Arnhem Escaperoom

3.31 van 5 sterren (24 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

23 mei 2018
1.00 ( 1.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Echt Bagger Slecht
Het is er vies, slecht voorbereid en het spel zelf was erg saai en slecht. Deels in n kapotte setting, geen eigen wc, etc etc… Kortom, een complete afrader.
19 mei 2018
1.00 ( 1.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Pauper
Laat je niet verleiden door de social deal. Betaal iets meer voor wat leukers. Dingetjes werkten niet lekker. Beetje aftandse kamer. Ontvangst en inleiding was vrij slecht. Begeleiding reageerde niet altijd op hulpvragen want was bezig met andere groepen.
1 mei 2018
4.00 ( 4.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt uit de bunker
Gisterenavond waren we met z'n vieren voor het eerst in een escaperoom. Een erg leuke kennismaking met dit spel. Een erg vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg, daarna begonnen we met een spannend uur. De diversiteit aan opdrachten en wendingen waren erg leuk, de tips (ja die hadden we nodig) hielpen ons verder zodat we (net) op tijd ontsnapten. Complimenten, erg leuk!
30 apr 2018
3.67 ( 3.67 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Familie Ras uit Urk
Wij zijn heel enthousiast over ons bezoek aan de escaperoom. Het was een heel spannend en goed doordacht verhaal en wij hadden alle tijd nodig om uiteindelijk de schat te vinden, De aankleding kan nog wel wat beter en misschien hier en daar een special effect inbouwen. We hebben ons prima vermaakt en kunnen deze escaperoom van harte aanbevelen!
28 feb 2018
2.67 ( 2.67 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Treasure hunt: Prima maar geen topper
Goed in elkaar stekende puzzels die uitdagen en vragen om samenwerking. Ziet er alleen amateuristisch uit. Verwacht geen technische hoogstandjes. Aanwijzingen werden op verzoek omgeroepen. Dat vinden we niet professioneel.Leuke avond maar verwacht niet te veel. Maar daar is de prijs ook naar.
26 okt 2017
1.00 ( 1.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Slecht!
Wij hebben de hotelkamer gespeeld. De inrichting vonden wij goedkoop, vies en saai, het had totaal geen uitstraling. Deze kamer was meer een zoektocht naar sleutels e.d. dan dat je (moeilijke) vraagstukken of puzzels op moest lossen.
Door een actie hebben we gelukkig niet het volle bedrag betaald voor deze escaperoom, het is het geld niet waard.
1 okt 2017
1.67 ( 1.67 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Saaie fantasieloze escaperoom
Wij gingen met 6 personen de kluis spelen. De medewerker brachten het verhaal niet vlot en de kamer is niets meer dan een kantoorruimte met een paar spullen. Niets verrassends aan en binnen 35 minuten stonden we buiten. De puzzels waren makkelijk en het is vooral zoeken.
Wij gaan zeker niet terug voor de andere kamers met deze ervaring.
4 aug 2016
3.67 ( 3.67 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste keer
Mijn eerste escape room, in arnhem. We waren een weekendje weg en via rentseedo zagen we dat we hier een kilometer vanaf vandaan waren. Meteen geboekt en een uur later konden we al starten. Ik vond het super leuk, kan het natuurlijk niet zo goed vergelijken maar de ene puzzel ging over in de andere en zo konden we een weg naar buiten vinden. Het waren wel veel slotjes enzo. misschien kunnen ze wat meer met de huidige technologie doen. desalniettemin vond ik het erg leuk en gaan we er zeker nog wel meer doen in Nederland.
11 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Echt een fantastische beleving. Als je het gebouw al ziet wordt het al spannend. Indrukwekkend intro. Geluid en licht is ook aandacht aan besteed. Kom zeker terug voor de andere kamer.
5 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super escaperoom
Hartstikke leuk, gave locatie en goeie parkeermogelijkheden. Aardige mensen, dit ga ik vaker doen! Aanrader!
28 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
De sfeer als je binnenkomt is direct aanwezig.
Dat vind ik zo leuk aan deze lokatie.
De ontvangst is vriendelijk en duidelijk uitgelegd wat er moeten doen.
