Backspace Escape Rooms

4.47 van 5 sterren (5 recensies) (id:268)
OVER DEZE KAMER (id:679)
Black Box is de escape room voor grote groepen. Speel met 7 tot 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Een spectaculaire beleving, waarbij samenwerking cruciaal is om te ontsnappen. Speel Black Box en ontdek of jullie het perfecte team zijn.

Jullie gaan in deze escape room voor groepen in verschillende samenstellingen aan de slag met de puzzels. Soms los je iets op met z’n tweeën, dan weer met meer spelers en soms alleen. Daarna kom je allemaal weer samen voor de laatste spectaculaire puzzel. Hierdoor is onze escape room voor grote groepen ideaal voor teambuilding. Maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld families of vrijgezellenfeesten.

De uitvinder John Jacobs was bezig aan een speciaal project, een baanbrekend onderzoek. Het was hem gelukt om alle kennis over de wereld, mensen en natuur te bundelen in de Black Box. Hij vond het te gevaarlijk als al deze kennis in handen kwam van 1 persoon. Daarom ontwikkelde hij een test voor het perfecte team. Alleen zij kunnen de Black Box activeren. Maar voordat het eerste team de test aanging, overleed John in zijn werkkamer. Het is nu aan jullie om het opnieuw te proberen.

In 75 minuten ontdekken jullie alle delen van deze mooie escape room. Lukt het jullie om deze escape room tot een goed einde te brengen? Dan zijn jullie het perfecte team!
Info
Capaciteit escape room7-24 personen
Aanbevolen grootte7-24 personen
Leeftijdsgrens13+
Eigenschappen
rolstoel toegankelijke kamer