Best Escape Maastricht

4.51 van 5 sterren (59 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

12 mei 2018
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zalige escaperoom
Het was de eerste keer voor 3 van de 4 maar we vonden het heel leuk in Rachel’s bedroom!
Toffe raadsels, sommige wat moeilijker maar we zijn er toch uit geraakt!
Een aanrader!
23 mrt 2018
4.00 ( 4.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk teamuitje
Cell Block 9 was een uitdagende challenge. Veel speurwerk leidde uiteindelijk naar een onverwachte escape...
19 nov 2017
3.67 ( 3.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging!
Vandaag ontsnapt uit Cell block 9! Leuk kamer, kamer bestaat uit veel ruimtes, leuke aankleding, spannend en uitdagend! Leuk verhaal waarin je wordt meegenomen.
14 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Skyshaker
De escape room zelf was fantastisch. Mooi gemaakt en leuke puzzels. Ik heb samen met zes andere skyshaker gedaan. Het verhaal wordt vanaf het reserveren tot aan het versturen van de foto leuk aangekleed. Op de escape room zelf heb ik niks aan te merken. De ontvangst was iets minder. Het personeel was vriendelijk alleen de uitleg vooraf kon beter. Het enige wat ons vooraf verteld werd, was dat niks kapot moest en dat het vast zit als het vast hoort. De rest hebben we zelf moeten vragen. Dus misschien voor de volgende keer iets meer vantevoren vertellen, maar de escape room zelf was top! Niks op aan te merken. We komen zeker terug voor de andere kamer! Hopelijk komen we daar ook levend uit :).
23 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Vandaag de Sky Shaker escaperoom gespeeld! Erg leuke kamer ondanks dat we het niet gehaald hebben.
1 sep 2017
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top
Leuke avond, leuke sfeer, uitdagend genoeg zonder te moeilijk te zijn.
26 jul 2017
4.00 ( 4.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
We zijn gestorven
Leuke rooms
Helaas twee keer mislukt, met telkens een paar minuten te weinig om te kunnen ontsnappen.
Persoonlijk vonden we de sky shaker moeilijker dan cell block 9.
In september gaat er een nieuwe room open.
Kan niet wachten om deze ook uit te proberen :D
20 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Uitstekende room!
Uitstekende room! Ik heb de Sky Shaker gespeeld, je wordt direct meegezogen in het verhaal. De spellen zijn variërend en de room is netjes afgewerkt. Mooie details.
28 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Het was grappig en eens leuk om te doen. Het was moeilijker dan eerst gedacht.
7 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Best Escape Maastricht - El Baraji
Deze 1e escaperoom-ervaring is wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Leuk dat je niet zonder samenwerking kunt en verschillende kwaliteiten nodig zijn om te kunnen ontsnappen. Vernuftige trucjes. Weinig extra's voor en na, maar dat hoeft ook niet.
5 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mooie Kamer cell block 9
ontvangst was goed maar wat een afknapper is de entree/ontvangstruimte, koud kaal en totaal niet uitnodigend. Helaas geen frisje bij de prijs inbegrepen, wel koffie en/of thee.
Kamer was een aangename verrassing en gaf echt het idee van een cel.
We waren met 6 personen en hadden bij de ontsnapping bijna 10 minuten over met slechts 1 tip van de begeleidster. Puzzels zijn met enige logica redelijk vlot op te lossen.
Na afloop het idee dat de begeleidster weinig tijd had. (wij hadden gevraagd om de aanvangstijd tijd te verschuiven en dit is prima opgelost) Ook kan het maken van de foto iets meer aandacht gebruiken.
Al met al toch een ervaring om aan te raden..
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannende escape room
Mooie kamer met originele puzzels
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Het ontvangst is vriendelijk en het is duidelijk dat het personeel ook enthousiast is. We hebben Cell Block 9 gespeeld nadat we al eerder Sky Shaker hadden geprobeerd! Helaas konden we niet ontsnappen uit Sky Shaker, maar het is ons wel gelukt bij Cell Block 9! Beide kamers zijn heel origineel en hebben interessante puzzels. Zeker een aanrader!
