Roba Festa Escape Rooms

0.00 van 5 sterren (0 recensies) (id:231)
OVER DEZE KAMER (id:476)
Get a clue

In het MOMAH ,Museum of modern art Helmond, is de duurste diamant ter wereld, The Pink Panther, gestolen Inspecteur Clouseau kan wel wat hulp bij gebruiken bij the return of the pink panther. Die dieven hebben een ravage achtergelaten, niet alleen de diamant is gestolen, ook een beroemd schilderij. Deze escaperoom daagt je brein uit, dwingt je om initiatiefrijk te zijn en zo de codes te kraken en het mysterie op te lossen. De kunst zal het je tonen, maar niet zomaar. Zorg dat de diamant op zijn plaats terug komt en verlaat met opgeheven hoofd het MOMAH.

Breng een bezoek aan escaperoom The Pink Panther in Helmond en kraak de codes om zo de gestolen diamant weer boven tafel te krijgen. De escaperooms van Roba Festa staan nu al bekend om hun uitdagende opdrachten en goed verborgen hints Ook aan de jongere bezoekers is gedacht bij Roba Festa.

In Nederland zijn niet veel escaperooms voor kinderen onder de 12 jaar. Speciaal voor hen, in de leeftijdcategorie vanaf 8 jaar, heeft Roba Festa een uitdagende, maar vooral leuke escaperoom, Land of the Giants.
Info
Capaciteit escape room3-6 personen
Aanbevolen grootte5-6 personen
Moeilijkheidsgraadmoeilijk
Ontsnappingspercentage47%
Leeftijdsgrens17+
Themakunst
Puzzel typessleutels, kennis, verborgen, cijfersloten,puzzzels,teamwork