AKA escape rooms Zwolle

4.63 van 5 sterren (27 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

1 mei 2018
4.67 ( 4.67 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Maelstrom
Originele escaperoom met prachtig uitgevoerde, ingebouwde uitdagingen en zeer gevarieerde, geïntegreerde puzzels in duikbootsfeer. Overal is goed over nagedacht en staat in verband met elkaar.
Bruikbare automatische tips. Seconden die zichtbaar aftellen, waardoor de spanning oploopt.
Geen doorsnee escape room, maar een vol verrassingen.
We waren met z'n vijven en allemaal nodig om te ontsnappen, wat net op tijd is gelukt!
6 dec 2017
4.67 ( 4.67 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader! Perfecte afwerking, unieke beleving.
Met 6 personen hebben wij de nieuwe kamer gespeeld: Frankenstein's Laboratorium. Wat een geweldige ervaring! De kamer was heel mooi en gedetailleerd afgewerkt, alles klopte. De puzzels waren afwisselend en lastig, maar met een paar hints hebben wij de kamer toch weten te voltooien. Aanrader!
10 jul 2017
4.00 ( 4.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Van begin tot eind een grote puzzel
Ondanks de wat kale aankleding is de studeerkamer zeker een aanrader! Met een grotendeels beginnende groep was deze kamer een goede start, de puzzels zijn veel aanwezig, verschillend van elkaar en lopen op een prettige manier door elkaar heen. Zelfs als je eigenlijk je escape al hebt bereikt houdt de kamer je geboeid, het is dan ook over voor je er erg in hebt!
5 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Op zaterdag 1 april hebben wij ons gered uit de duikboot, op 45 seconden na zouden we zijn verdronken...
Het ontvangst was geweldig, je komt meteen in de stemming. De kamers zijn professioneel ingericht, prachtig, complimenten! en de puzzels zijn echt voor gevorderden. Zonder een beetje hulp waren wij er niet uitgekomen (we ontvingen af en toe een aanwijzing op het scherm). Ik zou deze kamer echt aanbevelen! Bedankt voor de leuke ervaring!
4 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super!
Leuke puzzels, goede thematiek, spannend en mooie ambiance en aankleding! De maelstrom is een aanrader!
21 feb 2017
3.67 ( 3.67 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Emporium 13
Je werd naar de kamer gebracht, maar ik had nog een filmpje of iets verwacht. Na een paar seconden dacht ik, ok hier gebeurt niets, laten wij maar beginnen. Het spel begon dus al.
Het was een sfeervolle ruimte waarin diverse puzzels opgelost moeten worden, niet heel moeilijk, maar je moet toch even goed nadenken.

Helaas net niet binnen de tijd gehaald, maar wel alle puzzels gehaald.

Ik vind het niet mijn nummer één escape room, maar wel een aanrader!
19 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
1e escape room ervaring
Wist niet goed wat ik moest verwachten maar het was leuker dan verwacht! Helaas niet de Emporium #13 binnen de tijd kunnen oplossen omdat wij nadat de deur dicht ging zaten te wachten tot het begin/op uitleg terwijl het spel meteen al was begonnen haha. We wisten niet zo goed hoe we te werk moesten gaan en sommige puzzels waren best moeilijk, dus helaas wel aanwijzingen nodig gehad. Maar leuke ervaring en lol gehad met z'n allen. (Ander deel van de groep was op tijd ontsnapt uit de Maelstroom kamer die we tegelijkertijd hadden gereserveerd. Mooie kamer met leuke elementen.) Bij een volgende escape room zullen we meteen starten en alles onderzoeken. Verder goed contact via de mail en ook ter plekke, aardige mensen!
18 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escapen in Zwolle
Zojuist bij AKA Emporium #13 gedaan.

Beetje lastig te vinden waar we naar binnen moesten, ik had de mail met instructies niet ontvangen. Even gebeld en Gerben in pak en masker ontving ons. Hij zat gelijk in z'n rol en had weinig te vertellen.

