Escape room 013 Tilburg

4.80 van 5 sterren (10 recensies) (id:25)

OVER DEZE LOCATIE
. . . niets is onmogelijk voor hen die willen . . .

Escape Room 013 Tilburg is een uniek project, speciaal gebouwd voor de grote adrenaline kick.

Eenmaal binnen worden jullie onderdeel van een real-life-thriller... Probeer door teamwork, speurwerk, vindingrijkheid, door angsten te overwinnen en een flinke dosis lef, samen met je vrienden, familie of collega’s binnen het uur te ontsnappen. De klok is overal . . . net als de dochter van de slager . . .

Kosten nog moeite zijn gespaard voor de realisatie van Tilburgs 1e en grootste Escape-Room van Nederland. Deze beleving speelt zich af op een nieuwe locatie. Escape Room 013 Tilburg is gebouwd in een aanzienlijk winkelpand aan de drukke Juliana van Stolbergstraat, midden in het stadscentrum van Tilburg, 30 meter naast de Mc. Donalds. Qua omvang zou de term 'Escape-House' hier eigenlijk meer op zijn plaats zijn.

De centrumlocatie, de grootte van het project, de dynamiek van het pand, het spannende verhaal, de originele games, de professionele film-en videobeelden, de speciale licht-en geluidseffecten, en al het andere wat nog wel geheim moet blijven, alles is met de grootste zorg gebouwd en alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Alles is uit de spreekwoordelijke kast gehaald en dat maakt van Escape Room 013 Tilburg een spectaculaire beleving om nooit meer te vergeten.

Wij dagen jullie uit, durven jullie binnen te treden?
Juliana van Stolbergstraat 8, 5038 AM Tilburg
(Er zijn nog geen eigenschappen opgegeven)
6-16 personen
dinsdag t/m zaterdag € 23 per persoon
Kortingen Let op: Op zaterdag alleen te reserveren vanaf 8 personen. 's Avonds alleen te reserveren vanaf 8 personen.