Bijzondere vondst in oud bankgebouw

-PERSBERICHT-

Bijzondere vondst in oud bankgebouw

Tijdens de bouw van een Escaperoom in een oud bankgebouw in Oud-Beijerland deden de bouwers een wel heel bijzondere vondst. In een van de 1000 nog aanwezige oude kluisjes ontdekten zij een cassette met gouden munten. De munten komen uit de VOC-tijd. De vondst kan dan ook met recht historisch genoemd worden.

De bouwers van de Escape Room zijn verguld met de vondst. Ontwerper Frank Kastelein: “Het is gewoon magisch als je tijdens het bouwen van een escape room met de naam ‘De Kluis’ zoiets bijzonders aantreft’’.

Tijdens de opening van Escape Room De Kluis op 12 oktober a.s. wordt de vondst in veilige handen gebracht. Onder toeziend oog van een notaris zal de cassette met munten worden overgedragen.

Escape Room De Kluis is gevestigd in een oud bankgebouw. De challenge van deze unieke Escape Room is om in te breken en de kluis leeg te roven. Vanaf 9 oktober 2017 kan men terecht om de kamer te spelen.
Screen Shot 2017-10-04 at 14.07.03

Escape Room De Kluis, Vierwiekenplein 102, 3262 AP Oud-Beijerland 010- 241 77 25.
info@escaperoomdekluis.nl/ www.escaperoomdekluis.nl

………………………………………………………………………………………………………………

Noot voor de redactie:
Wij nodigen u van harte uit om bij de overhandiging van onze bijzondere vondst te zijn. Deze zal plaatsvinden tijdens de opening van Escape Room De Kluis op 12 oktober 2017. De opening is van 17:00-19:00 uur, aan het Vierwiekenplein 102 in Oud Beijerland. Om 17:30 uur wordt de pers samen met de notaris, een vertegenwoordiger van de Rabobank en de eigenaar van Escape Room Frank Kastelein in De Kluis afdalen om de vondst op te halen. De overdracht vind plaats om 18:00 uur ten overstaan van de aanwezige gasten.

Wij vernemen graag of u bij dit bijzondere moment aanwezig bent.

Voor meer informatie over de bijzondere locatie, het programma of de Escape Room kunt u mailen naar info@escaperoomdekluis.nl of bellen naar Frank Kastelein:06-23386317