Amaze Escape Den Haag

4.18 van 5 sterren (17 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

19 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Onze escape battle ontmaagding en het beviel goed!
The Competition met een bij elkaar geraapt zooitje (vriendengroepje + aanhang + losse mensen). Extra spannend dat je op de hoogte bent van de voortgang van de anderen! Het verhaal is dun, geen verdwenen/vermoorde/gestoorde mensen -gelukkig- deze keer.
Vantevoren heerlijk gegeten bij de popup Loïc om de hoek. Amaze Escape zit in het grote verzamelgebouw Mooof en dan even zoeken waar je heen moet (2e verdieping). Kluisjes aanwezig.
De kamers zijn zwart/wit, met weinig in het oog staande voorwerpen, dus het is goed zoeken hoe je de panelen met de volgende clues kunt openen. Goede hints als we veel te lang bij 1 puzzel bleven hangen.
In de ontvangstruimte kun je nog wat nadrinken.
Al met al superleuke avond en op de foto met de beker die team Black (!) vanavond in de wacht sleepte, met nog maar 46 seconden op de klok, als aandenken :-).
21 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The competition was top !
We hebben de competition gespeeld en het was zo spannend dat we een half uur na het uitbreken nog steeds rode wangen hadden. De opdrachten en de special effects waren zo goed, dit is de beste escape
Room die ik ooit gespeeld heb. Dikke pluim voor de makers en de bedenkers, we hebben genoten.
15 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede eerste ervaring!
The Competition Room: leuke kamer, leuk om tegen elkaar te strijden, goede ontvangst, duidelijke uitleg. Eerste keer escape room voor mij maar direct een goede ervaring! Zou hier zeker een keer terugkomen!
29 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannende competitie!
Ik ben laatst alweer voor de derde keer bij Amaze Escape geweest. Elke keer is de ontvangst prima! De medewerkers weten de spanning van te voren goed op te bouwen. De laatste keer hebben we met een aantal collega's The Competition room gedaan. De strijd die je voert tegen de andere groep is een extra element wat ervoor zorgt dat iedereen nog fanatieker wordt. Dit ben ik nog niet eerder tegengekomen. Ook de KGB kamer en de Crazy Doctor kamer zitten vol met verassende elementen. Mocht je met een te grote groep zijn waardoor niet iedereen tegelijk kan dan kun je ook een pubquiz doen. Deze is ook erg leuk! Over een maand ga ik weer terug voor de Urban Legend!
22 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Tof competitie element
Wij hebben de competitie kamer gedaan: Black vs White. Dit was voor ons de 3e/4e keer dat we een escape room deden, maar deze was zeer verfrissend. Zowel de type 'opdrachten' als het tegen elkaar kunnen strijden. De groep werd verdeeld over de 2 kamers en we moesten dezelfde opdrachten zien op te lossen. Door middel van een 'scorebord' kun je zien of je voor of achter loopt op de andere kamer.
21 apr 2016
1.33 ( 1.33 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
competition room
Het idee is leuk strijden tegen elkaar in exact zelfde kamer.Maar de uitwerking is op veel punten jammerlijk. Hopelijk voor hen vanwege de recente oplevering... Soms is t helemaal niet duidelijk dat je iets oplost of wat daar t gevolg van is. Behalve het strijden tegen elkaar geen thema en daardoor random pakket aan puzzels...
Geen nazorg in ons geval; gemiste kans vond ik.
10 apr 2016
2.33 ( 2.33 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Matig
Deze als eerste gespeeld van een serie van 3 escaperooms in totaal. Het ontvangst was vriendelijk. En uitleg was duidelijk. We werden in de kamer gezet en ons geluid was stuk, het stond veel te zacht en we hoorden de mensen in de andere kamer lachen en gillen. Dit ging af van onze ervaring. Ook kregen we elke keer super vroeg een hint, zonder dat we het zelf konden uitvogelen. Het idee was leuk, maar in vergelijking met de twee andere escape rooms die ik gespeeld heb, niet aan te raden. Voor een eerste ervaring prima.
30 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kgb
Erg leuke ervaring gehad in deze kamer vol verassingen! Kortom een leuke ervaring en zeker leuk om ook de andere kamers een keer uit te proberen!
25 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Crazy doctor en urban legend
Met een groep van 5 en een van 6 personen deze escapes gedaan. Erg leuk, spannend opgebouwd en het is echt een gepuzzel, voor elk wat wils. Ruïme ontvangstkamer, prima uitleg en foto achteraf.
Zou 'm zo nog een keer doen, aanrader!
10 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
eerste escape experience
het was heel erg leuk en spannend. Nooit eerder gespeeld. Met zijn 3en kwamen we er helaas uit. Maar dat mocht de pret niet drukken. De ontvangst is wel wat matig, maar we hebben ons goed vermaakt!
26 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Crazy Doctor
De crazy doctor was onze eerste escape room en zat goed in elkaar.
Niet extreem moeilijk om op te lossen en de puzzles zijn behoorlijk sequentieel, maar wel uitdagend en innovatief.
Met meer dan 4 personen lijkt me het een beetje overkill.
De locatie is een oud kantoorgebouw, dus de voorzieningen zijn beperkt (iig geen drankje achteraf mogelijk).
Ook is het hierdoor moeilijker om echt in de sfeer te komen, want als praktijk van een crazy doctor is het wat ongeloofwaardig, echter hebben ze het wel echt goed geprobeerd met de inhoud.
28 jul 2015
2.33 ( 2.33 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
KGB Kamer
Niet erg speciaal, maar ook niet heel slecht.

