Back to the 90s

4.51 van 5 sterren (15 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

23 aug 2017
4.67 ( 4.67 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Heerlijk!
Kamer is niet al te ingewikkeld qua puzzels, maar oh oh oh wat hebben we een plezier gehad! Nadruk ligt op samenwerken!
23 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
2 toppers
Beide Escape Room gedaan op 1 dag , zowel Breda als Tilburg. 1 woord geweldig , de hele dag zat goed in elkaar, met lekker eten , het vervoer alles uit handen genomen. De escape rooms vonden we super!
14 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gezellig en toch ook spannend
Gezellig avond gehad! Super! Zit goed in elkaar en erg veel gelachen!

22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
nineties!
Heerlijke activiteit, muziek en plezier!!!Echt top om zo een escape room te spelen. Als je wil lachen met elkaar, doen!
13 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Feestje!
Leuk hoor!! Vorig jaar bij Karels Kluis geweest en nu na de update naar Back to the 90s nog een keer. Wat een feest deze keer, het is anders zeg maar...niet echt tradiotioneel spannend escapen maar plezier maken, raadsels oplossen, muziek en hopelijk op tijd de deur weer open krijgen. Wederom geslaagd.Wat een feest deze ontsnapping en het is gelukt ook.
9 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Lachen!!
Superleuk gehad hier ja we zijn ook nog ontsnapt, maar dat was eigenlijk veel minder belangrijk dan het plezier dat we hebben gehad, nostalgie ten top voor ons!
27 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
I ve got the power
Leuke escape room, waar het thema is doorgevoerd in elk detail en waar ruimte is voor de creativiteit van de puzzelaars, rekenaars, spelletjesfans en muziekliefhebbers. Samen met mijn collega's een supermiddag gehad!
18 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wow!
Gisteren de nieuwe 90s Room gedaan! Totale topavond gehad ..zoveel herkenbare dingen en zaken...eigenlijk is het een mini museum waar je vooral veel pleizer en muziek gebruikt om er uit te komen. Echt super!
17 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Beveel de Escape Room Tilburg
Echt een aanrader the Escape Room Tilburg. Wat hebben we met zijn allen genoten en het eten na afloop was ook super, dank allemaal!
28 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Genoten van het verblijf
Twee weken geleden heb ik met een vriendin the Escape Room Tilburg bezocht. Ik zou het zo weer doen, wat een aanrader!
20 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
We werden beneden opgehaald om de Escape Room te gaan spelen. Een erg leuk ontvangst! Je krijgt veel informatie maar dat is zeker nodig. Dan word je opgesloten en moet je alle raadsels oplossen. Welk spel bij elke kluis hoort staat gelukkig aangegeven op de kluizen. Ik denk dat we het anders nooit binnen de tijd hadden gehaald. Een leuk hint systeem via het scherm dat in de kamer hangt. Je hoort ook vaak liedjes of spannende geluiden. Ik heb research gedaan naar andere Escape Rooms en deze is in de regio bij verre weg de goedkoopste! Ik was maar €12,50 per persoon kwijt.
19 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De leukste Escape Room
De leukste Escape Room in Tilburg hebben we nu echt eens bezocht. Het stond al lang op de agenda en nu zijn we blij dat we zijn geweest. Zeker voor herhaling vatbaar.
1 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke Escape Room
Onze eerste kennismaking met Escape Room is goed bevallen. Karels Kluis is gevestigd bij een leuke zaak in centrum Tilburg en de Kamer heeft leuke puzzels en ziet er goed uit met mooie muurschilderingen. Voor ons een leuke ervaring.
30 dec 2015
1.67 ( 1.67 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Tegenvaller
Grote tegenvaller, deze escaperoom. Het spel werd al meteen helemaal uitgelegd: 'deze kluis maak je open met deze puzzel, deze kluis maak je open met deze puzzel' etcetera. Dat vond ik jammer: de charme van een escape room is juist dat je er blanco in gaat en moet uitzoeken hoe je alles gaat oplossen. Ook werden de hints gegeven door een luikje in de deur, die wij ook van binnen open konden doen.
Al met al ontbrak de echte escape room sfeer.
19 dec 2015
2.67 ( 2.67 /5) Back to the 90s
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Matig en best duur voor beperkt aantal opdrachten
Ruime kamer voor 8personen maar niet echt gezellig of mooi ingericht. Geen thema of rode draad. Voor die prijs mag er wel iets meer verwacht worden. Wellicht was het daarom ook niet druk....
Het was relatief eenvoudig om tot oplossingen te komen. Makkelijk geld verdienen. Er zijn gelukkig veel alternatieven.