18 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
De Cell Block gespeeld na aanraden van collega's. Filmpje op hun site beloofde veel spanning en dat gaf de setting ook zeker. Mooie kamer met bijbehorende puzzels. Komen terug voor de Sky Shaker!
6 dec 2016
2.33 ( 2.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Skyshaker teleurstelling
Met groep van 6 naar Maastricht afgereisd voor de Skyshaker kamer. Helaas heeft deze kamer ons niet betoverd. Begon al bij de ontvangst, rommelig en onprofessioneel. We gingen daardoor al met weinig verwachting de kamer in en dat werd helaas ook in de kamer bevestigd. Thema is origineel bedacht, maar uitwerking had veel beter gekund. Onlogische puzzels die niet echt in het verhaal passen, veel te veel informatie ineens (niet echt een opbouw). Nee, wij konden de escaperoom van de maand verkiezing dan ook niet echt begrijpen. Het gratis drankje konden we dan weer wel waarderen.
14 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamer
Deze kamer was helemaal af, we spelen nu al een half jaar kamers en deze hoort absoluut bij onze top vijf. Heel origineel bedacht en knap gemaakt. Ik zou hem bijna nog een keer willen spelen, maja haha
26 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Toffe kamer!
Goede ontvangst en mooie ervaring gehad bij Best Escape. Met ons vaste clubje al een aantal escapes gedaan. Leuk thema en aankleding was super gedaan. Niet te makkelijk, maar wel ontsnapt! Echt een aanrader.
25 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super spannend!
Geweldige ervaring gehad in de Cell Block 9 kamer. Helemaal compleet en wat een spanning. Ook de intro is goed in elkaar gezet. Ook onze kids vonden het geweldig en komen terug voor de Sky Shaker!
24 sep 2016
2.33 ( 2.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Teleurgesteld
Wij hebben de Sky Shaker gedaan. Leuk thema en mooi aangekleed. We hebben tot nu toe 6 escaperooms gedaan en deze had verreweg de meeste afleiders. Dit zorgde voor verwarring en frustratie. We kunnen helaas niet zeggen dat we positief terugkijken op deze kamer!
14 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!!
Met vrijgezellen afgelopen zaterdag de Sky Shaker bij Best Escape gespeeld. Mooi afgewerkte kamer, en veel technische snufjes. Komen zeker terug voor de andere kamer als we weer eens in Maastricht zijn. E
11 sep 2016
3.67 ( 3.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Room super, opvang kan beter
CELL block 9 gedaan. Super ervaring, al heb ik nu weinig vergelijksmateriaal. Maar qua sfeer en setting geweldig.
Goed uitgewerkt en leuke puzzels. Vooral de beginscene vind ik tof. Echt goed gedaan om de juiste sfeer te creëren.
Minder vond ik de wachtruimte en opvang.
Liever aparte ruimtes voor mensen die nog moeten gaan en mensen die al geweest zijn! Kan 10 x beter. Eigenlijk alles buiten de kamer komt wat knullig over maar gelukkig maakt de kamer alles goed.
20 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Toffe kamer en locatie
Cell Block 9 gedaan met familie, ontsnapt! Verhaal was echt spannend en tof hoe ze het allemaal gemaakt hebben. Deze kamer moet je een keer gedaan hebben als je van escape rooms houdt.
20 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Toffe nieuwe kamer!
Niet ontsnapt uit Sky Shaker, wel heel veel fun gehad hahaha Puzzels waren moeilijk, maar achteraf ook weer zo logisch. Benieuwd naar hun 3e kamer!
16 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Van mijn fobie af!
