Contactformulier

CAPTCHA Image

Vaak gestelde vragen

Kan ik reserveren?RESERVEREN
Ja, u kan direct reserveren bij alle locaties met dezelfde rode reserveerknop als hierboven. Als de locatie geen 'reserveer' knop heeft mag u het contactformulier invullen. Uw vraag wordt direct en automatisch doorgestuurd naar de betreffende locatie zonder onze tussenkomst.

Staan alle escape rooms op de site?
Ja, mits ze voldoen aan onze kwaliteitscriteria en de 'ontwerpfase' voorbij zijn.
De kwaliteitscriteria die wij hanteren zijn als volgt. Ruimtes die een andere functie hebben naast de escape room, worden niet geïndexeerd. Ook zonder KVK inschrijving komt de escape room niet op onze index.
Een andere mogelijkheid is dat er nog te weinig informatie is om te tonen op de website. Bijvoorbeeld als de escape room nog in de ontwerpfase zit. Het kan natuurlijk zijn dat u eerder nieuws hebt dan wij. Dan horen wij het graag!

Wat kan ik typen in een recensie?
Om kwaliteit te borgen is er een recensiebeleid opgesteld waar op wij controleren. Sterke recensies hebben leerzame en duidelijke informatie, zijn stijlvol en respectvol geschreven.

Kan ik een nieuwe escape room aanmelden?
U bent aan het juiste adres. Met duizenden bezoekers per maand is dit de webportal voor escape rooms. Open het aanmeldformulier en volg de stappen.

Over ons

All Escaperooms Nederland is een webportal en heeft als doel om voor u een overzicht te bieden aan het groeiende aantal escape rooms in Nederland. U kan ze op deze website opzoeken en vergelijken op verschillende criteria zoals prijs, locatie, moeilijkheidsgraad of groepsgrootte.
Wij hebben ondertussen veel kennis opgedaan in de escape room wereld om te weten wat het laatste nieuws is en wat de trends zijn.

Bedrijfsgegevens

All Escaperooms Nederland
Email: info@all-escaperooms.nl

All-escaperooms.nl is onderdeel van:

No Escape BV
KVK: 68639872
BTW: NL857530884B01

pdf icon Algemene voorwaarden NL
pdf icon
Algemene voorwaarden EN