Best Escape Purmerend

4.80 van 5 sterren (23 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

21 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
aanrader
leuke ontvangst en goede uitleg.
origineel thema met mooie en uitdagende puzzels die soms vernuftig in elkaar zaten.
Wij vonden het erg leuk! We kregen achteraf een enthousiaste uitleg.
Een aanrader.
Wij gaan zeker de andere escape room doen.

15 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Romanov’s Bunker
We schrijven 14 oktober zaterdagavond als #Team5some weer besluit om onverwacht de wereld gaan red…euhm een escape room te gaan doen. Tot grote vreugde van alle teamleden was er zondagmiddag 15 oktober 2017 nog plaats bij Best Escape Purmerend. Dat is de plek waar Enrico voor het eerst kennis heeft gemaakt met het begrip escape room en waar de naam #Team5some voor het eerste opduikt.

Best Escape Purmerend De Bankkraak, van de enthousiaste eigenaren Joost en Katinka, lag nog vers in het geheugen van #Team5some. Vol goede moed en hard zingend ‘I wanna be like you’ reden wij om 14:00 uur richting Purmerend. En net als de vorige keer werden we vriendelijk ontvangen. Ze herkende ons nog van de Bankkraak en waren ook blij met onze eerder recensie en onze aanbeveling op Last Minute Escape.

#Team5some had er zin in en wilde eerst de kamer doen en daarna op ons gemak wat drinken. Vol gezonde spanning en afwachting gingen wij de kamer in. En wat een feestje weer. Een kamer prachtig afgewerkt, met vele snufjes en moeilijke puzzels. Romanov was een ware uitdaging voor #Team5some. Alle teamleden merkte dat we steeds beter gaan samenwerken, en uiteraard was ook in Romanov’s Bunker communiceren weer heel belangrijk.

Maar Romanov en zijn vuile bom plannetje, onze dertiende escape room (de vijfde voor Enrico, en de twaalfde voor Anuschka), was niet opgewassen tegen ons ijzersterk team. Of nu Enrico samen werkte met Nimuë of Roelof met Anuschka het spelverloop liep heel goed. Ik (teamleider Mandy) kon verschillende teamleden van dienst zijn en was blij en trots te zien hoe het team als een goed geoliede machine samenwerkte.

Wij kunnen dan ook met een gerust hart iedereen Best Escape Purmerend aanbevelen. De twee kamers zijn technisch goed in elkaar gezet en de diverse raadsels en puzzels zijn af en toe heel moeilijk. Vooral in Romanov’s Bunker konden we genieten van de verschillende puzzels die onze hersenen deed kraken. Ook hier uiteraard weer o ja en jee, dat heb ik gemist momenten.

In de gezellige lounge konden we nog even nagenieten en napraten met iets koels te drinken erbij. We hebben het weer geflikt en daar kunnen we best wel heel trots op zijn. We danken dan ook de vriendelijke en gastvrije eigenaren en hopen dat we over ongeveer een jaar hun derde escape room te kunnen gaan bezoeken.

Ontsnapt uit Romanov’s Bunker in 58:38.

