkort de rollen (lees: spelers en kamers) gaan omdraaien tijdens ons volgende bezoek aan Breakout.
22 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
WhoDunnit recensie
Het idee van het oplossen van een moord met diverse gedachten en bewijsmaterialen vonden we heel tof! Mooi dat het niet slechts sloten waren, maar ook andere puzzeltypes.
21 mei 2016
3.33 ( 3.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
Ontvangst ruimte was mooi en goede host. De kamer Alcatraz vind ik echt de minste escape room kamer die ik heb gedaan.
Weinig variatie, heel veel hetzelfde en hoeveel slotjes moet ik nog blijven openen?
Echt zonde! Tijd was om en daardoor ook de rest gemist van het spel. Terwijl de kamer er prima uit ziet.
26 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Met ons afdelingsuitje gingen we naar Rotterdam. Het was een geweldige ervaring om de Escaperooms te doen bij Breakout Rotterdam. Mooie aangeklede ruimtes en een goede moeilijkheidsgraad. Niemand kwam eruit binnen het uur. Bij de uitleg viel natuurlijk alles op zijn plek. Super leuk!
24 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Nice!
Wij hebben met ons gezin vandaag wuzdunnit gespeeld. Leuke kamer met goed verhaal en toffe puzzels! Zeker niet simpel onder tijdsdruk, maar van een goed niveau en logisch opgezet. Erg leuke ervaring!
20 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettende uitdaging
Diversiteit van het spel is heel leuk, mensen zijn ook leuker
19 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
beide kamers spannend
Met een vaste groep doen wij zo nu en dan een escape room. Alcatraz was echt top! Goede sfeer, spannend! Wel even wennen dat het vrij donker is in de kamer maar dit kwam de sfeer wel ten goede. Ook originele puzzels en goed speurwerk! Whodunnit ook leuk maar vond ik qua sfeer ietsje minder en de puzzels ook iets minder origineel (maar misschien waren we verwend door alcatraz). Ondanks dat er een paar geluid-schrik-momentjes zijn in beide kamers zijn ze verder niet eng gelukkig (geen horror, daar houden we niet van haha!)
18 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk teamuitje
Zeer leuk team uitje gehad bij break out Rotterdam, helaas is het ons net niet gelukt te ontsnappen , helaas zijn er maar 2 kamers maar er zijn er 2 in aanbouw dus wellicht komen we terug met een groter groep.Iedereen was enthousiast .
Aansluitend heerlijk gegeven bij de machinist . Zeer vriendelijk ontvangst .
17 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
Met twee personen begonnen aan Alcatraz. Net niet binnen de tijd gehaald, maar wel mogen uitspelen. Leuke aankleding van de ruimte en prima begeleiding! Een leuke mix tussen denken en doen.
6 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Yess, helemaal top!
Erg vriendelijke ontvangst in een sfeervolle ontvangstruimte. Lekker drankje voordat we ons lieten opsluiten. Voor ons de tweede keer dat we een escape room hebben gespeeld. Dacht vorige keer dat het niet beter kon, maar dit klopte helemaal!! Net niet binnen de tijd ontsnapt, maar dat mocht de pret niet drukken. Zeker een aanrader!
6 apr 2016
2.67 ( 2.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Veel van hetzelfde
Wij hebben als groep al meerdere escape rooms bezocht, maar vonden deze in de puzzels niet zo creatief. Veel van hetzelfde; jammer een gemiste kans. Verder was het wel okay, maar geen topper.
4 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
Ivm tijd (we gingen aansluitend eten) deze gedaan ipv whodunnit. Ontvangst vriendelijk in een nette ruimte maar wel iets later (dus niet te strak plannen als je daarna nog ergens heen moet). Alle anderen deden het voor het eerst en dat maakte voor ons deze kamer aan de pittige kant en dan met name de code -berekeningen. Hierdoor het helaas ook niet gehaald. Verder was de kamer wel leuk en wij hebben uiteindelijk wel de oplossigen allemaal mogen zien en werden toen nog enthousiaster! Wij willen zeker ook de whodunnit nog proberen!
27 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf!!
Met drie oud studiegenoten (nu allemaal ca 40) genoten van de Alcatraz kamer. Flink zweten nog. Zelf heb ik al een aantal escape rooms gedaan maar deze steekt er toch echt boven uit. Ook de combinatie met eten bij de Machinist was prima. Lekker gegeten daar. Maw aanrader.
26 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Whodunnit
Leuk bedrijfsuitje. Niets is wat het lijkt. Eerste indruk was dit lukt nooit maar met 50 minuten 11 seconde toch de moordzaak opgelost! Zeker voor herhaling vatbaar.
20 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
De kamer is heel goed ingericht en je krijgt echt het idee dat je in een verlaten gevangenis zit. Met 4 vrienden hebben we deze escape room gedaan en we vonden het zeker het geld waard.

