We raden je aan om via onze homepage te zoeken naar Escape Rooms

De pagina die je nu bekijkt bestaat vooral omdat zoekmachines hierom vragen, maar is niet de meest geschikte manier om het aanbod aan Escape Rooms te bekijken en te vergelijken.

Great Fun

This was great fun. Toby was already ready to greet us in character. We split into two groups and had a great time and even got dressed up. Toby kept the atmosphere fun throughout the game, the adrenaline was high as there were so many steps, where you feel rewarded each time you complete the last puzzle. The props and …

Super ervaring

Wij zijn geweest met een internationaal gezelschap en iedereen was buitengewoon enthousiast. Leuke uitdagende puzzels en zeer goed opgezet. De begeleiding vooraf, gedurende en na afloop is zeer goed. Echt leuk ontvangen. Een absolute aanrader

Verrassende escaperoom

Wauw, erg verrassend. Sowieso is de locatie erg bijzonder en dit vind je in de hele sfeer van de room terug. Mooie passende opdrachten, pittig maar oh zo logisch.. maar dat is meestal achteraf :p. Net op tijd gehaald.

Top ervaring

Mooie escaperoom met veel verrassende boerenitems.

Super leuk!

Genoten! Wat een puzzelarij! Verrassend, doordenken, soms moeilijk….maar dan gelukkig wat munten om in te zetten voor aanwijzingen! Binnen de tijd gehaald! Net! Top kamers!

Escape room

We vonden de escape room heel leuk! Echt een aanrader.

Kinderfeestje

Kinderfeestje 9 en 10 jaar oud. Kinderen waren superenthousiast, voor ons erg leuk om ze via de tv te kunnen volgen. Ontvangst was prima.

Perfect team-uitje

Wij waren met 7 personen en doordat er zoveel te ontdekken is in de kamer was iedereen wel bezig. Wel erg moeilijk vond ik zelf maar door het goede denkwerk van mijn maatjes hebben we het op het nippertje gered. Het was een leuke ervaring!

Vaudeville

Een ontzettend leuke kamer! Orgineel thema, goed doorgevoerd in de aankleding. De verschillende spellen lopen parallel aan elkaar waardoor iedereen bezig is, je hoeft niet op elkaar te wachten. Al met al echt een aanrader!

Leuk

We hadden drie kamers. Twee voor volwassenen en een voor de kinderen. Het was erg leuk. Ontvangst prima. Kinderen konden zich vooraf vermaken met spelletjes. De Wizzard kamer voor de kinderen was best nog wel moeilijk. Maar ze vonden het spannend en hadden een leuke middag.