Escapehunt Groningen

2.67 van 5 sterren (7 recensies) (id:16)

OVER DEZE LOCATIE
The Escape Hunt is dé reallife game sensatie van dit moment! The Escape Hunt Experience is gebaseerd op de klassieke ‘escape the rooms’ spellen uit Japan die op veel plekken ter wereld populair zijn. Spelers worden opgesloten in een simpele kamer met objecten waarbij ze het gevoel hebben in een computerspel terecht te zijn gekomen. Al zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet je binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat je nodig hebt is een scherpe geest, out of the box denken en teamwork. Lukt het je niet, dan zit je voor altijd opgesloten…

Dit idee heeft zich razendsnel wereldwijd verspreid maar The Escape Hunt Experience is iets compleet vernieuwends. Je stapt 150 jaar terug in de tijd en samen met je collega’s of vrienden moet je een mysterie zien op te lossen. Het spel is spannend, surrealistisch, intens en onvoorspelbaar tegelijk.

Vanaf 2 personen heb je al een privékamer tot je beschikking waarin je samen met een Game Master het spel speelt. Je kunt ook in groepen van 2-5 personen tegen elkaar spelen in 2 kamers. We bieden ook geweldige bedrijfsevenementen aan. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Kortom; een hoop fun en breinwerk en een ervaring die je nooit meer zult vergeten!
Het Hout 1, 9723 LA Groningen
(Er zijn nog geen eigenschappen opgegeven)
2 personen3 personen4 personen5 personen
maandag t/m zondag € 59 € 82,50 € 98 € 100