We raden je aan om via onze homepage te zoeken naar Escape Rooms

De pagina die je nu bekijkt bestaat vooral omdat zoekmachines hierom vragen, maar is niet de meest geschikte manier om het aanbod aan Escape Rooms te bekijken en te vergelijken.

Super!

Met ons gezin “The gold mine” gedaan. Dochter en schoonzoon hebben ervaring, voor ons was het de eerste keer. Door hun ervaring waren we nèt op tijd; nog 12 seconden op de klok. Dat was spannend! Het spel zit goed in elkaar en is mooi gebouwd. Volgens de kinderen is dit wel een héle mooie escape room. Smaakt naar meer!

Bijzondere sfeervolle locatie

Met het gezin weer een escaperoom gedaan We zijn ervaren en houden daarom ook van uitdaging. Deze escaperoom zit vol verrassende puzzels en breinbrekers Het is ons gelukt,maar het werd uiteindelijk erg spannend Het is een absolute aanrader, ga de uitdaging aan ………

Sfeervolle en ook pittige escaperoom

Met 6 totaal onervaren spelers was het uiteraard niet haalbaar om deze escaperoom tijdig te halen. Super leuke locatie in de Pieterskerk, een beetje Harry Potter-achtige associatie riep het bij mij op. We werden op de goede momenten gehint over de puzzels. Anders waren we al snel vastgelopen. Veel sloten om open te maken. Aan het eind dachten we net …

Goede escaperoom

Helaas was het uur net te kort maar een super leuke middag gehad! Goede opdrachten en als afsluiter een geweldig uitzicht over Kampen!

Teleurstellend

Het hele concept bestaat eigenlijk alleen maar uit het openen van kluisjes met codes en de kamer is erg simpel ingericht. Bij een escape room verwachten we iets meer onverwachtse wendingen, deze zijn er niet. Als je bij een muziekkamer (net als ons) aan daadwerkelijk muziek horen denkt, moet ik je helaas teleurstellen. Ik denk dat er uit dit thema, …

Uitdagend en leuk thema

Hartstikke leuke escape room met goed thema. Uitdagende puzzels! Zeker een aanrader.

Kamer: Treasure hunt

Afgelegen locatie, even zoeken en dan gevonden. Met een groep van 5 was het goed te doen! Leuke interactieve puzzels, maar ook goed kijken en zoeken! Wij waren bijna klaar, maar er helaas niet uitgekomen. Ondanks dat hebben wij een leuke avond gehad! Bedankt!

Pandora box

Wat een ontzettend leuke en vooral verrassende escpe room. Echt een aanrader! Personeel ook erg aardig, locatie erfect voor elkaar. Bedankt ik heb genoten!