Escape Room Scherpenisse

4.67 van 5 sterren (2 recensies) (id:96)

OVER DEZE LOCATIE
ESCAPE THE CLASSROOM!

Durven jullie het examen van Meester Prikkebeen aan? Een heel bijzondere en ongewone manier van onderwijs. Deze manier is namelijk ontstaan doordat op het gehuchtje “Gorishoek” slechts enkele bewoners schoolgaand zijn en wat is er dan beter om niet alleen alle vakken van de lagere maar ook middelbare school in één lokaal te geven… past volgens meester Prikkebeen heel goed bij de moderne tijd… al is er één ding wel wat anders als de moderne lesmethode… Je krijgt voor de het speciale examen van deze dag slechts 1 uur de tijd.

Voor wie niet slaagt weten we niet hoe het afloopt. Het gerucht gaat dat meester Prikkebeen ze opsluit en niet meer laat gaan tot het echte professors zijn zoals hijzelf maar wat daar van waar is heeft nog nooit iemand kunnen vertellen. Een ding is zeker.. van iedereen die het niet heeft gehaald rest alleen nog een foto als aandenken aan hun examen.

Diegene die het wel halen hebben eeuwige roem en een speciaal plaatje in zijn hart. Samenwerken, heel veel kletsen en zelfs spieken bij de andere is tijdens deze test allemaal toegestaan of misschien wel noodzakelijk! Alle moderne apparatuur is echter niet toegestaan in de klas van Meester Prikkebeen en mogen jullie achterlaten bij de conciërge. Succes!
Gorishoeksedijk 35, 4695 PJ Scherpenisse
gratis parkeren
eetgelegenheid
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
lounge gelegenheid
4-8 personen
maandag t/m zondag € 90 per groep