Escape Room Oudenbosch

2.89 van 5 sterren (3 recensies) (id:142)

OVER DEZE LOCATIE
Welkom bij Escape Room Tivoli. Wil je een keer wat anders? Zonder moe te worden toch actief bezig zijn? Dan is een bezoekje aan onze escape room in het oude klooster echt iets voor jou! Door de raadsels en puzzels, de tijdsdruk en de muziek, ga je door een rollercoaster van emoties. Stress, blijdschap, angst en euforie, het zit er allemaal in!

Je wordt met je groep opgesloten in een kamer van het klooster en het doel is om er binnen 60 minuten uit te komen. Dit kan alleen door het oplossen van puzzels, raadsels en opdrachten. Samenwerking en communicatie zijn erg belangrijk om uit de kamer te kunnen ontsnappen. Hoe sneller men de kamer kan verlaten hoe beter, want wie weet ben jij wel de Escaper van de maand! Lukt het niet om de kamer tijdig te verlaten, leggen we je graag uit wat je gemist hebt.

Wilt je met een grotere groep langskomen? ook dat is geen probleem. We zullen dan meerdere tijdsvakken reserveren en een maatwerk plan voor je maken met bijvoorbeeld een diner bij brasserie Tivoli of restaurant ’t Zusje. We creëren dan een extra wedstrijd element tussen de teams! Welk team zet de snelste tijd neer? Deze activiteit is zeker ook geschikt als bedrijfstuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsactiviteit voor je vereniging.
Jezuïetenplein 33, 4731 HX Oudenbosch
(Er zijn nog geen eigenschappen opgegeven)
2-6 personen
maandag t/m zondag € 15 p.p.