Fantastisch opgezette kamer waarin ik mijn claustrofobie meteen vergat door de spannende en uitdagende raadsels die voor ons klaarlagen in de kamer. Door deze ervaring ben ook ik aangestoken met het escape room virus! Zeer prettige service en creatieve kamer.
13 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Skyshaker super vet!
Ontzettend leuke kamer, zit heel sterk in elkaar en ook nog extra leuke special effects! Zeker een aanrader!
29 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escape room waardig
De gespeelde room, Cell Block 9, is een aanrader voor iedere escape room liefhebber. Mooi en goed opgezet, en uitdagend. Vanaf de opsluiting al leuk (maar kan niet teveel verklappen natuurlijk..). Wij waren met een groep van 8 personen en zullen zeker terug komen voor de andere room. Dank jullie wel, Best Escape en tot snel!
14 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
was zo super
Onze escaperoom ervaring was super, bij aankomst werden we al heel gastvrij en enthousiast ontvangen en hebben leuk verteld, eenmaal in de escaperoom ging je helemaal in het verhaal op, practige kamer met heel goed doordachte puzzels, ook al waren we niet de beste groep en zijn we niet ontsnapt, toch hebben we een hele leuke familiedag gehad, zeker voor herhaling vatbaar!
8 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom voor een Team
Geweldig!
Mooie en doordachte puzzels, veel details en leuke atmosfeer!
Je hebt veel cooperatie nodig, waardoor het omzo leuker voor een groep wordt.
Kan je alleen maar aanraden!
4 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De eerste van de 600
Ik denk dat ik en mijn 7 vriendinnen het er dik over eens waren dat dit het geweldigste was wat we ooit hebben gedaan ! De spanning die opgebouwd werd via het filmpje om dan ineens zelf in de cel gedumpt te worden! Geweldig gewoon! Aangezien wij bij de verkeerde escape room stonden en dus een half uur te laat waren, wil ik je hartelijk bedanken voor de super ontvangst die we ondanks de laatheid toch gekregen hebben. We hebben gelachen tot we er buikpijn van hadden. We waren blijkbaar de eerste in 600 groepen die de deur niet durfden openen haha. Daarom zouden wij al te graag sky shaker ook eens komen uitproberen en hier wel uit te proberen ontsnappen !! De prijs kwaliteit is super, zeker als je met 8 bent is het niks wat je moet betalen. Voor ons waren de puzzels moeilijk genoeg !! Enkel het bordje 'best escape' mag wat groter worden aangeduid, wij vonden de weg niet heel goed (misschien ligt het gewoon aan ons en is dat de reden dat we ook niet zijn kunnen ontsnappen :-) !)
2 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape cell block 9
Tijdens het wachten op d 1ste groep lagen er leuke puzzels en was er iets te drinken.
Hierdoor vloog de tijd om.
De escape was verrassend.
De andere groep heeft kunnen meekijken bij onze ontsnapping.
Was blijkbaar hilarisch!????
Het was geweldig.

Op naar de sky shaker!
We hebben er zin in.
Hopelijk winnen wij een gratis kamer.
1 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige kamer!
De kamer is prachtig ingericht en er is heel goed over nagedacht hoe het in elkaar zit.
De locatie waar de escape room bevindt ziet er wat afgelegen uit. En ook de entree. Maar dit alles wordt goed gemaakt door de aardige medewerkers en de mooie kamer.

Deze kamer moet iedereen een keer hebben gedaan!
1 mei 2016
2.67 ( 2.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Middelmatige escaperoom - had meer in gezeten
We speelden gisteren met een aantal vrienden Best Escape in Maastricht. De locatie van de escaperoom was veelbelovend: een oud gebouw van de spoorwegen. De ontvangstruimte was wat sfeerloos, kaal en erg rommelig. De introductie was niet spannend en een beetje inspiratieloos: we kwamen niet echt in het verhaal. Ook niet door het (overigens gaaf gemonteerde) filmpje dat een beetje knullig op de muur werd geprojecteerd. De kamer zelf is mooi gemaakt, ziet er spannend uit en er zitten enkele vernuftige puzzels in, leuk! Sommige puzzels waren stuk of erg versleten, jammer. En we kregen zeer veel hints, wat de magie helaas wat uit het spel haalde. We hebben wel een leuk uur gehad, maar deze escaperoom laat kansen liggen. Met wat kleine ingrepen (ontvangst, afwerking, misschien wat spannende muziek) zou de kamer enorm opknappen.
