Operation Exit Den Haag

4.81 van 5 sterren (95 recensies) (id:130)

OVER DEZE LOCATIE
Operation Exit presenteert The Mansion: een unieke Escape Room midden in Den Haag. Lukt het jullie om alle geheimen van dit mysterieuze landhuis te ontdekken én om te ontsnappen? Bereid je voor op een spannend uur gevuld met raadsels, puzzels en verrassingen!

DE LEGENDE...
Baron Van Hagesteijn: een wereldreiziger, kunstverzamelaar en hartstochtelijk jager, sommigen zeggen ook een verleider…
Men fluistert over een geheime affaire tussen de Baron en de laatste Tsarina van Rusland, Alexandra Feodorovna. Zij zou hem een onschatbaar juweel hebben gegeven. Kan het dat deze schat verborgen ligt in het landhuis van de Baron?

HET SPEL
Zet je schrap, want jullie hebben precies 60 minuten om het mysterie van de Baron te ontrafelen! Eerst moeten jullie het huis binnendringen, dan op zoek naar de schat! Dit huis kent vele raadsels, geheimen en verrassingen. Dus gebruik je creativiteit en vindingrijkheid om aanwijzingen te verzamelen, uitdagende puzzels op te lossen en om hopelijk de schat te vinden. Terwijl jullie het landhuis afspeuren, ontdek je steeds meer over het geheim van de Baron, maar haast je, want over een uur is hij terug! Men zegt dat hij het jagen niet verleerd is…

Over de locatie:
Operation Exit zit in het monumentale hoofkantoor van de vroegere Vereenigde Nederlandsche Scheepvaartmaatschappij. The Mansion heeft veel van de pracht die bij dit verleden hoort: sierlijke glas-in-lood ramen, ornamentale plafonds: het voelt alsof je teruggaat in de tijd! Operation Exit ligt op één minuut lopen voor Hollands spoor. Er zijn betaalde parkeerplekken in de omliggende straten, het tarief is €1,70 per uur. Zie de contact-pagina van onze website voor meer gedetailleerde parkeer-informatie.
+31639868287
Stationsweg 137, 2515 BM Den Haag
(Er zijn nog geen eigenschappen opgegeven)
2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen7 personen8 personen
dinsdag t/m zondag € 90 per groep € 102 per groep € 116 per groep € 120 per groep € 120 per groep € 133 per groep € 152 per groep