Escape Room NDSM Amsterdam

5.00 van 5 sterren (5 recensies) (id:277)
OVER DEZE KAMER (id:572)
Er zijn meerdere verdachten van de liquidatie van Frans van W. eerder dit jaar voor zijn coffeeshop Chihigh op de NDSM-Werd in Amsterdam opgepakt. In escape room De Verhoorkamer beland je in het kat en muis spel tussen de politie en de familie van Frans. Weet jij een oorlog te voorkomen?

Escape room De verhoorkamer speelt zich af in een verhoorkamer van de Amsterdamse politie. Naar aanleiding van de liquidatie van de Amsterdamse hasj handelaar Frans van W. heeft de politie meerdere verdachten opgepakt. Zullen zij bekennen en wellicht nog meer informatie over de familie Van W. uit de doeken doen?

Het officieuze motto van de familie Van W. is ‘Lullen met de smeris is einde verhaal’. Omdat je in hun business geen risico kunt nemen hebben ze een bom geplaatst in de verhoorkamer.

Aan jullie de taak om de bom binnen 60 minuten onschadelijk te maken en de verdachten in leven te houden. Vinden jullie alle aanwijzingen om de bom onschadelijk te maken en een oorlog in de onderwereld te voorkomen? En zijn de agenten zelf wel te vertrouwen?
Info
Capaciteit escape room2-8 personen
Aanbevolen grootte4-8 personen
Moeilijkheidsgraaduitdagend
Ontsnappingspercentage50%
Leeftijdsgrens18+
ThemaVerhoorkamer
Puzzel typesdiverse puzzels