De sfeer in de kamer is heel gaaf en een beetje duister, wat het nog spannender maakte. De puzzels en het vinden van clues waren vrij lastig, maar dit maakte het extra leuk. Dit is de eerste escape room die we hebben gedaan en ondanks dat we het niet hebben gered hebben we er van genoten en zijn we nu hooked on escape rooms.

Ontvangst was heel fijn met een leuke gastvrouw en achteraf een goede uitleg van alles onder het genot van een biertje. Dit werd verzorgd door de bedenker van de escape room en daar hebben we nog een gezellige nabespreking mee gehad.

Escape room Alcatraz is zeker een aanrader.
13 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt concullega's Breakout
Wij zijn zelden beter ontvangen dan bij de heren van Breakout Rotterdam. Een warm welkom in een mooi pand met een zeer vriendelijke receptioniste.
Wij hebben hun eerste kamer gespeeld: Alcatraz. Eerst wat informatie over deze beruchte gevangenis en dan... Proberen te ontsnappen.
Tja, hoe deden ze dat in 1963? Waar begin je?
Eenmaal op gang gekomen dieselden we vrolijk verder door de duistere wereld van de gevangenis. Een leuke kamer met sommige onverwachte wendingen. Ons team vond de kamer wel heel erg op een puzzel 'leunen', maar dat mocht de pret niet bederven.
Achteraf nog even met de eigenaren en stagiere na zitten te praten.
Al met al een gezellige middag!
8 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Afgelopen zaterdag voor de 3e keer een escaperoom gespeeld met vriendinnen. We hadden de alcatraz kamer. Na een zeer vriendelijk ontvangst met goede uitleg zijn we begonnen. Het zag er allemaal super uit, hoogniveau. Ook de special effects waren ook goed. Helaas is het ons net niet gelukt om binnen de tijd te ontsnappen. We komen zeker terug voor de andere kamers!
5 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk en uitdagend
Mijn 3e escape room... ook weer een hele leuke, anders dan de vorige 2 die ik deed. We waren maar met zn tweeën, wat het minder handig maakt om het te halen (wat ook niet gelukt is dus) maar het plezier was er niet minder om. Leuke kamer, leuke puzzels en vriendelijke en leuke ontvangst. Ook na afloop nog leuke uitleg gekregen over e.e.a. dus prima. Ik vond de kamer er keurig uitzag (goed onderhouden), leuke effecten. Enige mindere (waar ik even aan moest wennen) is dat alle aanwijzingen zowel in het Nederlands als ook in het engels waren. Dat leidt een beetje af. Ik zou adviseren om (afhankelijk van de groep) te kiezen voor het neerleggen van of Nederlandse of Engelstalige opdrachten. Maar dat is het enige. Voor de rest een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug voor de andere kamer!
29 feb 2016
2.00 ( 2.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Wat een domper..
Na toch wel flink wat escaperooms viel deze toch wel erg tegen. Je was niet echt in Alcatraz. Ontvangst was ronduit raar. Een speler heeft een pacemaker waardoor magnetische velden gevaarlijk zijn.. Hier werd heel erg lacherig gedaan. Schandalig! Er werd veel reclame gemaakt voor hun nieuwe kamers en bestaande kamers maar we waren nog niet eens begonnen!
Jammer dat je nergens de klok ziet lopen om te zien hoelang je nog hebt. Geen special effects. Jammer! Zonde van ons geld..
14 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz room
Gisteren de Alcatraz room gedaan. De ontvangst en host zijn super. Het is er sfeervol, zeker met al die balken waar je voor moet oppassen!
Mind your head!

