Escape Room Ravenstein

4.83 van 5 sterren (10 recensies) (id:32)
OVER DEZE KAMER (id:424)
In deze unieke escape room draait het om meer dan ontsnappen alleen. In het spel draait het niet alleen om tijd maar kun je ook euro's verdienen. EN het team dat aan het eind van het jaar de meeste euro's op de teller heeft krijgt dit bedrag ook daadwerkelijk uitgereikt.

Je kunt tot maar liefst 24 personen tegelijk spelen. Het zijn eigenlijk 4 dezelfde escape rooms. Je start gezamenlijk met een spel waarbij je al een voorsprong kunt verdienen. Als je de eerste code bemachtigd hebt ga je met jouw team zo snel mogelijk in één van de 4 escape rooms. De escape rooms zijn gebouwd in de houten hooihuisjes. Daar is de opdracht om in zo kort mogelijke tijd de ‘speld in de hooiberg’ te vinden waarmee je de toegang tot de uitgang krijgt en tevens de eindtijd vast kunt zetten. Je speelt dus tegen elkaar en probeert de snelste tijd neer te zetten.

Een leuk extraatje: het draait bij deze escape room om competitie. Je kunt het elkaar dan ook moeilijk maken door een time-out te geven aan een ander team. In de kamers zie je hoe ver de andere teams zijn, wat de spanning nog een beetje extra zal opvoeren.
Info
Capaciteit escape room6-24 personen
Aanbevolen grootte15-24 personen
Moeilijkheidsgraaduitdagend
Ontsnappingspercentage50%
Leeftijdsgrens12+
Themaoverig
Puzzel typeswiskundig, verborgen, raadsels, wetenschap, techniek, fysiek, muziek