28 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Cell Block 9
Mooie propere kamer
Puzzels staken goed in mekaar
> zonder tips hadden we het niet gehaald binnen het uur. Het zou fijner zijn als je geen tips kreeg en het langer mocht duren als een uur.

Topactiviteit als uitstap of teambuilding.

Grtz,
Sven
28 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt uit cell blok 9
Erg leuke escaperoom. Veel variatie in puzzels en opdrachten. Het is tot het einde spannend gebleven, maar zijn met een mooie tijd ontsnapt. Tip voor locatie : wat meer aankleding zodat je meteen in de "gevangenissfeer" komt zou wellicht leuk zijn. Wij hebben het in ieder geval naar onze zin gehad!
25 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige (team) ervaring
Vrijdag 22 april jl. met het team " het spel" gespeeld, opgesplitst in 2 teams. Mijn team was als tweede aan de beurt, team 1 kon ons volgen via een camera, blijkbaar hilarisch om ons te zien! Eerlijk is eerlijk, het was niet makkelijk, veel aanwijzingen, niet altijd makkelijk te vinden, maar wat hebben we het leuk gehad, thema was goed opgezet, omgeving realistisch en zorgde voor genoeg spanning en af en toe een momentje van stress. " wat nu te doen." Maarre, we waren goed, zijn eruit gekomen, met nog 5 minuten en 45 seconden resterend. Dit even terzijde, team 1 is het niet gelukt -;). Al met al een geweldig leuke ervaring.
25 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Afdelingsuitje AZL bij Best Escape Maastricht!!!
Vrijdag 22 April afdelingsuitje naar de Escape Room in maastricht met het team van Flexsecurity!!! Super spannend want we hadden geen ervaring met het spel....alleen van horen zeggen...Opgespitst in twee teams, was er de nodige gezonde concurentie onderling! De aanwijzingen waren best tricky en net toen we dachten dat we ontsnapt waren begon pas het lastigste en spannendste gedeelte...super bedacht en zeker voor herhaling vatbaar, volgende keer de andere kamer uittesten!En dan is de bedoeling dat beide teams ontsnappen!
24 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Heel toffe kamer, anders dan andere! De leukste die wij tot nu toe gedaan hebben. We waren met 4 personen en hebben ons goed geamuseerd. Het uur vloog om!
17 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend, spannend, super!
Super escaperoom waarin samenwerken een leuke tweede dimensie toevoegt. Leuke aankleding en variatie in puzzels en vriendelijk personeel. Benieuwd naar de nieuwe kamer! Aanrader!
16 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top
Uitdagende puzzels en genoeg variatie hierin, waardoor er echt wel tijdsdruk ontstaat en het spannend blijft. Niet te makkelijk, zodat je ook niet in een half uur al klaar bent. Leuke ontvangst en uitleg en leuke foto achteraf!
21 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Cell Block 9
Spontaan gingen we na een etentje bij vrienden op weg naar Best Escape, waar we leuke verhalen over gehoord hadden, want zo lang waren ze nog niet open.
Eenmaal binnen ontving de enthousiaste eigenaar ons om mee te gaan naar de kantine, hier keken we het filmpje (dat ook te zien is op de website) en werden daarna opgesloten in 2 cellen, 2 dames bij elkaar en 3 heren in de andere cel. We moesten goed samenwerken om ten eerste uit de cel te komen. Er zitten erg leuke elementen verstopt in de cellen, maar ook zeker in de kamer van de sheriff! Met een paar kleine hints wisten wij met net geen 3 minuten meer op de klok te ontsnappen uit cell block 9.

