Escape room reviews, Youtube kanaal

‘Hoi escapers!’ Is de standaard openingszin op ons All Escaperooms Nederland Youtube kanaal. Gebaseerd op Ronald Jenkees die opent met ‘Hi tubes’.

film-crew All Escaperooms Nederland bij Escaperoom twente Diepenheim

film-crew All Escaperooms Nederland bij Escaperoom twente Diepenheim

Met plezier maken we de filmpjes van escape rooms die een beeld moeten geven wat je kan verwachten voor je binnenstapt. Door middel van korte beelden en een korte nabeschouwing is het beeld compleet zonder teveel te verklappen. Dat laatste blijft toch lastig bij het maken van een dergelijk filmpje. Gemiddeld gebruiken we maar 5% van het beeldmateriaal dat opgenomen wordt. Zonder Richard zou het geheel niet zo professioneel uitkomen. Weliswaar als hobby, maar Richard bijt zich erin vast en wil echt kwaliteit leveren. Gelukkig kan hij ook goed video-editen waardoor veel van mijn geneuzel je bespaard blijft.

In juni gaan we naar Escape Park Veluwe in Apeldoorn. Weer een totaal andere escape room die het puzzeltype: ‘fysiek’ ook echt kracht bij zet. Apenkooi? Ik ben benieuwd. Jessica is ook al een tijd onderdeel van het escape team en zal dit keer ook presenteren. Heb je zelf ook een locatie gespeeld die wij op YT hebben staan, laat weten wat jij er van vond.