Logic Locks Amsterdam

4.51 van 5 sterren (24 recensies) (id:18)

OVER DEZE LOCATIE
Stap een andere tijd binnen en ga op reis in de studeerkamer van ontdekkingsreizigster Elizabeth van Leeuwenhart! Logic Locks heeft razendsnel furore gemaakt sinds hun opening in November 2013 – o.a. Spuiten & Slikken zijn komen filmen en bedrijven als KLM en Red Bull hebben gespeeld.

De kamer onderscheid zichzelf door de aandacht voor details die overal terugkomt en door de handgemaakte objecten van over de hele wereld. De puzzles zijn thematisch in de spannende verhaallijn verwerkt. Dit komt doordat het team perfect is gebalanceerd; een psycholoog besteed aandacht aan gameplay en spel verloop, de natuurkundige aan de puzzel mechanismen en de schrijfster aan atmosfeer en verhaal. Speel de enige kamer met een liefdesverhaal en ontdekt waarom iedereen die het doet komt er met fonkelende ogen en adrenaline-gevulde aderen uit komt…

Voor (bedrijfs)uitjes is het mogelijk om een nabespreking met een organisatie psycholoog te boeken over organisch samenwerken. Ook kunnen grotere groepen genieten van een workshop van de studenten van het creatieve Knowmads Business School tijdens het wachten op de andere groep. Heb je geen groep? Doe dan mee met de maandelijkse singles event!
Ferdinand Huyckstraat 28, 1061 HW Amsterdam
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
2 personen3 personen4 personen5 personen6-7 personen
maandag t/m zondag € 39,50 p.p. € 27,50 p.p. € 24,50 p.p. € 21,50 p.p. € 19,50 p.p.
Kortingen Studenten ontvangen 10% korting (op werkdagen)