sneak out sleen

0.00 van 5 sterren (0 recensies) (id:325)

OVER DEZE LOCATIE
Als makers van escape room Sneak Out Sleen vonden we dat er in de regio, Emmen - Drenthe, te weinig aanbod van spannende en uitdagende escape rooms was. Toen er in het mooie dorp Sleen een geschikte locatie vrij kwam zagen we kans schoon en besloten een escape room te beginnen. Al gauw was het thema bedacht en zo ook de opbouw van de kamer. We vinden dat het een uitdagende, verrassende en spannende kamer is geworden en dagen eenieder uit dit te komen beleven bij ons in het prachtige Sleen!

Onze escape room is gevestigd in een bijgebouw van het oude gemeentehuis van Sleen, MFC De Brink, een multifunctioneel centrum gelegen op een mooie locatie in het prachtige, levendige en groene brinkdorp Sleen. Sleen ligt op 9 km afstand van het centrum van Emmen en is zeer goed bereikbaar vanaf de A28 (N381) en A37 (N34/N376).

Sneak Out Sleen beschikt over een gezellige, sfeervolle ontvangstruimte waar gasten voor en na het spelen van de escape room(-s) kunnen genieten van een klein hapje en een drankje.
Tevens is er voldoende, gratis, parkeergelegenheid.
De Brink 1, 7841 CE Sleen
(Er zijn nog geen eigenschappen opgegeven)
3-6 personen6-12 personen
Maandag t/m Zondag € 105 kamer € 180 kamer