De kamer zelf was erg sfeervol. Begin de puzzels vond ik leuk en uitdagend, daarna was het veel hetzelfde en kwamen wij er niet meer mee door.
Ik had wat meer gevarieerde puzzels verwacht dan steeds weer dingen uit te rekenen. Twee is prima, en dan twee andere soort puzzels of raadsel of noem maar op.
De motivatie en zin om dan door te gaan was bij mij toen wel weg en dat heb ik nooit in een escape room gehad.
13 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Miss T, Mr R, Miss S en Mr A gingen samen ontsnappen
Voor Miss T en Mr R uit Den Haag was het de eerste Escape Room, voor Miss S en Mr A uit Barendrecht de zesde/zevende.

De ontvangstruimte is erg sfeervol, leuke bar, wat puzzeltjes en dat allemaal in een prachtig karakteristiek pand. We kregen van gastheer Jeroen een uitgebreid verhaal en uitleg, waarna we de kamer Alcatraz in gingen. We gingen voortvarend van start, goed teamwork en het leek ons te gaan lukken. Maar in het midden zakte de focus een beetje weg en kregen we het helaas net niet voor elkaar om te ontsnappen.

Maar de kamer is enorm sfeervol, de puzzels zijn gevarieerd en uitdagend, echt een dikke aanrader! Miss T en Mr R zijn gelijk enthousiast geraakt en gaan we snel weer een andere kamer doen.

Van tevoren hebben we heerlijk geluncht bij De Machinist, welke in hetzelfde pand zit. Met de reservering van Breakout krijg je 10% korting op je rekening.
10 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Fijne teambuiling
Gisteren 4 kamers gespeeld waarbij teambuilding centraal stond. Erg veel van elkaar geleerd en elkaar op andere vlakken leren kennen.

Een tip aan de Breakout: Het zou nog leuker zijn als we een evaluatie zouden krijgen. Wie nam welke rol en hoe gaan we als team met elkaar om. Op zich wel besproken maar zou nog beter kunnen.

Al met al een aanrader!
31 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging!
Voor de tweede keer een escape room gedaan hier bij Breakout. Deze keer Whodunnit, en deze is anders dan Alcatraz, maar ook heel erg leuk. Je moet echt met het team aan de slag en elkaar goed op de hoogte houden van wat je vindt. We hebben 2x 'vast' gezeten, maar met een kleine hint kwamen we toch weer op gang. Het is ons helaas niet gelukt om er op tijd uit te komen, hij is best lastig. Achteraf krijg je te horen hoe het had gemoeten, en het bleek dat we nog een minuutje nodig hadden gehad. Jammer, maar wel een hele leuke avond gehad!
31 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
topavond!!!!
De ontvangst is zeer vriendelijk met goede uitleg! Het was voor ons de eerste keer dat we een escape deden. Voor ieder was er de mogelijkheid om iets te vinden of op te lossen. Special effects dragen ze zeker bij aan de sfeer! Wat een geweldige avond hebben we gehad! Nu al zin om de andere kamer een keer te proberen!!!!
25 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Vriendelijk ontvangst en goede uitleg. Leuke escape room. Helaas niet ontsnapt....
22 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
Wat was dat leuk zeg! Mijn eerste escaperoom en smaakt naar meer.

