Red Games

4.94 van 5 sterren (33 recensies) (id:227)

OVER DEZE LOCATIE
Red Games ligt in het uiterste Noord/Westen van Nederland, in het dorp Anna Paulowna. Het is goed te bereiken vanuit Den Helder, Schagen, Julianadorp, Callantsoog en andere nabijliggende (kust)plaatsen. Red Games is goed bereikbaar via een provinciale weg en er is altijd voldoende ruimte om gratis te parkeren.

We hebben een pas gerenoveerde ontvangstruimte, waarin u verschillende consumpties tot u kunt nemen en van verschillende mogelijkheden tot entertainment gebruikt kunt maken. In totaal kunnen wij groepen tot 45 personen aan.

Het is mogelijk om uw bezoek te combineren met een heerlijk diner bij Restaurant Veer. Dit ligt op nog geen 5 minuten lopen van ons pand. Als dit via ons geboekt wordt, kunt u van een heerlijk 3-gangen menu genieten voor maar € 25,00 p.p.

Het belangrijkste doel voor ons is om de speler een leuke dag te bezorgen, dit houdt in dat we ook voor en na het spelen van de Escape Room tijd nemen voor de groepen!

We hebben drie totaal verschillende Escape Rooms maar over alle drie de kamers krijgen we erg leuke reacties! Zelfs 2 jaar na dato, wordt de eerste kamer 'Under Attack' door ervaren spelers als erg leuk ervaren! Hoe dan ook zullen wij ervoor proberen te zorgen om jou en je team een overgetelijke ervaring te geven!
Smidsweg 8, 1761 BJ Anna Paulowna
gratis parkeren
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
lounge gelegenheid
Prijstabel van kamer: Under Attack!!
2-3 personen4-6 personen7 personen8 personen
ma-zo € 79 € 99 € 114 € 129
Prijstabel van kamer: Mental
2-3 personen4-6 personen7 personen8 personen
ma-zo € 79 € 99 € 114 € 129