Xitroom Eindhoven

3.61 van 5 sterren (12 recensies) (id:13)

OVER DEZE LOCATIE
Word opgesloten met je vrienden, familie of collega's en probeer binnen een uur te ontsnappen!
Stel je voor, je hebt op een avond met wat vrienden afgesproken in de stad. Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming gaan jullie een ruimte binnen. Dan valt achter je de deur dicht. Je probeert 'm weer te openen, maar tevergeefs. Je bent met z'n allen opgesloten! Er begint een klok te tikken: 60 minuten om er uit te komen. En anders..?
Je kijkt om je heen. Het lijkt wel of je in de werkkamer van één of andere professor bent beland. Een groot bureau, een fauteuil, kaarten aan de muur, een bord met formules, en allerlei curiosa. Jij en je vrienden gaan op onderzoek uit. De deur is op één of andere manier elektrisch vergrendeld, en ernaast zit iets wat lijkt op een slot. Daar moet dus een sleutel voor gevonden worden.
De nieuwsgierigste uit de groep is de lades van het bureau al aan het inspecteren. Maar helaas, ze gaan niet open. Na enig speurwerk vindt iemand een sleutel. YES! Of toch niet..? Helaas, zo eenvoudig blijkt het niet te zijn; hij past niet op dat slot bij de deur.. Het is zo'n ouderwetse sleutel, van een hangslot ofzo. Misschien van dat kistje daar in de hoek. En ja hoor, klik, open! In het kistje zit een oude kaart, met wat tekens erop, en een stukje tekst. Wat zou dat betekenen..?
Al benieuwd hoe dit af zal lopen?
Voorterweg 150, 5611 TS Eindhoven
rolstoel toegankelijke kamer
gratis parkeren
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
lounge gelegenheid
2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
maandag t/m zondag € 30 p.p. € 20 p.p. € 18 p.p. € 17 p.p. € 16 p.p.