We raden je aan om via onze homepage te zoeken naar Escape Rooms

De pagina die je nu bekijkt bestaat vooral omdat zoekmachines hierom vragen, maar is niet de meest geschikte manier om het aanbod aan Escape Rooms te bekijken en te vergelijken.

Uitje dichtbij huis

Dit was een gezinsuitje in kader van Sinterklaas. Hoe leuk is om in je eigen woonplaats samen actief bezig te zijn met puzzels, cijfers etc. Het thema is gelinkt aan het boerenleven en dit paste ons wel.Leuk ontvangst en goede uitleg en begeleiding, Wij hebben er van genoten, het uur was bijna te kort. We kijken er met plezier op …

Leuk personeel, goede kamers

Wij hebben een escape race gespeeld in de infiltrate kamers. Super leuk, want je speelt dan mee twee teams in een identieke escape room. We werden hartelijk ontvangen en hebben na afloop nog even zitten borrelen. Dat was allemaal geen probleem. Ik zou hier weer komen.

leuke escape room in een prachtige locatie

Door de omgeving maakt het deze escape room helemaal af. De kamer zit goed in elkaar, wat het extra leuk maakt is de inleiding met de gastdame die ervoor zorgt dat je vanaf moment 1 gelijk in het spel zit! complimenten!

Leuk spannend

Leuk, spannend, schrikmomenten, mooie locatie wat het al onheilspellend maakt, wij kwamen in het donker aan. Gastvrouw ontvangt je al gelijk op een manier wat je in het verhaal trekt. Meerdere kamers met leuke puzzels. Aanrader!

Alcatraz

Geweldig! Veel puzzels. We waren met z’n vijven en voor mij iedereen was er voldoende te doen. Voor ons is de escaperoom in Uden voor herhaling vatbaar.

Escaperoom the World

Mijn zoon wilde al heel lang naar de Escaperoom. Hij koos kamer the World en deze heeft ons allen aangenaam verrast. Degenen onder ons die vaker een Escaperoom hadden bezocht waren zeer te spreken over deze kamer en de verassende puzzels en wendingen. Zeker voor herhaling vatbaar om meerdere kamers te gaan spelen.

Leiderdorp

Een escaperoom zoals hij bedoeld is. Div puzzels. Verzamelen voor de finale. Thema goed uitgewerkt

Verassende escaperoom

Verassende escaperoom! Gezellig ontvangst en goede uitleg. Een aanrader om als teamuitje te doen!

Aanrader

Escape room met een leuk thema. Aankleding is erg mooi en passend! Zeker een aanrader voor teamuitjes.

De Postkamer

De Postkamer gespeeld met 9 personen: 5 tegen 4 Voor ons was het een teamuitje er leuk omdat beide kamers identiek zijn waardoor het niet alleen ontsnappen was maar ook wie is er eerder. Leuke ervaring, op het juiste moment kregen we een hint, leuke puzzels.