Escape Room Kids Amersfoort

4.33 van 5 sterren (1 recensies) (id:95)

OVER DEZE LOCATIE
Speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar hebben we een Escape Room gebouwd; een ruimte waar je niet zo maar uit kunt, want de ruimte gaat ‘op slot’.

In de Escape Room zijn een heleboel puzzels en vreemde opdrachten die eerst opgelost en uitgevoerd moeten worden. Daarna kunnen sloten geopend worden en komt er een nieuwe uitdaging naar voren. Totdat de laatste opdracht ook gedaan is en de ‘vluchtweg’ gevonden is. Tot het laatste moment blijft het spannend of alles wel op tijd lukt.

De Escape Room is een fantastische manier om een verjaardagsfeestje te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Er is altijd een begeleider aanwezig om de kinderen te helpen als het nodig is, maar we verwachten ook dat de ouders mee helpen in de Escape Room (en dat is heel leuk om te doen!).

Extra voor ouders:
De activiteit is heel uitdagend en kán pittig moeilijk zijn, dit hangt onder andere af van de leeftijd van de kinderen. Maar door de kinderen te helpen als ze er echt niet uitkomen, is het voor iedereen leuk!! Het is overigens niet gevaarlijk of eng om deze activiteit te doen!!!
Chromiumweg 7, 3812 NL Amersfoort
gratis parkeren
eetgelegenheid
toilet aanwezig
lounge gelegenheid
4-10 personen
maandag t/m donderdag € 100 per groep kinderen