Escape Room De Kluis

4.95 van 5 sterren (21 recensies) (id:300)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?
CAPTCHA Image
Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.
24 jan 2019
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
gezellig
Wat hangt daar een gezellige maar spannende sfeer. Het gevoel dat er nog een andere 'bewaker' kan rond lopen is echt geweldig en spannend. Echt een top ontvangst gehad en erg leuk gespeeld. Ook goed beseft dat mijn vriendengroep en ik niet de slimste zijn. Erg genoten en op naar de volgende kamer binnenkort maar is de directie kamer proberen.
21 jan 2019
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
Vrijdag de Kluis mogen spelen voor verassing feest voor onze vriendin. Wij hebben erg gelachen. Leuk ontvangst en super goed geregeld. Binnen kort een van de andere jarig dus dan misschien de directie maar is spelen. Erg leuk! zeker een aanrader.
14 jan 2019
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
wat hebben wij gelachen
Met een groep de kluis al een keer gedaan. Nu was het tijd voor de directie kamer! Wat een verschil. Leuke spellen en ook veel variatie ook lekker door kunnen spelen. Ontvangst was ook goed en een hele leuke bergeleidster die alles tip top heeft verteld van uitleg tot veiligheid. Super ervaring
3 jan 2019
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Verrassing
Op mijn verjaardag verrast met deze super escape room vol met leuke, maar moeilijke spellen. ZEKER een aanrader als je van een uitdaging houdt!
28 dec 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Het begon niet echt lekker met op de snelweg erma toe 2 rijbanen afgesloten door een ongeluk, dus file en wij stressen want 4 uur haalde we nu nooit meer, gebeld en gelukkig konden we later starten, super snel opgelost door het team!
Daar aangekomen hadden we het in het begin al moeilijk, hoe binnen te komen haha! Maar al met al een geweldige ervaring en prijs/ kwaliteit is echt goed! Ook spannend en goede en best wel moeilijke puzzeltypes!
Wel wel wat koud, maar we moesten rennen om nog op tijd te komen dus hadddn we t ietsjes warmer!
Zeker een aanrader qua prima service en echt een spannend verhaal! Echt top
24 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
5 december
"Ieder jaar iets nieuws doen bij ons uitje op pakjes avond.", was wat we zeiden toen we onze boeking deden. Maar na het spelen van deze escape room waren we het er allemaal mee eens dat we ieder jaar een nieuwe escape room gaan uitproberen. Super gaaf dit! Zeker een aanrader.
18 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
wat een kamer!
Wij hebben de directie kamer gespeeld. Eens wat anders. De kluis hadden wij al gespeeld en dan is dit eens wat anders. Wat mooi en goed verzonnen. AANRDER!!!!
18 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
lachen!
Wat leuk en grappig. Super ontvangst gekregen en wat een top ervaring. Al die geluid effecten en verschillende dagen geweldig. Wat is dit een aanrader!
5 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een escape room waarbij alles klopt!
Het verhaal, de kamers, de puzzels, de sfeer, etc. Alles aan deze escape room klopt. Top ervaring overgehouden aan deze escape room!
5 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
heel vet
wat superleuk dat het spel gelijk begint goeie communicatie al voor dat het begint. wat was dat leuk! zou het zeker aan raden voor andere mensen.
16 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Volgende week weer?
Als het zou kunnen zou ik volgende week weer willen! Jammer genoeg weet je dan de meeste combinaties al dus dan maar naar een andere Escape Room van dit bedrijf!
15 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Zeker een aanrader! De directiekamer zag er erg goed uit en er waren leuke dingen in verstopt. Goede begeleiding en leuk ontvangst!
14 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Afgelopen zaterdag weer een escape room gespeeld en dit keer de Kluis! Hij was ons aangeraden en ik zou hem nu weer aanraden! Hele gave ervaring en het leuke was dat er veel kamers waren en verschillende puzzels die je niet zomaar verwacht!
1 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Onzettend leuk!
Vorige week ben ik met mijn collega's naar de escape room de directiekamer geweest. Ondanks het ons niet gelukt was te ontsnappen, was het zeker een aanrader. De leuke verrassende elementen maken het helemaal af!
30 apr 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Directiekamer ervaring
Afgelopen week heb ik met wat collega's de Escape Room de Directiekamer gespeeld. Er is veel gebruik gemaakt van verschillende en leuke spellen en je moet veel gevarieerde dingen doen. Ook is communicatie met je team erg belangrijk. Zeker een aanrader!
27 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Tofste beleving tot nu toe
Of we even een bank gingen overvallen, Tuurlijk! Veel escapes gedaan, qua beleving voor mij de beste. Veel ruimtes!
27 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs gaaf!
Samenwerken, schreeuwen, rennen, vliegen, wanhoop maar vooral heel veel lol! Sowieso één van de leukste escape rooms die we hebben gedaan. Aanrader voor de "echte" puzzelaars!
26 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Wat een spanning !
Echt genoten van het begin tot het eind !
Ik zal niet teveel verklappen maar vanaf
het begin zit je in het spel.
Het lijkt wel een film.....
25 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape room De Kluis
Fantastische ervaring! Mooie, leuke en uitdagende kamers. Je komt van ruimte in ruimte en legt een spannende route af. Echt fantastisch! De kamer heeft een spannend verhaal en de puzzels zijn best pittig. Een echte uitdaging!
25 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig thema: de Kluis
Wauw, wat een beleving! Je overvalt een echt bankgebouw en de beleving is hoog. Van te voren krijg je al een berichtje met spannende informatie. We hebben genoten! Een escape room vol verassingen en uitdagingen, echt de moeite waard.Helemaal super!
25 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room De Kluis
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Wat een beleving is deze kamer zeg, het begint al spannend!! Je gaat een echte bank overvallen... Het spel begint al thuis! We hebben flink moeten ploeteren op de spellen, maar het is ons uiteindelijk gelukt de kluis te kraken. Als je van een echte uitdaging houdt is deze room zeker een bezoekje waard!