Even voorstellen: ‘Escaper’ Stephanie

Stephanie van Drunen

Stephanie van Drunen

Hoi Escapers! Onlangs kreeg ik van Eelco een onwijs leuk voorstel: of ik wilde bloggen voor all-escaperooms.nl? Ja, natuurlijk! Dus vanaf augustus 2015 zul je ook artikelen voorbij zien komen die geschreven zijn door mij. Ik zal vanaf nu vaker escaperooms gaan bezoeken en deze voor jullie reviewen. Ik heb er zin in!

Maar wie is ‘mij’ nu eigenlijk? Ik zal me even aan jullie voorstellen.

Wie ben ik?
Ik ben Stephanie, 24 jaar oud en onlangs verhuisd naar Dordrecht. Hiervoor woonde ik 7 jaar in een studentenhuis in Barneveld waar ik het prima naar mijn zin had. Echter werd het wel eens tijd voor wat nieuws en woon ik nu op mijzelf in een leuk appartementje.

Studie/werk
Na de havo ben ik dus naar Barneveld verhuisd en ben ik de opleiding tot Paraveterinair Assistente gaan volgen. In 2010 behaalde ik mijn diploma en besloot ik nog de kopopleiding tot Manager Dierverzorging te gaan volgen. In 2011 rondde ik die opleiding af en startte ik aan de hbo-opleiding Diermanagement en Gezondheidszorg aan de CAH Vilentum in Dronten.

Momenteel ben ik druk bezig met het schrijven van mijn scriptie. In januari 2016 hoop ik mijn diploma te behalen. Nog even knokken dus!

Hobby’s
Naast het bezoeken en testen van escaperooms vind je mij ook veel achter de computer. Zo schrijf ik artikelen voor mijn eigen persoonlijke blog, Stephanievandrunen.nl, maar ik vind het ook leuk om af en toe te gamen of vlogs te kijken van Youtubers.

Daarnaast verzamel ik elongated coins, Michael Jackson merchandise, ga ik graag naar de bioscoop, kijk ik onwijs veel series – van Game of Thrones tot Dexter – en maak ik graag een wandeling. Oh, en binnenkort krijg ik een hamstertje! Want zoals je aan mijn opleidingen wel kunt zien ben ik gek op dieren.

Ik hoop dat ik mij zo voldoende heb voorgesteld en anders mag je natuurlijk altijd vragen stellen! Oh en het lijkt mij leuk als jij je ook kort voorstelt onder deze blog, want dan weet ik voor wie ik mijn stukjes zal gaan schrijven.

Dus: wie ben jij?

Liefs,
Stephanie