We raden je aan om via onze homepage te zoeken naar Escape Rooms

De pagina die je nu bekijkt bestaat vooral omdat zoekmachines hierom vragen, maar is niet de meest geschikte manier om het aanbod aan Escape Rooms te bekijken en te vergelijken.

Vandaag super vette escape room gedaan.

peter@gibbonsport.nl

Vandaag super vette escape room gedaan in thema van cast away. Echt erg gaaf gemaakt en super om te doen. Bedankt !!

Geweldig leuke ervaring!

peter@gibbonsport.nl

Geweldig leuke ervaring gehad bij GibbonSport. Het Escape Island is echt origineel en de moeite waard. En ook leuk om dit buiten te kunnen doen. De Fatbikes was ook erg leuk, erg mooie mtb route. Al met al goed verzorgd en kwaliteit en plezier voor je geld!

Mooie escape room op een unieke locatie

peter@gibbonsport.nl

Zondag 20 september heb ik met de familie bij GibbonSport in Oosterhout de escaperoom “The Lifeguard’s Locker” gespeeld. Buiten, op een echt eiland, begin je vast…. Ja, en dan moet moet je van het eiland af zien te komen door het oplossen van allerhande puzzels. Het is een mooie escaperoom, maar wij hadden dan ook fantastische weer. Helaas, wij hebben …

Eerste eiland escape

peter@gibbonsport.nl

Na al zo’n 200 Escaperooms gespeeld te hebben nu voor het eerste van een eiland ontsnapt! Wat een toffe ervaring met een leuke mix van denk, doe en zoek puzzels die in twee leuke thema’s verwerkt zijn. Zeker een aanrader!

Super!!!

Wij speelden de Candy Store. We hadden deze uitgekozen om samen met onze zoon van 10 jaar te spelen. De puzzels waren leuk, maar niet al te ingewikkeld, zodat hij ook goed mee kon doen. En waar je bij veel Escape Rooms toch zeker wel met minimaal 4 volwassenen moet zijn om alles op te kunnen lossen, was deze prima …

Supervette ervaring!

Super ervaring! We waren net op tijd ontsnapt. Leuke combinatie en samenspel tussen de echte en de VR wereld. Iedereen was super enthousiast over de ervaring want die was uniek.

Mega gave ervaring!

We hebben deze room meteen gespeeld in het openingsweekend. Echt een hele gave ervaring. Tof hoe virtual reality en de normale ruimte met elkaar zijn betrokken. Sowieso echt heel gave ruimte in vr. Net ontsnapt binnen de tijd. Moeilijkheidsgraad was voor ons perfect…;-)

Kamer Happy Holidays

Prima kamer, voor de gevorderde escaper niet een al te grote uitdaging, maar we hebben ons vermaakt. Leuke puzzels, en zeker waar voor je geld!

Heel mooi in elkaar gezet

Samen met onze dochter en zoon (14 en 11) voor het eerst escaperoom gedaan. Spannend, leuk, vernuftig bedacht en mooi thema! Locatie boerenerf ook heel mooi om nog even rond te kijken. Echt een aanrader!