EscapeTales Bussum

4.79 van 5 sterren (13 recensies) (id:276)

OVER DEZE LOCATIE
Verzamel je team van onderzoekers voor een uitdagende mysterie! Je vind ons op het centraal gelegen station Naarden-Bussum met onze escape room “Runaway Train”. Het treinstation heeft een prachtig decor dat mooi aansluit op ons verhaal. Jij moet met je team vrienden, familie of kennissen ontdekken wat er is gebeurd in ons kantoor waar de rook van een verongelukte trein zojuist optrekt.

EscapeTales heeft als grondslag het kunnen aanbieden van vernieuwende “escape” belevingen waar mensen graag over na praten. Wij houden van enthousiaste mensen die onze passie delen: escape room belevingen! Natuurlijk is het geoorloofd om na een bezoek aan ons gezellig na te praten, te delen en misschien zelfs op te scheppen?

We hebben veel energie en passie in een prachtig decor gestopt en zijn dan ook zeer trots op het resultaat! We hebben uiterst origineel treinstel nagebouwd waar je met groepen tot maximaal 5 personen terecht kunt. De minimale grootte bij EscapeTales is 2 personen.

Betaald parkeren voor de deur, maar gratis na 18u en op zondag. We zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. EscapeTales ligt aan station Naarden-Bussum. Stationsplein 1, 1404AM Bussum.

Kom gauw bij ons langs! :)

035 6781890
Stationsplein 1, 1404 AM Bussum
gratis parkeren
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
achteraf beelden bekijken
lounge gelegenheid
2-5 personen
Maandag t/m Donderdag € 100 per tijdslot
Vrijdag t/m Zondag € 120 per tijdslot
Kortingen Studentenkorting 10% bij vertoon pas.