Bank of H.E.L.

4.75 van 5 sterren (12 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

25 sep 2017
4.67 ( 4.67 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super goed
Enthousiaste ontvangst. Leuke afwisselende puzzels. Ook de verschillende ruimtes zorgt voor afwisseling. In wezen zijn het meerdere escaperooms achter elkaar. Het was duidelijk dat er goed werd meegekeken. We maakten een fout en door een tip konden we deze fout verbeteren. Net op tijd zijn we toch ontsnapt. Daarna werden alle puzzels nabesproken. De enthousiaste medewerker deed zijn werk fantastisch!
30 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
We zijn met twee stellen (4 volwassenen) naar deze escaperoom gegaan. Wat een geweldige escaperoom! De puzzels zijn echt divers, geluidsniveau van achtergrondgeluid is perfect zodat je echt kunt overleggen, de mechanismen om deuren en puzzels te openen variëren. Echt een hele leuke uitdaging, ook als je het niet haalt (zoals wij) heb je gewoon een geweldige belevenis!
De beschrijving op hun site is echt niet overdreven. Verder is de H.E.L humor leuk en creatief!
De ontvangst is enthousiast. De wandel naar de locatie is inspirerend, de ontvangstruimte is eenvoudig maar effectief.
We hebben echt een leuk uitje gehad.
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leukste escape room ooit!
Het ontvangst was top, de kamers zitten vol verassingen, en de raadsels zijn erg afwisselend. Ik en mijn vriendinnen hebben enorm veel plezier beleefd in deze kamer!

Deze escape room is zeker een aanrader.
19 nov 2016
2.67 ( 2.67 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer maar niet bijzonder
Er zitten genoeg raadsels in om je met 6 personen te vermaken. Maar spannend was het niet en ook geen special effecten. Prima kamer om te doen. Maar als je al kamers hebt gehad in Bunschoten en Delft, dan is dit 1 van vele. Leuke beginnerskamer.
23 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leukste kamer ooit!
Dit was zeker de leukste escaperoom die we hebben gedaan. Complimenten voor het enthousiaste ontvangst en de verschillende spelelementen! Heel cool. Deze raad ik iedereen aan!
17 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
In and Out!
Een hele dynamische escape room met veel om te ontdekken.
Goede aankleding en een leuke variatie aan puzzels.
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Erg leuk om te doen, uitdagende puzzels, heel afwisselend. Zag er heel goed uit van binnen. Eerste keer dat ik zoiets real life gedaan heb maar echt fantastisch om mee te maken.
28 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room
M'n achtste Escape Room in Woerden gedaan. En wat voor één.. Echt ontzettend goed, het thema is tot in de puntjes uitgewerkt, de puzzels zijn gevarieerd en er wordt enorm goed gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Mijn favoriet tot nu toe, ga zo door. We komen zeker terug wanneer er nieuwe kamers zijn.
27 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een super ervaring!
Complimenten voor de opzet van deze Escaperoom! Met een grote variatie aan puzzels en de verrassende elementen een super ervaring voor iedereen! Tip: vier of vijf personen is ideaal.
26 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super Escaperoom !
Enthousiaste ontvangst en begeleiding door Menno; plezier staat voorop.
Uitdagende puzzels en verrassende ruimtes.
We komen zeker terug als de tweede kamer klaar is; Super Escaperoom !!
25 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke room
De term HEL is wat verwarrend, de kamer is absoluut niet iets griezeligs ofzo. De puzzels zijn erg afwisseld, niet domweg allemaal cijfercodes, maar van alles wat, zeer leuke orginele raadsels en verrassende ruimtes. Jammer dat je een kamer maar 1x kan doen, we kijken al uit naar de volgende kamer die hier in Woerden wordt gemaakt!
21 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bank of H.E.L.
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
De grootste en meest uitgebreide escaperoom van Nederland!
Geweldig uitgebreide escaperoom! De term niets is wat het lijkt is zeer toepasselijk bij deze room. Absoluut de beste van de 7 rooms die ik tot nu toe heb gespeeld.