Er is ook leuke en goede begeleiding tijdens het spel aanwezig indien nodig.
Ze hebben 2 verschillende rooms, dus de volgende keer doen we de andere!
27 feb 2016
2.00 ( 2.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
een gezellige middag
Vriendelijke mensen, veel flexibiliteit. We hebben met 3 groepen beide kamers bezocht. De ruimtes zijn 'kantoorruimtes' omgebouwd tot respectievelijk een kluis en een hotelkamer. De 'puzzels' waren weinig uitdagend. Het waren vooral de juiste codes bij de juiste slotjes proberen. Tip voor de makers: zorg dat er een logische volgorde aangeduid is bij de verschillende onderdelen. Zoek ook naar puzzels met afbeeldingen of letters. De ruimtes voelen aan als 'zelf-maak', wat de kwaliteit van andere escaperooms niet kan evenaren. Prijs is niet hoog, maar verwacht ook niet meer. Onbeperkt chips en nootjes: vriendelijke mensen. Kortom: voor de eerste escaperoom is het oké, mocht je vaker een room bezoeken, ga dan naar een professioneel bureau.
27 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gaaaaaf
Heel erg leuk die nagemaakte kluis . We hebben het
Net gehaald .
Leuke verstoppkekken soms best
moeilijk.
Wij waren op de nieuwe locatie.
19 feb 2016
1.00 ( 1.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Grote teleurstelling.. & geen echte kluis..
Deze escaperoom was behoorlijk teleurstellend. Op internet zagen we mooie foto's van een echte bankkluis waaruit je zou ontsnappen: die kluis hebben wij niet gezien! De kamer mist aankleding, beleving, sfeer, en.. best belangrijk.. puzzels! Vooral veel slotjes bij sleuteltjes zoeken en vrijwel geen puzzels. Geen technische snufjes, geen verassingen en geen spannende opbouw in de kamer. De opdrachten die je moet doen kun je simpelweg niet met meer dan één persoon doen, waardoor de rest van de groep niet veel meer kan doen dan toekijken. We bleven wachten op een leuke puzzel, maar toen was het voorbij en bleken we klaar te zijn..
19 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk uitje!
Voor mijn vaders 60e verjaardag hebben wij hem verrast met een bezoek aan deze escaperoom. Het was voor ons allemaal de eerste keer dus maar afwachten wat wij er van vonden, en helemaal wat mijn vader ervan zou vinden. Hij vond het geweldig. De samenwerking tussen ons allemaal, de verrassende raadsels die opgelost moesten worden. Op het moment dat wij in die kamer stonden, hadden wij geen idee van wat er moest gebeuren. We begonnen als een gek te zoeken en hadden geen idee waarnaar, dat was achteraf best komisch. Toen wij de eerste hint kregen ging het allemaal best snel en werd het steeds spannender of wij wel genoeg tijd hadden. Omdat wij één van de eerste groepen waren in de nieuwe locatie, was het ontvangst (ook het vinden van de ingang) niet zo goed geregeld. Dat was jammer. Kortom een erg leuke verjaardagsverrasing voor mijn vader!
12 jan 2016
2.00 ( 2.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
te makkelijk en slechte lokatie
Ik lees in andere recensies dat dit event in een kluis gehouden werd.
Wij zaten in een kamertje waar normaal een fysiotherapeut zijn werk doet op de Geitenkamp 34. (Wij waren wel de laatsten op deze lokatie, er werd verhuisd na ons.)
De escape room was veel te makkelijk en er was weinig moeite gedaan om er iets van te maken.
Geen verhaallijn, (hoewel het filmpje op de site anders doet vermoeden),
een hoop kluizen zonder echt doel, weinig aankleding en een paar sumiere aanwijzingen. Een kale bedoening.
Wij waren met 4 personen en zeker een kwart van de tijd stonden 3 van ons niets te doen, omdat er iets moest worden gezocht wat slechts 1 persoon kon doen.(beetje cryptisch, maar anders verklap ik een deel).
Wij hebben al vaker gespeeld en hadden nu nog 25 minuten over om het laatste raadsel te ontrafelen. Veel te makkelijk, wij zijn nl echt geen wizz kids!
Bovendien deed de walkie talkie het niet ( waar je aanwijzigen mee kon krijgen) en was het veel te licht waardoor een deel van het spel extra lastig werd.( en niet op een leuke manier)
Zelfs voor €70,- zou ik deze escaperoom afraden - of er moet een hele hoop verbeterd worden.
Het was een deceptie.