Spulletjes in de mooie kluis en op naar de kamer. Ik miste een instructiefilmpje of iets, we moesten gelijk naar binnen. De kamer zelf ziet er goed afgewerkt uit, de puzzels zijn gevarieerd en uitdagend en ook het hintsysteem werkt goed.

Helaas net te laat de laatste code ingevoerd, al hebben we wel alle puzzels opgelost.

Deze kamer is zeker een aanrader, de andere kamer ziet er ook veelbelovend uit. En de te nieuwe bouwen kamer belooft ook wat.
7 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De Maelstrom: geweldige ervaring!
Samen met vrienden de duikboot (Maelstrom) gedaan. Echt een heel leuke ervaring. Sommige dingen zijn zo knap in elkaar gestoken dat je niet zou denken dat dit echt de oplossing kan zijn.
We hebben het net niet binnen de tijd gehaald, maar we kwamen al lachend en onder de indruk buiten :-). Een echte aanrader!
23 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Afgelopen zaterdag met 12 personen beide escaperooms gedaan, wat een geweldige ervaring! Mooie kamers, leuk vorm gegeven en verrassend. Een echte aanrader voor groepen die in Zwolle een Escaperoom willen doen.
31 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Emporium #13 top!
Was onze eerste ervaring met een escape room, was erg leuk om te doen, geweldig!
25 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Opgeloste professor
Met ons team hadden we nog 84 seconden over! Dat voelt als een echte overwinning. Bijna alles was perfect. Een paar dingetjes: de cijferslotjes mogen wel wat beter leesbaar en handzamer. Het obstakel waar je tegen het einde letterlijk tegenop loopt is niet voor ieder voldoender eenvoudig te nemen.
Het was mijn eerste escape
We komen zeker een keer terug
25 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
steampunk escape
Met mijn familie een spannend uurtje beleefd in de AKA escape room. Mooi vormgegeven omgeving en leuke verrassende puzzels. De begeleiding en gastvrijheid van het AKA team was top. We gaan zeker, de volgende, nu nog in aanbouw zijnde kamer ook eens proberen.
24 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke ervaring!
Leuke ervaring, eerste keer dat wij een escaperoom binnengingen, maar het was goed te doen mede door de hints die we nodig hadden aangezien we maar met z'n tweeën waren.
Leuke puzzels, aardige ontvangst, een aanrader!
4 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Wij hebben al eens eerder escape rooms gedaan maar dit was onze favoriet. Ontvangst was geheel in thema waardoor je al meteen in de goede sfeer kwam. De escape room zelf was uitdagend en erg mooi aangekleed. Als je er niet uit kwam werd je geholpen door hints zodat je toch verder kon. De puzzels zaten erg goed in elkaar en waren van prima niveau. Op het einde kijkje achter de schermen was ook erg leuk. Al met al erg leuke escape room!!
8 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Bij binnenkomst onthaalt door een persoon gekleed als een maniak:-). De kamers zijn leuk ingericht, mede dankzij de mooie grote gloeilampen hangt er een zweverige mystiek in de room en de puzzels zijn zeer gevarieerd en uitdagend om te doen. Leuke ervaring! We hebben achteraf nog even, in een aparte mooi ingerichte kamer, wat gedronken en nabesproken.
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
prachtige escape room!
Wij, vier enthousiaste, ervaren escapers, hebben met veel plezier deze kamer gespeeld. Ontvangst is al helemaal in thema en zodra we de kamer inkwamen waren we meteen onder de indruk van deze prachtig afgewerkte kamer. In het begin al een leuke twist en de puzzels bleven ons verrassen. Zoals in veel kamers; samenwerking is echt een must! Wij waren met zn vieren en we waren blij dat er niet meer mensen bij waren want we hadden nu allemaal genoeg te doen. Ruim op tijd zijn we ontsnapt! We hebben daarna ook al even een kijkje mogen nemen in de nieuwe escape room; wij komen na september zeker terug om die ook te doen!
5 jul 2016
3.33 ( 3.33 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
AKA escape rooms Zwolle
Eerder een andere escaperoom gedaan en die vonden we in alle opzichten wel beter.