15 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prima voor team building
We zijn met een stel dames hier geweest dit als teamuitje.
Zo leer je je team genoten eens van de andere kant kennen.
Wij vonden het heel goed georganiseerd en wat een warm welkom.
Het was soms nog behoorlijk spannend ( op een prettige manier).
Kortom een aanrader, volgendjaar gaan we weer.
13 aug 2017
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superervaring
Mooie escaperoom waar de aankleding zo gaaf is dat je helemaal in de sfeer van het verhaal komt. Leuke mensen die je goed begeleiden als je voor de eerste keer een escaperoom doet. Goed te doen voor beginners door de hints die gaandeweg gegeven worden waardoor je niet doodloopt. maar voor ervaren escapers ook leuk omdat je de hints voor kunt zijn. Echt een aanrader!
17 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Waanzinnig leuk!
Je waant je heel even in een film. Leuk, spannend, ingewikkeld, erg goed gedaan!
13 jun 2017
4.00 ( 4.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
enthousiasme
Kraak de bank gespeeld, leuke escape-room ! Een aanrader. De 'eigenaar' was na ontsnapt te zijn enorm open, gastvrij, enthousiast en tercht trots op zijn escape room
6 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Meer dan uitstekend, een absolute aanrader
Deze Escape Room heeft bijna alles wat een goede Escape Room moet hebben. De techniek is briljant en door de hints op deze manier te doen wordt je ook niet gestoord in je spel.
De kamer zelfs (De Bank Kraak) is mooi gemaakt met oog voor detail. De puzzels zijn moeilijk maar met wat extra inzet goed te doen. Parkeren kon voor de deur en de ontvangstruimte was gezellig. Genoeg tijd om na te praten en de beide eigenaren waren vriendelijk, open en gastvrij. Ook de prijs p.p. viel voor deze kamer mee.
De foto is super leuk bedacht en daardoor is het plaatje bijna compleet. Alles klopt en is goed doordacht, tot aan het verhaal aan toe. Ik geef de eigenaar/bedenker gelijk dat hij nog 1 klein dingetje moet toevoegen om het helemaal compleet te maken (kan niet zeggen wat ivm spoilers).
Voor ons staat deze kamer in onze top 3. We gaan binnenkort zeker Romanov's Bunker doen.
21 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Alles klopt
Een hele mooie en uitdagende escaperoom, die goed in elkaar zit. We hebben er al veel gedaan en deze staat echt bij de toppers. Aanrader!
7 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke escape room
Wij hebben de bankkraak gedaan.Erg leuk en super mooi gemaakt. Mijn complimenten. Hartelijk ontvangst. Nog gezellig nagepraat. We hebben t gehaald in 58 min en 35 sec!
De bunker komen wij zeker ook nog doen ????
20 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wat een spannende fantastische ervaring
Wat een spannend avontuur en zo leuk gemaakt die beide escaperooms De Bankkraak en De Bunker. Geen eenvoudige opdracht maar met de hints voor iedereen te doen. Een echte aanrader voor teambuilding of een vrienden/familie uitje
12 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel goed
Een heel vriendelijke ontvangst. Escaperoom met een goed verhaal. Goede puzzels.
7 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Dit is echt gaaf
Dit was echt gaaf. De meest professionele escape room die we ooit hebben gespeeld tot nog toe.
Prima parkeren pal voor de deur. We komen snel voor de andere kamer.Wat hebben we een leuke middag gehad. Super bedankt voor de gastvrije ontvangst.
1 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Ik vond het een ontzettend leuke escape. Ben nog niet in veel escape's geweest, maar de opdrachten waren gaaf, het 'verhaal' was top. Aanrader!
30 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke teambuildingsactiviteit
Afgelopen donderdag met de collega's als teambuildingsactiviteit de beide escaperooms bezocht en we hebben het echt naar ons zin gehad! Leuke escaperooms met veel verschillende raadsels en opdrachten en ook de aankleding was super! Een leuke ervaring!
10 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Een hele leuke escaperoom! Geweldig gemaakt, zowel hoe het er uit zag als het spel. Je moet een kluis kraken, maar daar eerst zien te komen. Best ingewikkeld, dus wel wat creatief denkwerk voor nodig, maar daar kom je ook voor. Voor volwassenen maar ook leuk voor kinderen (vanaf een jaar of tien) met volwassenen. Leuke prettige ontvangst en daar ook nog wat gedronken, etc.
29 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige uitdaging, voor iedereen!
Met twee groepen verdeeld over de twee rooms. De inrichting was helemaal in stijl. De uitdaging groot met leuke puzzles. Gastvrijheid goed en enthousiast ontvangst, maar ook evaluatie was niet vergeten. Een aanrader!! We komen terug voor de tweede.
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend
De bank kraak was mijn eerste ervaring met een Escape room. Ik vond het spannend en uitdagend te gelijk. Terwijl de klok door tikt ben je steeds op zoek naar de oplossing. En wat een kick als het lukt. Een geweldige ervaring en super leuk om met mijn vriendinnen te doen.
De eigenaren Joost en Katinka zijn erg vriendelijk en enthousiast. Ik kom zeker terug om de bunker uit te proberen.
9 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuk!!
Goed bedacht verhaal. Veel leuke en soms lastige puzzels, maar zeker goed te doen. Vriendelijke ontvangst door enthousiaste eigenaren. Een aanrader.
22 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dit is echt een leuk familie-uitje !
Een leuk familie-uitje ! Voor het eerst met elkaar in Escape-room. Leuk om te ervaren en vooral om met elkaar samen te werken.
'Dit is nou echt een leuk familie-uitje' was de reactie. Beter compliment is er niet. Dikke tien voor accommodatie, ontvangst en uitstraling!!
Wij komen terug !
19 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!!!!
Wat hebben we genoten! Een geweldige ervaring. Leuke ontvangst. Uitdagend escaperoom voor jong en oud. Leuk voor gezinnen maar ook voor groepen. Goed in elkaar gezet. Je krijgt tussentijds leuke hints voor het oplossen. Code kraken is te doen maar wel een uitdaging! En zo hoort het ook.
8 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldige escape room en heel vriendelijk ontvangst
Wat een geweldige escape room. Werden zeer vriendelijk ontvangen.
Fantastisch in elkaar gezet, echt een aanrader. Na afloop werden we nog verwend met een drankje. Echt een aanrader. Komen zeker terug als de Bunker klaar is.
29 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Prima escape room en persoonlijke benadering
Gisteren met een groep tienermeiden deze escaperoom gespeeld. De kamer zit goed in elkaar en er zit een mooie opbouw in de moeilijkheidsgraad. Ook de meiden vonden het zeer geslaagd. Ik heb meerdere kamers gedaan, vond dit een van de betere!
Als pluspunt de vriendelijke ontvangst en de goede sfeer. Wij komen zeker terug om de kamers die nu nog in aanbouw zijn te spelen zodra ze gereed zijn.
25 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Purmerend
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt conculega's Purmerend
Via via in aanraking gekomen met deze Escaperoom.
Wij hebben hier de bank gekraakt en dat was een goede ervaring. Ingenieuze puzzels in een goed gethematiseerde omgeving.
Vriendelijke mensen die de hosting verzorgen.

Wij hebben meer dan 70 kamers gespeeld en waren wat sceptisch door het idee dat de deur niet dicht gaat.
Dat ben je na 2 minuten vergeten!

We zijn blij dat er nu weer een goede kamer/kamers (?) bij is/zijn gekomen in de regio.

Keep up the good work!