Best Escape Purmerend

4.81 van 5 sterren (28 recensies) (id:232)

OVER DEZE LOCATIE
Wij zijn gevestigd in het centrum van Purmerend, op de 1 e etage, boven een keukenwinkel.
Er is een gezellige ontvangstruimte waar een drankje genuttigd kan worden.

Jij en je team gaan één van de escape game uitdagingen aan en vinden al improviserend de weg door de kamers, door naar verborgen voorwerpen te zoeken, codes te ontcijferen en gebruik te maken van diverse onderdelen om je doel te bereiken. Of het nu gaat om het onschadelijk maken van een bom, of het stelen van een diamant, al onze spellen hebben unieke doelstellingen.

<b>Geen opsluiting:</b> Alhoewel het genre escape games wordt genoemd, gaat het er bij onze spellen niet om, opgesloten te worden, maar even te ontsnappen uit het leven van alledag. Best Escape Purmerend biedt meer dan een ontsnappings ervaring. Onze uitdagingen bieden plezier door de probleemoplossende taken, die de spelers naar hun doel leiden.

<b>Route:</b>
Best Escape Purmerend ligt in het centrum van Purmerend. Parkeren kan in de omliggende straten, op het parkeerdek van de Schapenmarkt, of in de Q-park parkeergarage van het Eggert Winkelcentrum. U kunt bij de Q-park garage 24 uur per dag uitrijden. De garage is gevestigd: Nieuwstraat 67, 1441 CL Purmerend. Vanaf de parkeergarage bent u op ongeveer 5 minuten loopafstand van Best Escape Purmerend. Op winkeltijden en vrijdagavond geldt betaald parkeren. Parkeren is gratis na 18.00 uur en op zon- en feestdagen. Bezoekt u ons op vrijdagavond vertrek dan ruim op tijd. In verband met koopavond is het dan drukker in de stad.
Weerwal 10, 1441 AL Purmerend
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
achteraf beelden bekijken
lounge gelegenheid
personen
€ 0