We hebben evengoed genoten!
2 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke kamer om te spelen
Ik heb deze kamer gespeeld met 4 collega's die nog nooit een escape room hadden gespeeld. Ik heb er al veel gespeeld en vond het zelf ook een leuke kamer om te spelen. Er zitten onderdelen in die ik nog niet eerder heb gezien. Ontvangst is vriendelijk en het ziet er allemaal mooi en professioneel uit. Ik ben benieuwd naar de tweede kamer. Het leuke is dat mijn collega's daar ook erg benieuwd naar zijn en mijn verslaving nu begrijpen :)
23 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
prachtige escaperoom
De gehele escaperoom is werkelijk prachtig afgewerkt. Absoluut vakwerk. Mooie en ludieke puzzels... meerdere wauw momenten en tegelijkertijd ook met benen op de grond aan de slag. Met 5 personen gespeeld, af en toe wel wachten op elkaar, maar elkaar ook zeker nodig. Wij komen zeer zeker de nieuwe escaperoom bezoeken zodra hij klaar is.
20 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige team ervaring
We werden goed ontvangen en kregen een duidelijke uitleg. De sfeer was goed en de host had zich ook verkleed om helemaal in de stemming van het kamer thema te komen.

De puzzels waren op goed niveau en iedereen (we waren met 4 personen) kon volop bijdragen aan de ontsnapping. Wanneer je vast zit, kun je hints krijgen.
13 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke Escaperoom
Afgelopen zaterdag in deze Escaperoom geweest, ontvangst was leuk in rol. Mooie wachtkamer met de nodige faciliteiten (Koffie, thee, stickers/mars, ijs). De eerste ruimte vond ik wat voor de hand liggend, weinig afleiders. Tweede ruimte was erg mooi gedaan, veel sloten. Wellicht is het handig om vooraf te vertellen hoe de sloten werken (code invoeren, knopje indrukken en draaien tegelijk). De manier waarop we werden voorzien van hints was erg creatief. Werden al wel snel hints gegeven. Nadat we de derde ruimte binnen kwamen waren we er zo uit. Van mij had die laatste ruimte wel iets meer uitdaging mogen hebben. Leuke Escaperoom, leuk om mee te beginnen.
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Zeer mooie escape room
Was even zoeken waar het precies was in het pand. Maar al snel kwam de volledig in thema geklede host ons ophalen. We kwamen snel op gang in de escape room en de eerste deur was rap geopend. We waren onder de indruk van de technische puzzels en het afwerk niveau. Een leuke escape room, die ook wij kunnen aanbevelen!
24 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
gave escape room
Erg leuke ervaring. Leuke puzzels, en nu een keertje niet oneindig veel cijfersloten open maken, maar leuke puzzels mooi opgenomen in de kamer. De sfeer is goed, zelfs de wachtruimte is in de sfeer. De steampunk stijl is erg goed verwerkt en de juiste sfeer benadert. Wij hebben er van genoten. Echt een aanrader.
17 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer de moeite waard
Prachtig leuke escaperoom, zeker aan te bevelen.
Dit was voor ons de eerste keer, maar wij komen zeker een keer terug als de tweede kamer klaar is!
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Prachtig aangeklede escaperoom!
De Escaperoom is opgebouwd in 'Steampunk' (Victoriaans, Oud Engels) stijl, en dat is ontzettend mooi gedaan! De kamer zelf is lekker uitdagend en erg leuk om te spelen! Een echte aanrader voor iedere escaperoom-liefhebber :)

Aankleding: 10
Uitdaging: 8
Overall: 9
7 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) AKA escape rooms Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Sfeervol en uitdagend: WOW!
Gave Oud-Engelse sfeer, afgewerkt tot in detail. Puzzels zijn innovatief, onverwachts en uniek. Ik ga het mijn familie en vrienden aanbevelen!