Reactie eigenaar: "Deze recensie is niet meer up to date. Vele voorgangers hebben het wel een leuke ervaring gevonden zoals ook te lezen is op onze site en de recensies op meedere verzamel sites. We zijn inmiddels verhuisd en er is een tweede kamer bij gekomen. De kamers zijn uitgebreider geworden met een aantal nieuwe raadsels en puzzels. Aan de sfeer is ook gesleuteld en dus ook verbeterd."
4 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke locatie in een echte kluis!
Deze escaperoom is in een echte oude kluis en dat is heel erg tof! Ook de puzzels zijn leuk: sommige behoorlijk makkelijk en andere redelijk moeilijk. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ook erg leuk dat je meteen de foto's krijgt toegestuurd!
22 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top
Deze escape room is nieuw, en heel leuk gedaan met die kluis.
Niks op aan te merken .
Was een geweldig uurtje.
Mijn complimenten
22 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer Spannend!
Voor mij was het de 1e keer dat ik een Escape Room bezocht en het was echt heel leuk. Aan het begin zoek je je rot naar de juiste hint om te beginnen. Eenmaal gevonden begint het spel echt en moeten er allerlei leuke puzzels opgelost worden. Samenwerken is dan een vereiste. Eenmaal ontsnapt is erg leuk om alles nog eens terug te kijken. Het is erg leuk om te zien hoe je jezelf in de nesten werkt of bepaalde dingen snel oplost.

Dit moet iedereen eigenlijk een keer gedaan hebben!
22 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Moet je gedaan hebben!!!!!
Al meerdere escaperooms vezocht en deze is heel goed in elkaar gezet. Het leuke is dat je in een echte bankkluis bent.
Wij vinden deze escaperoom echt een aanrader.
22 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitje
Tijdens het bedrijfsuitje zijn we opgesloten in deze bankkluis, een erg leuke ervaring! De raadsel waren in eerste instantie lastig, maar nadat we toch een paar keer om een hint hadden gevraagd, kwamen we goed uit waardoor we de kluis binnen de tijd weer konden openen. Mijn tip is om de hints nog iets lastiger/cryptischer/minder onthullend te maken, waardoor het antwoord van het raadsel niet meteen prijs gegeven wordt. Ik vond het ook erg leuk om te zien hoe de verschillende collega's allemaal een eigen rol en taak kregen in de groep. Conclusie; een erg leuke ervaring!
22 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
De locatie (een echte bankkluis!) vraagt gewoon om een escape room. Goede verhouding tussen zoeken en puzzelen en er zitten een paar heel originele puzzels tussen. Vriendelijke ontvangst. We hebben een geweldige middag gehad. Echt een aanrader.
21 sep 2015
3.33 ( 3.33 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk gedaan :-)
Voor ons was het de eerste escape room die we bezocht hebben.

We vonden het een hele leuke nieuwe ervaring en we hebben veel plezier beleefd bij onze poging om de diverse puzzels op te lossen en de diverse sleutels en cijfercombinaties te achterhalen.

Wat opviel was de buitengewoon hartelijke ontvangst en vriendelijke hulp van de exploitanten.

Wellicht dat er door hen nog wel gewerkt kan worden om de ambiance en sfeer van de escaperoom wat te verbeteren. Maar voor ons was dit slechts een ondergeschikt aandachtspuntje. We hebben veel plezier gehad de middag in deze escape room :-)

20 sep 2015
1.00 ( 1.00 /5) Arnhem Escaperoom
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Slecht
Puzzels zijn enkel in de vorm van een sleutel zoeken waarmee je iets opent, waardoor je weer een nieuwe sleutel krijgt. Totaal geen beleving qua sfeer en spel (TL-lampen). en dan mag je gaan 'zoeken'. Het enige leuk en uitdagende was de laatste puzzel. Wij vonden het echt een verspilling van geld en tijd en raden de eigenaars dan ook dringend aan zelf meer escape rooms te gaan bezoeken alvorens er zelf 1 te 'bouwen'.
Ook leuk dat je de foto's achteraf toegestuurd krijgt, van een andere groep...