Daarna nog even nagekletst met de eigenaar en we komen zeker terug voor de volgende 2 kamers en nemen graag ons "ervaren" team mee! Vooral in de horrorkamer!

http://www.escaperoomers.com/escaperoom/best-escape/cell-block-9
19 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring
Het was echt top , we werden vriendelijk ontvangen met een drankje daarna kregen we wat uitleg en werden we opgesloten. Het was voor mij en mijn vriendinnen de eerste keer. Het was echt een superervaring. Heel realistisch ingericht , je ging helemaal op in het verhaal. Fijn dat we ook tips kregen zodat we zoveel mogelijk konden meemaken van de escape room. Zeker een aanrader , je blijft erover napraten! Onze dag was top ! Ik kijk al uit naar de andere kamer.
Bedankt !
17 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super spannend! Geweldig!!!!
Het was de eerste keer dat ik een escaperoom deed. Ik vond het geweldig! Blij dat we hints kregen zodat we de hele spel ervaring konden beleven! Leuke ontvangst, vriendelijke medewerkers, erg mooie ruimte waar het spel werd gespeeld, met oog voor detail! Ik kijk uit naar de nieuwe room!
13 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon doen!
1e keer escape room en zeer zeker aan te bevelen. Samen met ouders en kinderen in 2 groepen opgesloten. 1e groep de volwassenen en 2e groep de kinderen. Veel hints, maar desalniettemin niet gelukt om tijdig te ontsnappen, alhoewel de kinderen de volwassenen ruimschoots hebben verslagen. Leuke bijkomstigheid als je in 2 groepen gaat is dat de 1e groep na afloop de 2e groep via camera kan volgen.
We kunnen niet wachten tot de 2e kamer gereed is.
11 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en meesleepend
Onze eerste escaperoom kozen we op basis van bestaande reviews. We maakten duidelijk de juiste keuze! Een schitterend ingerichte escaperoom, erg spannende en tot in de details in orde.
énorm veel puzzels, vaak flink even nadenken, al waren ze soms ook zo eenvoudig dat we ze over het hoofd zagen!
Uiteindelijk wisten we te ontsnappen met nog 1 seconde op de klok!
15 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super, vooral voor een grote groep!
Voor het eerst met een groep van 7 een escape room gedaan. Deze was echt ideaal! Leuke puzzels, genoeg voor iedereen, spannend en een ontzettend gedetailleerde kamer. Ontvangst was super. Enig (klein) minpuntje: ik denk dat ze de timing van hun hints nog moeten verbeteren. Af en toe vond ik dat er iets te snel een hint werd gegeven. We hadden ook nog 12 min over uiteindelijk. Maar het is zeker een aanrader!
31 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super !!
Erg leuk, goed doordacht, mooie kamer.
Zeer vriendelijke ontvangst, echt de moeite waard.
Komen zeker terug als de tweede kamer klaar is.
25 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!!
Eerste keer dat wij een escape room hebben gedaan. Wij vonden het een super leuke ervaring. Het is een hele mooie setting! Leuke puzzels en goed doordacht!! Tevens werden wij zeer vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen. Wij kunnen niet wachten totdat de tweede kamer af is!!
7 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontspannen uit Cellblock 9!
Met 7 meiden die geen van allen nog ervaring met Escape room hadden cellblock 9 in Maastricht geprobeerd. Erg uitdagende raadsels en puzzels, en daarnaast ook hartstikke realistische aankleding! Meerdere hele mooie ruimtes. Wij raden Cellblock 9 zeker aan!
6 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zalige activiteit
Wij zijn met 6 kameraden de challenge aangegaan. Slechts één van ons had ooit al ervaring met een Escape Room, voor de anderen was het een nieuwe ervaring. Maar het was een voltreffer!
