Truescape Rotterdam

4.53 van 5 sterren (58 recensies) (id:135)

OVER DEZE LOCATIE
Geschift genoeg om in een psychiatrische instelling in te breken?

Laat je nog gekker maken door de uitdagende puzzels en breinbrekers in “The Asylum”! Een escape room met origineel decor en unieke sfeer om je hoofd in te verliezen! Maak jezelf los van de realiteit en ga op in deze huiveringwekkende beleving. Lukt het te ontsnappen binnen 60 zenuwslopende minuten uit dit, met 5 sterren beoordeelde, gesticht? Al ruim 7.000 anderen gingen je voor!

Over Truescape Rotterdam – The Asylum:
The Asylum is geopend in oktober 2015 en het horror thema is volledig volgens origineel bedacht recept opgebouwd. Met oog voor detail zijn alle elementen, zoals decor, puzzels en effecten, in het thema versmolten. Een must visit escape room die je zal ervaren als zeer spannend.

Locatie
Truescape is gelegen in het monumentale pakhuizencomplex Westelijk Handelsterrein dat stamt uit 1894 en bevindt zich in hartje Rotterdam. De locatie bevindt zich naast de Erasmusbrug vlak bij de gezellige, met oude schepen gevulde, Veerhaven. Het gebied rond Truescape wordt gekenmerkt door restaurants, barretjes en herenhuizen. Een bezoek aan Truescape kan dan ook mooi gecombineerd worden met een bezoek aan de omgeving.

Groepen boven de 8 ook mogelijk!
Mocht u met meer dan 8 personen komen reserveer dan twee of meer tijdsloten achterelkaar.

Zakelijke arrangementen & Teambuilding
Wilt u bij Truescape The Asylum spelen als bedrijfsuitje? Dat kan! U kunt gewoon reserveren via deze pagina: https://www.truescape.nl/reserveren/. Wij bieden ook arrangementen aan. Tijdens bijv. een gangendiner speelt telkens een groep escape room The Asylum en biedt u dit de mogelijkheid om gezellig na te praten/tafelen over de ervaring.

Highlights rondom Truescape
Rond Truescape bevinden zich enkele hotspots zoals de Euromast, de Zwaan (Erasmusbrug), de Kop van Zuid (met 4 van de vijf hoogste gebouwen van Rotterdam en de Benelux) en verscheidene musea (Museum Boijmans van Beuningen, Kunsthal, Wereldmuseum, etc.). Een bezoek aan Truescape biedt de mogelijkheid om te genieten van een uniek stukje Rotterdam door te wandelen tussen de herenhuizen richting “Het Park” via de havenkade of de “Historische Tuin Schoonoord”. Toeristen die na de escape room de stad willen bezichtigen met een hop-on hop-off bus kunnen terecht naast de Euromast.

Terrasje na de escape room
Mocht je na escape room The Asylum het bruisende Rotterdam in willen duiken op vrijdag en zaterdagavond? De Witte de With straat ligt op 10 minuten lopen en is ideaal om een drankje te nuttigen te midden van een internationaal publiek. Andere veel bezochte plaatsen zoals “de Koopgoot” (Beurstraverse), “de Markthal” en “de Kubuswoningen” zijn binnen 5 minuten te bereiken vanaf het dichtstbijzijnde metrostation (Leuvehaven).

Openbaarvervoer
Truescape is makkelijk te bereiken met de tram via halte Rotterdam Vasteland (5 minuten lopen), Rotterdam Westplein (1 minuut lopen) en metrohalte Rotterdam Leuvehaven (10 minuten lopen).
Als alternatief vervoer kan je ook de Spido (watertaxi) nemen, deze meert aan bij halte Rotterdam Erasmusbrug (10 minuten lopen).

Parkeren
Parkeren is mogelijk rondom Truescape.
Parkeergarage Erasmusbrug bevindt zich op 5 minuten lopen van Truescape Rotterdam The Asylum.

Gratis parkeren is alleen mogelijk na 18:00 en uitsluitend op de straten “Veerhaven, Parklaan, Calandstraat en Westerkade”. Houdt alstublieft rekening met de aankomsttijd als je op deze straten parkeert. Het is 10 minuten lopen vanaf de gratis parkeerplekken!
Hambroeklaan 1, 4822 ZZ Breda
gratis parkeren
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
lounge gelegenheid
3 personen4 personen5 personen6 personen7 personen8 personen
Dinsdag - zondag € 29 € 24 € 21 € 19 € 17 € 16