Spannend, uitdagend, mooi. De ontvangst vriendelijk en de uitleg met twinkeloogjes. De kamer is niet overweldigend bij binnenkomst, terwijl er als je terugkijkt een hele hoop verborgen is. Geen moment saai!
19 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
whodunnit
Gelukt, pff. Heerlijk genoten van het spel, mentaal goed in elkaar gezet,juiste spanning en gelukkig ook heel schoon waardoor je alles durft aan te raken. Heel leuk om met wat tieners te doen, wat zijn die bloed fanatiek. We komen zeker Alcatraz proberen
17 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Whodunnit
Hartelijk ontvangst, zeer schoon en netjes. Het spel heel goed neer gezet en heerlijk om te doen. Wij waren met 6 personen en heel leuk om de verschillende kwaliteiten van elkaar te benutten. Het is een heerlijk denk en samenwerkings spelletje, raad het zeker aan en ook ontzettend leuk om met tieners te doen, wat zijn ze bloed fanatiek. We komen zeker Alcatraz doen!!! Ga zo door!!!????????
14 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
uitdagend
leuke ervaring. een uitdagende escaperoom, zeer goed thematisch ingericht, mooie vondsten. De ontwikkelaars dagen je echt uit en hebben leuke tricks ingebouwd.
3 jan 2016
3.33 ( 3.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
Mooie locatie met goede ontvangst. Wij kozen voor de Escape uit Alcatraz en werden opgesloten in de eetzaal van Alcatraz. 40% van de deelnemers ontsnapt uit deze kamer dus de moeilijkheidsgraad was goed! De licht- en geluidseffecten dragen bij aan de sfeer en de kamer is uitgerust in de tijdsgeest van het verhaal (geen klok die aftelt bijvoorbeeld). Desondanks passen een aantal puzzels niet geheel in het thema van de kamer en het verhaal. Dat blijkt toch het allerlastigste te zijn om een kamer met de puzzels helemaal te laten kloppen qua thema. Het einde is gaaf en paste toevallig goed in de actualiteit van het nieuws. Al met al een leuke, uitdagende escape room!
29 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Gastvrij ontvangst in een prachtig karakteristiek gebouw waar tevens een horecagelegenheid aanwezig is. Een ruime kamer met uitdagende raadsels en passende special effects. Een absolute aanrader!!
28 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
We waren met een groep van 5, waaronder 2 jongeren (12 en 15 jaar). Met elkaar één keer eerder een escaperoom gespeeld. Ieder had zijn eigen inbreng in de uiteindelijke oplossing, dus dat was hartstikke leuk. Wij vonden er een hele leuke twist in zitten.
22 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room
Wij waren met een groep van 6: allemaal één keer eerder een escape room gedaan. We zijn ontsnapt uit de Whodunnit?, net binnen de tijd. En dat is ook het goede aan deze escape room. Deze is pittig, maar niet onmogelijk. Je wordt dus flink uitgedaagd, maar hebt wel het idee dat je eruit kan komen. De spellen en raadsels die erin zitten zijn leuk en innovatief (voor zover ik kan beoordelen), de techniek werkt goed, de ontvangst was heel vriendelijk. Zeker een aanrader. Ik ben al benieuwd naar Alcatraz!
15 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een geslaagde escape
Mijn tweede en voor de anderen hun eerste escape room. Van genoten, met name ook de hartelijke ontvangst en flexibiliteit van de organisatie waren heel prettig. De puzzels hebben onze alle zes bezig gehouden en voor iedereen zat er wel wat in. En ook nog ontsnapt! Geweldige dag gehad. The Machinist is een leuke plek voor een drankje of hapje.
17 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Whodunnit
Sabina, Irma, Christel en ik zijn zeker van plan om over 2 maanden weer terug te komen. In 2016 gaan we weer een afspraak maken, helaas zijn we de komende maanden vele weekenden al bezet. We hebben het fantastisch gehad, al waren we net te laat voor het openen van de deur. Nog 60 nachtjes slapen en dan komen wij ontsnappen....
29 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mooie room! AANRADER
Whodidut of zoiets was een prachtige room. Zelfs met twee man waren we bijna op tijd ontsnapt.
Creatieve puzzels en leuke opzet. Anders dan de andere escape rooms die we gedaan hebben.
26 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
Mooie locatie, tof scenario en prettige sfeer.
26 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
Alcatraz is onze 2e escape room. Hiervoor de Crazy Doctor in Den Haag.
Alcatraz was duidelijk een stuk complexer en voelt ook meer als een prestatie dat we, ondanks de 40% succesratio, 'm toch in minder dan 51 minuten hebben voltooid.
De kamer goed in elkaar en had de organisatie veel aandacht aan authenticiteit, sfeer en achtergrondverhaal besteed.
De kamer was niet spannend of eng (tot enigszins op het allerlaatst), maar meer historisch.
Waar in de vorige escape room elk voorwerp nodig was en elk kastje open kon (uiteindelijk) en alles een doel diende, was hier ook het eea niet nodig en leverde op het eind een onbehaagelijk gevoel over dat we het gevoel hadden dat we nog iets moesten doen, terwijl we al klaar waren :-)
Ook was de ontknoping opeens en had je niet het gevoel dat je naar een specifiek doel werkte. (Ja uit de kamer ontsnappen, maar het precieze waarom werd nooit echt duidelijk)
