Laat jezelf dit jaar opsluiten voor het goede doel! 3FM serious request

Dit jaar staat in Heerlen het glazen huis van 3FM serious request. Laat jezelf dit jaar opsluiten voor het goede doel! Dit kan bij Room Escape Maastricht en Room Escape Heerlen.

“Voor elke gespeelde kamer van 23 nov tm 23 dec gaat er 5 euro naar serious request “vertelt Nadine van Room Escape Maastricht / Heerlen.

Room Escape wordt gerund door drie fanatieke dames die naast de escape room beleving ook bedreven zijn in het organiseren van groepsuitstappen (zowel informatief als ontspannend, van 2 tot 2000 personen)

De DJ’s in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich in december 2015 samen met Nederland in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem.

The next generation

In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in landen zoals Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. The next generation verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ’s van 3FM samen met de rest van Nederland geld in.