De kamer was enorm gedetailleerd aangekleed, kaderde binnen een weldoordacht thema en was zo al onmiddellijk een uitdaging op zich. Ook het feit dat het niet gewoon één kamer was, maar een aaneenschakeling van nieuwe ruimtes en puzzels die binnen een mooi verhaal gestroomlijnd in elkaar overliepen maakte dat we echt werden meegezogen in het verhaal.
Zalige activiteit, een echte aanrader!
19 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Een goeie uitdaging en gaaf verhaal!
Nu al een paar escaperooms gespeeld en deze hoort zeker bij mn favorieten. Leuke ontvangst en in de kamer beleef je echt een verhaal. Zeer gave puzzels!
13 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Celblok 9
Goed uitgewerkte escape-room - zat qua techniek, aankleding en verhaal goed in elkaar - met een paar originele puzzels en opdrachten. Voor ervaren spelers toch een behoorlijk uitdagende kamer.
30 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Keigave escape room!
We wisten niet wat we moesten verwachten van een escape room maar wow deze mannen en vrouw hebben de lat hoog gelegd! Je denkt eerst waar zijn we beland, maar het was een super leuk en gezellig ontvangst, een interessant verhaal en zeer goede uitleg. De escape room zelf is onwijs gaaf, alsof je even voor een uur je in een andere wereld bevind! Zeker aan te raden.
20 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende Escape Room!
Goede sfeer, vernuftige trucjes en een verhaallijn die klopt. Kortom een absolute aanrader voor een spannend uur!
20 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Waar voor je centen, sjieke ervaring en...binnen de tijd!
In Belgie hebben we al meerdere Escape Rooms gespeeld. Nu een dagje uit in Maastricht geweest en via via wisten we van deze escape room.Tot nu toe was dit de mooiste en we raden hem iedereen aan.
19 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Laatst heb ik met 5 vriendinnen deze Cell Block 9 van Best Escape gespeeld. Het was een ontzettend spannende ervaring. Het spel/verhaal is goed in elkaar gezet, en de kamer ziet er zeer mooi uit. Alles goed afgewerkt, en tot in de puntjes verzorgd. Al met al is het echt een aanrader om te doen!
18 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wow!
Wij hebben met 6 dames de uitdaging genomen om te "ontsnappen" uit Cell Block 9! Wat een ervaring, wat een teamwork! Kunnen natuurlijk niet teveel verklappen! Dat mogen andere groepen gaan ontdekken en uitzoeken! Super goed inelkaar gezet (en super locatie, qua parkeren en vlakbij het station en centrum van Maastricht) en weet zeker dat ik voor de andere dames spreek, we ons ontzettend verheugen op een nieuwe kamer!! Nu onze mannen nog!

Groetjes Jony!
17 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
geniale ontsnapping
Deze ontsnapping vraagt veel intellect, handigheid, samenwerking en een tikje geluk. Geweldige ervaring voor de ervaren escaper.
Gelukkig kregen we genoeg hints om redelijk bijtijds te ontkomen. Binnen een uur zonder aanwijzingen lijkt me onmogelijk.
16 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
Voor mij was dit de eerste keer v.w.b. een escape-room, maar ben er super enthousiast over. De room zelf + de puzzels zijn echt heel goed in elkaar gezet. Het mooie is ook dat er een verhaallijn in zit. de fysieke locatie is prima en goed bereikbaar. Vlak bij het station + voldoende parkeergelegenheid. Het team zelf is ook zeer enthousiast wat de sfeer extra verhoogd. De ontvangst-ruimte zou iets gezelliger mogen (wat blijkbaar ook al op de planning staat).
Kortom: een echte aanrader. Mij zien ze er zeker een keer terug als er een nieuwe room gebouwd is.
16 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Best Escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super kamer!
Geweldige ervaring! Spannend, details goed doordacht, onverwachte wendingen. Kan niet wachten totdat ze meer kamers hebben: ik kom zeker terug