Bajes Break Out Venlo

4.60 van 5 sterren (10 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

31 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuk spel!
De Bajes Break Out is ideaal voor teambuilding en een wedstrijd tegen elkaar. Ruimtes zijn kaal maar dat past goed bij het thema bajes
8 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke Escape Room!!
Wij waren met een grote groep vriendinnen dus het was extra leuk dat we met twee groepen tegen elkaar konden strijden. Super leuke activiteit!
30 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk
Erg leuk om te doen!
26 jun 2016
3.00 ( 3.00 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goedkoop
Het spelelement dat je met 2 groepen tegen elkaar kunt strijden is leuk. De hele opzet en afwerking van de "kamers" doet erg goedkoop aan.

Ontvangst en mogelijkheden wat te drinken zijn prima!
18 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top Ervaring!
Leuke, uitdagende escaperoom. Geweldig voor grote groepen! Je kunt in twee groepen tegen elkaar strijden en het wedstrijdelement maakt het extra spannend!
31 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echte aanrader
Erg goede ontvangst. Leuk personeel. Leuk dat je tegen een andere groep speelt. Het uur vliegt voorbij.
23 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
ideaal voor grote groepen
De Bajes was echt tof voor grote groepen. Nadat we in het weekend met ons gezin in Panningen zijn geweest zijn we nu met ons werknemers naar Venlo gegaan. 13 personen tegelijk, leuk!
27 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super tof!
we zijn hier met een groep van 16 personen. We hebben ontzettend lekker gegeten vooraf de escape room. erg leuk met de competitie tegen elkaar. zeker een aanrader!
26 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super tijd gehad
Erg leuke escaperoom. Anders dan andere escaperooms is dat je in deze escaperoom met twee teams tegen elkaar speelt. Het gaat er om wie er het snelste ontsnapt uit één van de twee bajesen die met elkaar verbonden zijn en identiek zijn qua puzzels en inrichting. Je ziet en hoort elkaar dus je moet opletten dat je niets verklapt aan het andere team. Echt de moeite waard om dit concept eens te proberen!
12 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Bajes Break Out Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor grote groep
We zijn hier met 18 personen tegelijk geweest. 2 groepen van 9 personen tegen elkaar. Leuke competitie, andere opzet dan normaal.