Ik had echt wel het gevoel dat de organisatie actief betrokken was en heel erg inspeelde op wat er in de kamer gebeurde itt de Crazy Doctor. Ook was de organisatie super gastvrij en de locatie erg sfeervol en uniek.
Kortom: Waar ik bij de Crazy Doctor echt fun heb beleefd, heb ik hier meer het gevoel een prestatie te hebben neergezet.
Wellicht kan het genuanceerd worden na meer escape rooms :-)
20 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk bedrijfsuitje!
Een erg geslaagde avond. Ons verdeeld over de twee kamers, over beide kamers was iedereen super enthousiast! Komen zeker nog eens terug!
18 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Breakout of the Machinist
Kamer was goed opgezet. Organsatie is vriendelijk en proffesioneel. Locatie is super. Wel veel zelfde type puzzels.
15 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
top avond
Erg leuk gehad. Twee groepen collega's zijn ontsnapt / hebben de moord opgelost en twee groepen niet. Dat leverde ook tijdens het diner een leuke dynamiek op! Bedankt!
9 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt uit Alcatraz
Het was onze eerste keer voor allemaal. We waren een beetje laat met reserveren en wilde beide kamers reserveren. Er werd heel erg meegedacht om toch voor ons nog een mogelijkheid te creeen. Echt een superleuke ervaring en fijne organisatie en binnen 40 minuten en 44 seconde ontsnapt!
6 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapping uit Alcatraz
De eerste maal een escape room gespeeld. Het is een zeer leuke ervaring geworden. Het spel zat heel doordacht in elkaar met voldoende afwisseling. De sfeer in de kamer was top door de variatie aan opdrachten en attributen.We hebben de smaak te pakken gekregen en kijken al uit naar een volgende. En uiteindelijk kunnen ontsnappen (na 54 min 30 sec) maakt het spel helemaal af natuurlijk ! Ontvangst was prima, goede locatie, voldoende parkeerplaats en nadien etentje of drankje in de Machinist maken het plaatje af.
28 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Whodunnit
Good fun for one hour. I would fully recommend it.
There were some minor aspects that could be improved.
23 sep 2015
4.00 ( 4.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Rotterdam
Twee spannende escape rooms welke we hebben beleefd met 8 collega's. Tevens zijn er nog twee in aanbouw dus we komen zeker terug! De escape rooms liggen in de machinist waar je na 18.00 uur gratis kan parkeren en voor of na de escape heerlijk kunt dineren/lunchen.
13 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Met collega's in Alcatraz
Voor ons de eerste keer en het zal zeker niet de laatste zijn. Helaas is het ons niet gelukt om eruit te komen maar wel heel erg gelachen.
12 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goede ervaring
Met 6 personen (22 jaar) whodunnit gedaan. Heel spannend, heel soms beetje eng, veel achteraf om gelachen. Fijn ontvangst
12 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room op toplocatie
Onlangs met z'n vieren uit Alcatraz ontsnapt. Wat een geweldige ervaring. Na eerder een aantal andere escape rooms te hebben gespeeld, is dit toch wel met afstand de leukste ervaring geweest. Prettige ontvangst in een professioneel opgezette omgeving. Achteraf ook heerlijk gegeten in restaurant dat beneden in het gebouw is gesitueerd. Dat is een echt pluspunt van deze locatie. Er zijn meerdere kamers, dus hier komen we zeker nog eens terug.
7 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje @Breakout
Als teamuitje hebben wij beide kamers gedaan! We konden niet bij de laatste shift ivm een toernooi ervoor maar Breakout bleef gewoon een uurtje langer open voor ons! TOP HEREN!! Dank!
We werden ontzettende gastvrij ontvangen door een spontane eigenaar.
Beide kamers zijn heel spannend en sfeervol gemaakt. Gelukkig ook uit allebei de kamers ontsnapt!
Na de ontsnapping nog een drankje gedaan waarbij de eigenaar heel open en je vriendelijk behandeld.
Prima ervaring een zeker een aanrader!
6 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend, maar toch ontsnapt
Gisteren een escape room gedaan bij Breakout Rotterdam. Als cadeau voor een 16e verjaardag. Alcatraz zat vol sfeer, uitdagende puzzels en verrassende wendingen. We zijn ontsnapt, hadden wel wat hints nodig, net onder het uur. Spanning en sensatie, een echte aanrader.
17 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
We waren met z'n zessen voor de eerste keer, en vonden het best wel spannend.
We hebben het weliswaar (net) niet gered, maar zullen het zeker nog een keertje gaan doen.
16 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
Met z'n zessen aan het puzzelen geslagen in de Alcatraz room en ontsnapt na 55 minuten! Erg leuke en originele puzzels, best pittig, maar goed te doen als je het hoofd koel houdt en logisch nadenkt!
Verder erg leuke locatie en vriendelijke gastheer! Wij komen zeker nog eens terug voor een nieuwe kamer!
12 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz room breakout rotterdam
Geweldige room om te spelen en met zijn 2en (in recordtijd ???? ) net op tijd ontsnapt!

