Escape Room Winterswijk

4.96 van 5 sterren (8 recensies) (id:278)
OVER DEZE KAMER (id:774)
Beleef nu je meest ultieme escape room-ervaring in onze allernieuwste escape room in samenwerking met Flügel Nederland: de Après-Ski Escape Room – THE BATTLE.

Een sensationele escape room, waarbij al je zintuigen geprikkeld worden én waarbij je -als enige in de regio- met 2 teams (max. 14 personen) tegen elkaar kunt strijden om de winst! Durf jij het aan?! The battle is on!

Het verhaal:
Tijdens een gezellige avond in de kroeg winnen jullie met radje draaien de geheime hoofdprijs. Jullie worden vervolgens op een onbekende locatie in de sneeuw gedropt, met als doel deze ultieme hoofdprijs als eerste te bemachtigen. Volgens de geruchten zou deze verstopt zijn in een geheime Après-Ski bar, maar.. dan zullen jullie deze wel eerst moeten zien te vinden.. Jullie hebben nog 60 minuten tot de laatste lift teruggaat, zorg dat je ‘m niet mist.. Een uniek, zenuwslopend spel in een verrassende omgeving, waarbij twee teams tegen elkaar strijden om de winst! In deze escape room zul je al je zintuigen moeten gebruiken om de zichtbare én onzichtbare puzzels en sloten te kraken en is samenwerking een vereiste. Denk jij dat je het red binnen een uur?! Bewijs het ons en boek snel dit onvergetelijke Après-Ski-avontuur.
Info
Capaciteit escape room2-14 personen
Aanbevolen grootte10-12 personen
Moeilijkheidsgraaduitdagend
Ontsnappingspercentage50%
Eigenschappen
rolstoel toegankelijke kamer