Parkeren is makkelijk en de ontvangst hartelijk. De ontvangstkamer is groot, maar helaas erg zakelijk en draagt daardoor weinig bij aan de ervaring.

Dan de kamer. Aardig ingericht, maar helaas niet erg immersive. Zo word je geconfronteerd met zichtbare kabelgoten, radiatoren en ramen die open kunnen; oranje stickers die aangeven dat je er niet aan moet zitten en een hints systeem dat bestaat uit een chatbox. Ook is de audio mager.

De puzzels zijn standaard code-cijferslot en sleutel-hangslot combinaties. De codes voelen nogal papierig aan; er zijn erg weinig items waar je wat mee kan, je moet meer verstopte papiertjes vinden. Helaas zijn er ook een paar redelijk versleten waardoor je meer hints krijgt dan dat je wil.

Al met al geen slechte kamer, maar voor hetzelfde geld kan je ergens anders een veel beter ervaring krijgen.
21 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt Amaze
Het team van Escaperoom-Alkmaar heeft gisteren avond de collega's van Amaze Escape bezocht, hier een kort verslag:

We hadden met zijn vijven de KGB kamer geboekt, dit omdat een deel van ons al de dokterskamer had gedaan. De Urban Legend was op het geboekte tijdstip niet beschikbaar.
De ontvangst was zeer hartelijk, ook de eigenaren hebben ruimschoots de tijd genomen om kennis met ons te maken.

De KGB Kamer:
een goed opgezette kamer met een hoge diversiteit aan puzzels. Ons ervaren team was 'geboeid' vanaf het eerste moment dat we de kamer binnen kwamen. De aankleding was alsof je een foute oostblok film binnen stapte. Na ongeveer 34 minuten stonden we met een tevreden gevoel buiten, gelukkig zijn we niet vermoord door de koolmonoxide!

Na deze kamer even in de behoorlijke grote lounge gezeten (Ideaal voor bedrijfsuitjes/teambuilding) en nog even met de eigenaren zitten praten. Toen kregen we de vraag of we ook de Urban Legend nog wilde proberen. Na koortsachtig overleg wat zeker wel 2 seconden duurde was het een volmondig JA van ons team.
Het zou wel even duren voor we de kamer in zouden kunnen omdat er op dat moment een groep in de kamer zat en deze nog gereset moest worden. Dit was geen enkel probleem omdat we door de vriendelijke hostess keurig van een 'natje en droogje' voorzien werden.

De Urban Legend kamer:
Een graffiti artiest die in de problemen is geraakt in Den Haag, dat was alles wat wij wisten toen we naar binnen gingen. Bij binnenkomst vlogen de vraagtekens om onze oren....
Waar moesten we in ....naam beginnen? Na een wat lastige start kwam de diesel weer op gaan en stonden we na ongeveer 44 minuten buiten.
De puzzels in deze kamer waren echt heel anders dan die in de KGB kamer, maar zeker niet slechter of beter!

Conclusie:
Amaze Escape Den Haag heeft een vlekkeloos werkend team wat met elkaar op dit moment drie goede kamers 'runt'. Hierdoor gaan we deze Escaperoom toevoegen aan onze lijst met: Door Escaperoom Alkmaar aangeraden escaperooms.

Iedereen bedankt voor de vriendelijke ontvangst, we hopen jullie snel in Alkmaar te zien!

Team www.Escaperoom-Alkmaar.nl
9 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitje
Geweldige ervaring! Kwa puzzel variaties mag het uitgebreider, maar de kamers zijn geweldig! De tijd is goed en genoeg, de druk is hoog en het is super spannend! tijdens het wachten op de andere 3 groepen was er een hele leuke pubquiz geregeld! Onwijs gelachen! Daarna konden de andere 3 groepen de 3 kamers in, en hadden de andere groepen de onwijs leuke quiz! Echt heel leuk!!
8 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
KGB Room
Vandaag met 5 vrienden de KGB room gespeeld,

ERG gave setup, spannende puzzels.

Zeker een aanrader !
6 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
urban legend
Bij Amaze Escape uit the urban Legend geprobeerd te ontsnappen! Het was een topkamer. Veel puzzels met leuke elementen. Een kamer waarbij je wellicht in het begin denkt: "oh hier zijn we zo uit", maar niets is minder waar! Er zitten een paar goede verrassingen in!

Ontvangst was super. De dames leggen het met veel enthousiasme uit en zijn erg vrolijk en vriendelijk!

Kortom: als je met vrienden, collega's of wie dan ook, een leuke middag of avond wilt, dan is is amaze escape een aanrader. Volgende keer gaan we voor crazy doctor!
3 mei 2015
4.67 ( 4.67 /5) Amaze Escape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
The Urban Legend
After visiting a couple of other rooms in Holland, London and Prague.. I have to say I thought that nothing could surprise me anymore. But I was wrong.

At Amaze Escape we were greeted by a very nice employee for the usual intro. Impressive enthusiasm! Then we were taken to the room and the game started. A lot of elements I haven't seen before and some very creative riddles too.

Overall: we are going back to do the KGB!