Erg leuke puzzels en goed in elkaar gezet!
Komen zeker nog eens terug voor de andere room(s)
2 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Vandaag ontsnapt uit Alcatraz!
Met z'n vieren (2 volwassenen en 2 pubers) aan het zoeken en puzzelen geweest naar de ontsnappingsmogelijkheid.
We vonden het allemaal erg leuk om te doen. Alles klopte ook: de locatie, het ontvangst en de aankleding van de escaperoom.
Ook de extra aanwijzing werd op het juiste moment gebracht waardoor het uiteindelijk toch lukte.
Een aanrader!
30 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz Breakout Rotterdam
Erg prettige ontvangst, leuke locatie en een zeer geslaagde breakout! Je voelt echt de druk van de tijd om zo snel mogelijk alle ingewikkelde en leuke puzzels op te lossen.

Wij hebben genoten :-)

27 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Whodunnit
Een erg leuke ervaring! Prettige ontvangst, leuke locatie.
Net niet gered in een uur helaas, genoeg uitdaging dus... Zeer aanbevolen, ervaar het zelf!
18 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Breakout Alcatraz Rotterdam
Prachtige kamer die je direct in de sfeer brengt van Alcatraz, de beruchte gevangenis, bekend van de verhalen en uit de films. Door middel van goede effecten en mooi uitgedachte raadsels en zoektochten blijft deze kamer de spanning behouden tot het eind aan toe. Zeer aan te raden.

16 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
Professioneel opgezet. Spannende kamer.
Stevige moeilijkheidsgraad, goed doordachte opdrachten en puzzels. Ondanks moeilijkheid nergens hopeloos vastgelopen. Meteen duidelijk waar het om gaat, maar toch een onverwachte ontsnapping. Echt een aanrader.
7 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig vermaakt!
Hele leuke kamer met de juiste sfeer. Spanning werd goed opgebouwd en de puzzels waren goed doordacht. Het was erg uitdagend, we waren pas in de laatste paar minuten eruit gekomen.
30 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz
Samen met een vriendin gedaan. De room zat heel goed in elkaar, mooie rode draad en alleen op te lossen als je alles in acht blijft nemen. Met z'n tweeën iets te uitdagend, waardoor we er niet op tijd uit waren, maar net zo goed een hartstikke gave en bijzondere ervaring! Ook erg fijne en gezellige ontvangst en konden achteraf nog even napraten.
21 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz overleefd
Eerste ervaring met escape room en gelijk een hele goede. Dit gaan we vaker doen! Goed doordacht en leuke features om volgende stap pen te kunnen nemen.
21 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt uit Alcatraz
Alcatraz gespeeld. Erg leuke uitdaging.

Prima ontvangst met een drankje.
(niet vergeten naar het toilet te gaan voor je naar binnen gaat :))

Goede balans tussen zoeken, puzzelen en spanning.
Op het juiste moment een aantal hints gekregen om toch op tijd te kunnen ontsnappen.

Leuke verrassende escape room!

In de Machinist ook gegeten, leuke korting gekregen omdat we ook bij Breakout geweest waren.
14 mei 2015
3.67 ( 3.67 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Genieten in Alcatraz!
Voor de tweede keer ooit een Escape Room proberen uit te komen. Dit keer de Alcatraz Room bij Breakout Rotterdam. Samen met alle collega's genoten van dit uurtje puzzelen, ondanks we net niet op tijd uit de kamer kwamen. Helaas was er maar één kamer beschikbaar, maar hier komt binnenkort verandering in. Reden genoeg om nog een keer terug te keren en dit uitje bij iedereen aan te bevelen!
20 apr 2015
5.00 ( 5.00 /5) Breakout Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alcatraz escape
That was nice experience! For the first time tried to escape the room in reality. Nice tasks, needs good logical thinking and more thoroughly searching ability. Atmosphere is very nice, friendly, and very hospitable. Really enjoyed the room escape.